Şimdi Ara

TURK MU PVP // FiberMU ONLİNE !! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
1.903
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Haklısın Tabiki , biz testlere 15 gün önce başladık suan client ve websiteyi ayarlamaktayız exp oranları drop oranalrı eventlar kontrol edilmiş durumda . bakacaz inş hayırlısı olur azbir zaman kaldı bizm için
  • quote:

Orijinalden alıntı: claude

şu özelliklerde olacaksa ben varım.

versiyon : 99b veya 1.02 yani en fazla sezon 2
    exp : 3000 - 5000 arası
    drop: 85 ( itemlerin hepsi standart olacak, ya özelliksiz ya da aynı özellikte ki ; itemler değil, statlar kapışsın )
    max lvl : 400
    max stat : 32000 ( kalıcı stat olmalı )
    lvl point : her daim 1 veya 2 olacak ki ; res attıkça değil her pointte bir çekişme söz konusu olacak
    başlangıç point : 1000 veya 5000 ( ilk levellerde sıkıntı yaşanmasın )
    move lvl : her karekterde standart olmalı

Başlangıç point saçma olur zaten exp 5000 olucakmış gerek yok gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F8E64D309 -- 18 Temmuz 2013; 12:55:58 >
  • hamsi kardeşim işine karışmak gibi olmasın ama exp 200-300 arası bişiler yap bütün eventler aktif olsun server normal olsun max reset 30- 40 olsun 1 lvl de her karekter açılabilse hoş olur yapılabiliyorsa bide server çabuk açılsın :D:D
  • quote:

Orijinalden alıntı: MOONLiGHT44

hamsi kardeşim işine karışmak gibi olmasın ama exp 200-300 arası bişiler yap bütün eventler aktif olsun server normal olsun max reset 30- 40 olsun 1 lvl de her karekter açılabilse hoş olur yapılabiliyorsa bide server çabuk açılsın :D:D

ExpRate , DropRate , Maxreset oranları ayarlanmış durumda tüm eventlar test edildi sorun bulamadık sunucu ile siteyi bu akşam veya cumartesi sabahı aktif etmeyi düşünüyoruz son testleri yapıyoruz oyun bilgilerini bu akşam paylaşcam
  • kardesim hayırlı olur insallah oynamaya caliscam
  • s6e3 mü ?
  • Evet

:: - Server Cumartesi Sabahı 13:30 da Aktif Olacaktır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hamsi222 -- 19 Temmuz 2013; 23:45:42 >
  • bilgiler ne zman gelecek server ne oldu ne zaman açılacak ...
  • Sunucu Aktif Arkadaşlar Herkese İyi Eğlenceler :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hamsi222 -- 20 Temmuz 2013; 14:11:02 >
  • kardeş hayırlı olsun şuan indiriyorum ama exp çok fazla olmuş inş oyunda jeveller satılmazdır . yada para zor bulunurdur yani yoksa server zor tutulur,
  • quote:

Orijinalden alıntı: MOONLiGHT44

kardeş hayırlı olsun şuan indiriyorum ama exp çok fazla olmuş inş oyunda jeveller satılmazdır . yada para zor bulunurdur yani yoksa server zor tutulur,

Oyuna Girince Anlarsın :) item bulmak kolay değil öyle ama bok+5 felan eventlar sayesinde guzel item kasabilirsin anlayacağın biraz zhypermu dan örnek aldık ona benzetttik serverı suan cok guzel durumda . İyi eğlenceler oyuna gelen herkese
  • Sv henüz açık değil sanırım yada ben giremiyorum dc yiyorum girince.
  • quote:

Orijinalden alıntı: abdllh2345

Sv henüz açık değil sanırım yada ben giremiyorum dc yiyorum girince.

Spotlar Yenilenip Son Reset Atıldı, Son Durumda Suan Herkes Girebilir :))
  • hayırlı olsun kardeşim
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcahit35

hayırlı olsun kardeşim

Saol :)
  • Arkadaşım iyi güzel açmışsın serverini başarılar ancak neden gelip Adana Mu'da reklam yapıyorsun? Ben bunu anlamıyorum git forumlara reklam yap amacın ne senin? Bu şekilde bir yere varabileceğini mi düşünüyorsun? Yaptığın hareket çok çirkindi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Braveheartz

Arkadaşım iyi güzel açmışsın serverini başarılar ancak neden gelip Adana Mu'da reklam yapıyorsun? Ben bunu anlamıyorum git forumlara reklam yap amacın ne senin? Bu şekilde bir yere varabileceğini mi düşünüyorsun? Yaptığın hareket çok çirkindi.

Sanırım Öteki GM Arkadaşım Girmiş Servera Kusura Bakmayın Gerçekten Kötü Bi Hareket , GM Arkadaşlarıma Reklam Yaparmısınız Demiştimtim Biraz Abartmışlar Sanırım
  • oyunun reklamını AdanaMu da yapmanız çok çirkin bir hareket birdaha bu tarz şeyler yapmayınız lütfen...!!!
  • Diğer Gm Arkadasınız Gmlikten Anlamiyor Galiba.İşallah emeginizin Karsılıgını Alırsınız.Ama Diger Serverların Yanında Ayakta Durabileceginizi Sanmıyorum..
  • Kardeşim iyi Güzel bi mu acmışın tamamda başka serverlerde reklam yapmak yanlış forumlarda yapabilirsin birşey demiyoruz ama servere girip böyle birşey yapman uygunsuz Türkiyede Tek bi mu 7 senedir Ayakta Kaldı Oda Adanamudur Oynamak İsteyenlere Duyrulur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmetb6m -- 20 Temmuz 2013; 15:34:17 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.