Şimdi Ara

TURK MU PVP // FiberMU ONLİNE !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
1.903
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

WebSite www.fibermu.org

Server Hakkında Genel Bilgi:

*Version: Season 6 (1.04d)
    *Exp Rate: 5000 (Sabitlendi)
    *Drop Rate: 75
    *Maximum of Resets: 250 (Şimdilik)
    *Reset Level: 400
    *Excellent item Drop rate: 1/150
    *Excellent item Drop rate with luck: 15%
    *Ancient drop in Land of Trials: 500/10000

Eventler Hakkında Genel Bilgi:

*Blood Castle every 1 Hour
    *Devil Square every 2 Hours
    *Golden Dragon every 2 Hour
    *White Wizard every 1 Hour
    *Nightmare every 24 Hours
    *Balgass Event
    *Chaos Castle every 2 Hours
    *Castle Siege every 2 Weeks

Chaos Machine-Upgrade item Hakkında Bilgi

*Item mix+10: 65%
    *Item mix+10+Luck: 75%
    *Item mix+11: 60%
    *Item mix+11+Luck: 70%
    *Item mix+12: 55%
    *Item mix+12+Luck: 65%
    *Item mix+13: 50%
    *Item mix+13+Luck: 60%
    *Jewel of Bless success rate: 80%
    *Jewel of Soul success rate: 50%
    *Jewel of Soul+Luck success rate: 75%
    *Jewel of Life success rate: 60%
    *Dark Raven= 75%
    *Dark Horse= 75%
    *Senior Mix = 75%

Oyun Komutları

/pkclear
    /reset
    /addSTAT
    /post
    Vb..

Bot Sistemi , Cash Shop Sistemi , Credi Sistemleri Ve Neredeyse Tüm Sistemler Aktif Çalışır Durumda

Kolayca Kasılabilecek Alanlar
    Lorencia>Devias2>Atlans>LT7>Arena

Herkese İyi Oyunlar , İyi Eğlenceler

Sunucumuz Düzene Girince Eventlarımız Başlıcaktır..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hamsi222 -- 20 Temmuz 2013; 14:04:33 >

• Bakalım.
  • Serverin özelliklerine bağlı. Bir de Şu an Dünyada dolayısıylada Türkiye de Mu ya olan ilgi çok çok az :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Res Atması Kolay Olarak Ayarlamayı Düşünüyoruz Genel Olarak exp 5000X Drop 80, Rage Fight Vb Yeni Class ve Özellikler Dahil olacak bugsuz dosyalar hazırlamaya calısıyoruz
  • Yeni itemler olacak mı ??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tabi season 6 ya kadar s6 dahil tüm yeni itemler bulunacak
  • aç kardeşim aç sıkıntıdan patlayacaz yoksa ben acıcam bi sw ama kasmayı tercih ediyorum ben herhangi bi konuda yardıma ihtiyacın varsa yardımcı olmaya çalısırım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Knight Online İP ADRESİ nedir.?
    18 yıl önce açıldı
    Mu Online Türk Server Arıyorum
    4 yıl önce açıldı
    Mu Online
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sw dosyalarına falan ihtiyacın falan varsa hepsi var bende bug'suz dosyalar hepsi sağlam

istediğin konuda yardımcı olurum kardeş.....
  • Spider man setleri gibi şeyler olucaksa yapma hiç oyunun tadını bozuyor bana göre.
  • Bende Katılıyorum Sana Spiderman Fln Öyle Setler Olmaz , Oyunu Suan Localde test ediyoruz bugları duzenleyip güzel bir sekilde acıcagız oyun icinde kimseye haksız yere yardım vb şeyler olmayacak kafanızı rahat tutun kaliteli birşey yapmaya çalışıyoruz yardımcı oldugunuz icin tesekkür ediyorum hepinize Yarın akşam siteyi aktif edicez ondan sonra oyunu hemen acmayı planlıyoruz burdan duyaracağız tüm forumlara arkdaşlarımızla simdiden kolay gelsin herkese
  • quote:

Orijinalden alıntı: hamsi222

Bende Katılıyorum Sana Spiderman Fln Öyle Setler Olmaz , Oyunu Suan Localde test ediyoruz bugları duzenleyip güzel bir sekilde acıcagız oyun icinde kimseye haksız yere yardım vb şeyler olmayacak kafanızı rahat tutun kaliteli birşey yapmaya çalışıyoruz yardımcı oldugunuz icin tesekkür ediyorum hepinize Yarın akşam siteyi aktif edicez ondan sonra oyunu hemen acmayı planlıyoruz burdan duyaracağız tüm forumlara arkdaşlarımızla simdiden kolay gelsin herkese

Hayırlısı bakalım dostum
  • sw season 6 mı olacak?
  • Evet Season6 Olacak , Son Hazırlıklar Yapılıyor
  • hamsi222 H kullanıcısına yanıt
    Merak ediyorum 2 günde hazirlanan bi server nasil olacak diye.

Hayirli olsun.
  • Server 2 Gün İçerisinde Hazırlanmadı, Bayadır Arkadaşlarla Birlikte Localde Uğraşıyoruz Dosyalarla Client Olsun Sunucu Dosyaları Olsun WebPanel Olsun Yaklaşık 10-15 Gündür Hazırlık Yapıyorduk Buraya yazalım dedik neyse saolasın bakacaz inş güzel bir iş çıkar
  • hamsi222 H kullanıcısına yanıt
    10 günde Server acilmaz kardes... Neyse karismak istemiyorum, dedigim gibi, hayirlisi olur insallah.
  • kardeş bu aralar boştayım yakın zamanda açılırsa gelirim hayırlı uğurlu olsun..
  • Vote for Credi özelliği olucak mı sitede?
  • Evet Credi İçin Vote Sistemi Olacak ,
  • Hamsi geçen seferde başarılı olamamıştın bence yine olamayacaksın, 1 server gerçek anlamda açılmadan önce her türlü test edilmeli ve Test serveri olarak son haliyle açılmalı. Bu test serverda sadece bug denetimi yapılmalı, xp drop vs ayarları testtekiyle maindeki aynı olmalı yoksa daha 0dan milletin isteklerine göre hareket etmeye başlarsın.nya test oarak aç yada 10 15 kişi adam gibi kasın bırakmayın 1 ay şöyle bir kaç gr atılsın her türlü npc event denensin, sorunu olanlar çözülsün, wing basımında kullanılan eşyyaların dropları kontrol edilsin vs. bu şekilde açarsan çok iş görür.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.