Şimdi Ara

Turk.net DSL problemleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 02.07.2020 tarihinde kullandığım Türk Telekom hattımı iptal edip TurkNet'e geçiş yaptım. Hattım iptal edildiği için sıfırdan kurulum gerçekleşti. 04.07 tarihinde Gelen TurkNet ya da Telekom görevlisi modem ayarlarımı yaptı ve İnternetim açıldı. Fakat 35 Mbps'lik tarifede alabildiğim hız 4 Mbps'nin üzerine çıkmıyordu. Bunun üzerine arıza kaydı oluşturdum. 05.07 tarihinde Türk Telekom görevlisi Telekom tarafında herhangi bir sorun olmadığını ve kendi sağlayıcımla iletişime geçmemi söyledi ve ardından modemdeki DSL ışığı da gitti, hızlı bir şekilde yanıp sönüyor fakat bağlantı kuramıyor şu an internet erişimim bulunmamakta. 48 saat içerisinde bana taahhüt edilen hızım stabil bir şekilde verilmezse aboneliğimden cayacağım. Teşekkürler
    Turk.net DSL problemleri
    Turk.net DSL problemleri

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Modem arayüzünden hat değerlerinizi atar mısınız? Hız profiliniz 35mbps olarak gözüküyor, altyapısal bir sıkıntı olabilir.
  • nomadio N kullanıcısına yanıt
    Buyrun
    Turk.net DSL problemleri

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nornsmith N kullanıcısına yanıt
    DSL bağlantınız aktif bile değil şu an, hat değerleriniz gözükmüyor bu yüzden. Ekiplerin kontrol etmesi lazım.
  • hat aktif değil gibi sizin yapıcanız bir şey yok
  • Merhaba, DSL ışığınız yanmadığı için hat değerlerinizi kontrol edemedim. Arızanın çözümü için ikinci kez yerleşik operatöre ilettik. Gelişmeleri paylaşacağız.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vodafone net IPTV sorunu
    23 sa. önce açıldı
    Turk Net Twitter Problemi
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.