Şimdi Ara

Türk Malları ve Markaları Listesi (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
290
Cevap
5
Favori
34.670
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cgrcsr

E.C.A. ve elginkan ailesine ait diğer firmalar, aynı zamanda araştırırsanız elginkan ailesinin ne kadar önemli bir topluluk olduğunu da öğrenmiş olursunuz. Gelirinin %90'ımı halka ücretsiz eğitmeye ayırır. %10luk kısım ile çalışanlarına istihdam sağlar.Uyduruk devşirme markaları buraya türk malıymış gibi yazmayın.

+1

Elginkan vakfı

Babam bu markanın kuruluş yıllarını hatırladığını, Elginkanların halka açıldığı dönemleri hatırladığını söylemişti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: confickerbelasi

quote:

Orijinalden alıntı: Filmadamı

General mobile a türk demiş
    Grundige türk demis hey yavrum hey

grundig beko tarafından satın alındı Türk markası oldu regal ise vestel'in alt markası oda Türk markası gm de sahiplerinden dolayı.

General Mobile dediğin adamlar Gionee firmasının telefonunu General Mobile etiketiyle ürettirip satıyorlar.

En ufak bir payları yok üretimde.

Ahmet'in malını Mehmet'in satması bütün olay.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcrew

british motor company

BMC ekle

yüzdeyüz yerli

OTOKAR
    TEMSA
    GÜLERYÜZ
    bunlar hep yerli marka otobüslerimiz
    KARSAN

Otokar - Koç Grubu- Deutz AG den motorları alıp takıyor
    Temsa - Sabancı Grubu - Mitsubishi montajlıyor
    Karsan - Peugeot montajlıyor
    Güleryüz'ün otobüslerini biliyorum ama motorunun menşei neresi bilmiyorum.
  • quote:

quote:

grundig beko tarafından satın alındı Türk markası oldu regal ise vestel'in alt markası oda Türk markası gm de sahiplerinden dolayı.

Türk telekomuda ozellestirilerek lubnana satildi lubnanlilar tt bizim diyor mu grundig alman markasıdır türk değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Filmadamı -- 22 Mart 2015; 7:11:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Detective W.

quote:

Orijinalden alıntı: alone4335

hepsini toplasan bi samsung ediyomu

samsungun feristahı gelse bunların parçası etmez

Samsung Holding 1938 de kurulmuş abi.

77 yıllık holding. 77 yıllık tecrübe.

Intel 1968 de kurulmuş.

47 yıllık şirket. Dünyanın en büyük yarı iletken üreticisi. 48 yıllık tecrübe.

Biz istesek yapamaz mıyız? Yaparız.

Elbette ki Intel'e rakip olmak için en az üç nesil bu konuda çalışmalı ama biz de yarı iletken üreten bir ülke olabiliriz.

Kaynakların eğitime aktarılması ve sorgulayıcı, yoruma dayalı eğitim sisteminin getirilmesi lazım.

Bizdeki gibi ezberci, sorgulamaktan uzak, yeniliğe kapalı, ötekileştiren, yarış atı muamelesi çeken bir eğitim sistemi ile Montaj sanayi üretmekten, Taklit etmekten takip etmekten öteye gidemezsin. Ülke olarak ne zaman güçlü olursun, taklit etmeyip yön veren olduğun zaman olursun. Apple mesela sevmesem de teknoloji de yön veren yanları olduğu aşikar. Elbette başlangıçta taklit edeceksin ama kendini geliştirmeye daima açık ve kararlı olacaksın.

Devrim otomobilinin mühendisleri, Vecihi Hürkuş, Nuri Demirağ desteklenmeye devam edilseydi o zaman bir Almanya olamamak için hiçbir nedenimiz yoktu.

Şu videoyu mutlaka izleyin, izletin dostlar. Ecdadımızı tanıyalım. Bu olanlara sahip çıkmadıktan sonra çocuklarımıza neyi anlatacağız? Yeni çıkan Iphone modelini mi?

• PETROL OFİSİ şu anda Türk sermayesi değil. Avusturyalı OMV şirketine ait büyük kısmı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vestel'in neresi türk yav.

http://m.donanimhaber.com/haberler/Vestelin-ek-vergi-istegi-kabul-edildi.htm

• Ford turk mali değil türkiyede uretiliyor sadece.

• VESTEL

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lc waikiki Turk degil diye biliyorum

• fantom
    arzum
    luxell-kumtel
    simfer
    eti
    ülker
    sunny
    korkmaz
    karaca
    schafer
    kütahya porselen
    güral porselen
  • Yazdıklarının çoğu maalesef türk mali değil kardes.

• Kurucusu Turk diye Turk markasimi oluyo

General Mobile Turkler tarafindan kurulmustur. Ancak Turk markasi denmez. Amerikandir

Mesela Crytek kac kisi Turk markasi diyebiliyo
    Almandir.

• Casperle expere nasıl türk diyebiliyor çok sasiriyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: aydinsukru

hepsini toplasan bir Apple etmiyor acı gerçek ama türkiyenin 1 yıllık bütçesi apple ın piyasa değerine eşit

Edit:Ağzımı açtıracaksınız vestelciler sen git yabancı ürünlere ek vergi isteğinde bulunup vatandaşa fazladan vergi ödet kendin yurtdışından ''parçalar halinde'' getirip burda montajlayıp türk malı diye satmaya kalk

Hep başımıza icat çıkarma diyen büyüklerimiz ve devlet büyükleri yüzünden böyle ah ah deriz.

Bir tane büyük firma bizim olsa kötü mü olurdu be?

• quote:

quote:

quote:

Türk telekomuda ozellestirilerek lubnana satildi lubnanlilar tt bizim diyor mu grundig alman markasıdır türk değil

Fark var. TT 49 yıllığına kullanım işletim hakkı devredilmiştir. Grundig ise tamamen Arçelik bünyesine geçmiştir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Yumatu müzik setimiz vardı yıllar yıllar önce, hep japon malı sanırdım. Yunus mahmut tuncer diye itelediklerini öğrendiğim de kahrolmuştum. Çocukluk işte..
  • Crysis
  • Adamlar fena atılım yaptılar her yere mağaza acıyorlar yeni kuruldu galiba hızla büyümek istiyorlar
  • DEVRİM ARABASI

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.