Turk.net, FTTH 1000 mbps (1gbps) fiber internet bağlantısı kurulum, inceleme ve kullanım tecrübesi. (48. sayfa)
-
-
Merhaba, ilettiğiniz mahallede henüz çalışma gözükmemektedir. Talep olarak ekiplerle paylaşacağım. -
Merhaba, bu durumu ilgili ekiplerle paylaşacağım. Mevcut aboneliğiniz varsa PM üzerinden konu linki ile paylaşır mısınız? -
Ankara gölbaşı Eymir Mahallesi için çalışma var mıdır?
-
Merhaba, ilettiğiniz mahallede henüz çalışma gözükmemektedir. Talep olarak ekiplerle paylaşacağım. -
@TurkNetDestek acaba Bolu ilinde bir çalışma var mı? Alpağutbey mahallesi??
-
Merhabalar, Bolu şu an için planlamamızda yer almıyor. İlçe bilginizi de paylaşabilirseniz talebinizi proje ekibimize iletirim. -
Bolu merkez.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Talebinizi proje ekibimiz ile paylaşacağım. -
@TurkNetDestek Merhaba Balıkesir ili için planlamalarınız var mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sanjose19 -- 27 Şubat 2022; 19:33:6 > -
Merhaba, Balıkesir şu an için planlama içerisinde yer almıyor. -
konu ile ilgili bir gelişme var mı mağduriyetimiz ne zaman giderilecek
-
Merhaba, şu an bize bilgi verilmedi ancak sizinle ekiplerimiz iletişime geçecektir. -
sayın yetkili, ben cimere şikayette bulundum kaç gündür bilgi bekliyorum böyle bir şey olamaz kabloyu bina girişine kadar getirdiler devamını da getirmediler turknet 140 tl yapmış ücreti zaten turknet kendini bitirmek için her şeyi yapıyor
-
Şu an yapılan zam oranı mevcut aboneleri etkilememektedir. 1 haziran itibari ile bu fiyat mevcut abonelerimize yansıyacaktır. Şikayetiniz ile ilgili durumu üst ekiplere ilettim ve takibi yapılıyor. Ekipler size arama sağlayacak ve bölgenizde kontrol yapılacaktır. Ben tekrar ekiplere aciliyetinizi ileteceğim. -
giga fiber için bence makul fiyat hangi internet servisağlıyıcısı 1000mbps dowland ve 1000mbps uploadı bu fiyata verebiliyor turknet sayesinde 1gigabit interneti gördük unutmayalım diğer internet servis sağlıyıcılarında upload 8mbps ve 100mbps dowland değerini geçmiyor ve ayrıca modem kira ücreti alıyorlar
-
Ümraniye huzur mahallesi olarak gigafiber hizmetinizi en yakın zamanda görmek isteriz.
-
Merhaba, talep olarak proje ekiplerine ileteceğim. -
İstanbul Büyükçekmece Pınartepe Mah.
İstanbul Esenyurt Güzelyurt mah.
2 adresim için planlama durumunu rica ediyorum
-
100 kişi de 1 kişi bile kullanmıyo gigafiberi.. itiraz edenler xdsl kullanıcıları benim gibi.. 1000 fiyatına düşük hız alanlar ne yapacak? niye bu kadar yüksek ücret ödemek zorunda tek fiyat politikası yüzünden?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X