Laptop modeli nedir? |
Turk.net, FTTH 1000 mbps (1gbps) fiber internet bağlantısı kurulum, inceleme ve kullanım tecrübesi. (50. sayfa)
-
-
Sarıyer emirgan taraflarına hala yok mu çalısma geçen sene gelmek üzere olan yerler listesindeydi okmeydanı listede yoktu okmeydanına geldi burda tık yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba, henüz planlamada yer almıyor. -
50.yıl mahallesine 2066sokağa kablo çekildi 2hafta önce
-
Merhaba, binanıza kutu konuldu mu? -
Hayır
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Çalışmalar mahalle genelinde yapıldığı için kablolama sürecinden sonra sırası ile binalara kutu takılıyor.Binanıza gigafiber kutusu takıldıktan sonra bilgi verirseniz aktivasyon için tarih iletebilirim. -
Merhaba. Efeler Mah. 1380. Sokak Aydın/Didim için TürkNet GigaFiber planlaması şu an mevcut mudur?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erdem the mixer -- 25 Nisan 2022; 9:8:13 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merhaba, Aydın henüz planlamada yer almamaktadır. Talep olarak proje ekiplerimizle paylaşacağım. -
Teşekkürler. Bu arada TürkNet GigaFiber'in hangi bölgeler için planlandığıyla ve yapılacağı ile ilgili bir harita uygulaması yapılacaktı diye hatırlıyorum. Bu uygulamaya ne zaman geçilebilir?
-
Bu konu hakkında çalışma devam ediyor. Tamamlandığı zaman sizinle paylaşacağız. -
Teşekkürler.
-
@tuzsuz_deli_bekir bu detaylı ve açıklayıcı konu için çok teşekkür ederim Türknet bizimde apartmanımıza gigafiber kutu koydu acaba kaç gün içinde aktif olacak sözleşmem bitiyor 1 haziranda bekliyorum bende hala kullanıyor musun hocam 1000 lik hızı memnun musun ? herhangi bir sıkıntı oldu mu konuyu açtın tarihten bu zaman kadar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi helll_599 -- 29 Nisan 2022; 2:27:6 > -
Merhaba, mayıs ayının sonu akativasyon verileceği ekiplerimiz tarafından paylaşıldı. -
Merhaba, Cumhuriyet mahallesi Sardunya Sk. Küçükçekmece - İstanbul adresi planlamada var mı? Yakın bölgelere Fiber internet desteği sağlandığını görüyorum. @TurkNet Destek
-
Merhaba, adresiniz planlama içerisinde yer alıyor -
Merhaba hocam, Rami Yeni Mahalle'ye planlamanız mevcut mu? Teşekkürler.
-
Merhaba, Rami planlamada yer almıyor maalesef. Talep olarak ekiplere ileteceğim. -
Maalesef bir süre önce o evden taşındım. Kullandığım süre boyunca çok memnundum. Zatn sonrasında hem hızlar arttı (1gb simetrik) ve hem fiyat düştü.
Yeni adresimde superonline fiber var, attan inip eşşeğe bindik :)
Superonline o kadar kötü ki 100mbps comnet VDSL ile, 100mbps Superonline'dan çok daha konforlu kullanıyordum. Taahüt bitsin, VDSL ile devam edeceğim.
Turk.net'in kıymetini bilin..
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X