Şimdi Ara

Turk.net, FTTH 1000 mbps (1gbps) fiber internet bağlantısı kurulum, inceleme ve kullanım tecrübesi. (50. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.067
Cevap
44
Favori
120.346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
386 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Sarıyer emirgan taraflarına hala yok mu çalısma geçen sene gelmek üzere olan yerler listesindeydi okmeydanı listede yoktu okmeydanına geldi burda tık yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Serhatakın1147 S kullanıcısına yanıt
    Merhaba, henüz planlamada yer almıyor.
  • 50.yıl mahallesine 2066sokağa kablo çekildi 2hafta önce

• grese kullanıcısına yanıt
    Merhaba, binanıza kutu konuldu mu?
  • Hayır

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • grese kullanıcısına yanıt
    Çalışmalar mahalle genelinde yapıldığı için kablolama sürecinden sonra sırası ile binalara kutu takılıyor.Binanıza gigafiber kutusu takıldıktan sonra bilgi verirseniz aktivasyon için tarih iletebilirim.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Merhaba. Efeler Mah. 1380. Sokak Aydın/Didim için TürkNet GigaFiber planlaması şu an mevcut mudur?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erdem the mixer -- 25 Nisan 2022; 9:8:13 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Erdem the mixer kullanıcısına yanıt
    Merhaba, Aydın henüz planlamada yer almamaktadır. Talep olarak proje ekiplerimizle paylaşacağım.

Teşekkürler. Bu arada TürkNet GigaFiber'in hangi bölgeler için planlandığıyla ve yapılacağı ile ilgili bir harita uygulaması yapılacaktı diye hatırlıyorum. Bu uygulamaya ne zaman geçilebilir?

• Erdem the mixer kullanıcısına yanıt
    Bu konu hakkında çalışma devam ediyor. Tamamlandığı zaman sizinle paylaşacağız.

Teşekkürler.

• @tuzsuz_deli_bekir bu detaylı ve açıklayıcı konu için çok teşekkür ederim Türknet bizimde apartmanımıza gigafiber kutu koydu acaba kaç gün içinde aktif olacak sözleşmem bitiyor 1 haziranda bekliyorum bende hala kullanıyor musun hocam 1000 lik hızı memnun musun ? herhangi bir sıkıntı oldu mu konuyu açtın tarihten bu zaman kadar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi helll_599 -- 29 Nisan 2022; 2:27:6 >
  • helll_599 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, mayıs ayının sonu akativasyon verileceği ekiplerimiz tarafından paylaşıldı.
  • Merhaba, Cumhuriyet mahallesi Sardunya Sk. Küçükçekmece - İstanbul adresi planlamada var mı? Yakın bölgelere Fiber internet desteği sağlandığını görüyorum. @TurkNet Destek

• SoulSource kullanıcısına yanıt
    Merhaba, adresiniz planlama içerisinde yer alıyor
  • Merhaba hocam, Rami Yeni Mahalle'ye planlamanız mevcut mu? Teşekkürler.

• Merhaba, Rami planlamada yer almıyor maalesef. Talep olarak ekiplere ileteceğim.
  • helll_599 kullanıcısına yanıt

Maalesef bir süre önce o evden taşındım. Kullandığım süre boyunca çok memnundum. Zatn sonrasında hem hızlar arttı (1gb simetrik) ve hem fiyat düştü.

Yeni adresimde superonline fiber var, attan inip eşşeğe bindik :)

Superonline o kadar kötü ki 100mbps comnet VDSL ile, 100mbps Superonline'dan çok daha konforlu kullanıyordum. Taahüt bitsin, VDSL ile devam edeceğim.

Turk.net'in kıymetini bilin..

• 
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.