Şimdi Ara

Türk Matematikçi - Sonsuz Asal Sayıyı Keşfetti (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: evrimci

quote:

Orjinalden alıntı: caner_sungur

ciddi söööylüyorum sonsuz asal sayıyı bende buldum .. fakat noter olaylarından falan anlamadığım için elimden hiçbirşey gelmiyor.. önerisi olan varmı?

Kardeşim bulduysan yaz adam gibi bir makale hakemli bilim dergilerine yada konferanslara gönder de gerçekten doğru bulup bulmadığın ortaya çıksın. Öyle her notere onaylatana inanacaksak işimiz var.

Niye böyle birşey yapsın :D Kitap yazar köşeyi döner. Yalanlansa bile teorisi köşeyi dönmüş olur zaten
  • Ne var bunda, biraz uğraşsam ben de bulurum
  • Turk olarak kendini bu kadar aciz ve yaratıcılıktan uzak gören insanları kınıyorum. Ne demek "türk bulamaz"?
  • Vayy beee
  • Patentini alsa da açıklasa artık. Merak ediyorum ben.
  • quote:

Orjinalden alıntı: MeHTeRaN_

İnan mayın siiizz, fotoşoptur bu fotoşop. Bir Türk helede Müslüman bir Türk Aslaa ve kaattaaa böyle birşey bulmuş olamaaazzz.

inanmıyorsan inan ma da fotoshop la ne alakası var yaa!
  • quote:

Orjinalden alıntı: derkin

http://haber.mynet.com/detail_news/?mainPage=1&which=center&ref=haberHome&id=A00BAA02&date=29Haziran2005

bu adam deli şimdide başka bir şey bulmuş helal olsun

deli deil Türk bu adam yaw bizim milletten daha ne cevherler çıkar....çıkar da ya amerikaya gider yada Türkiyede erir gider

• Yahu gene mi bu adamı konuşuyorsunuz? Bu adamın hezeyan içinde olduğunu anlayamadınız mı hala?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Krethgar -- 29 Haziran 2005, 16:35:52 >
  • aynı haberin altında su vardı:

''okyanus401 - 29.06.2005 20:10:
    kainatı sadece allah deler
    bence saçma bir idda ve espri gibi alahın yarattığı şeyi insan nasıl deler lütfen biraz akıllı olunuz boş işlerle uğraşmayınız''

bu devirde bole insanlar hala yasıyoya ona sasıyorum ben

• maalesef!!!
    quote:

Orjinalden alıntı: bomert

aynı haberin altında su vardı:

''okyanus401 - 29.06.2005 20:10:
    kainatı sadece allah deler
    bence saçma bir idda ve espri gibi alahın yarattığı şeyi insan nasıl deler lütfen biraz akıllı olunuz boş işlerle uğraşmayınız''

bu devirde bole insanlar hala yasıyoya ona sasıyorum ben

• var ya bu haberi kaç defa okudum her seferinde süper marketçi diye okumuştum...ulan diyordum bu marketçi de ne zeka varmış...arkadaşın google dearayıpta bir şey bulamadım demesiyle, kendi kendime bulamazsın tabi adam marketçi(o nedemekse) dedim..gittim gazeteye baktım...o da ne SÜPER MATEMATİKÇİ yazıyormuş nasıl oluyorda günlerdir onu marketçi okuyorum ya
  • walla alla alla ben anlamadım gerçi bu saatte jeton düşmesz ya neyse
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.