Şimdi Ara

Turk.net, FTTH 1000 mbps (1gbps) fiber internet bağlantısı kurulum, inceleme ve kullanım tecrübesi. (47. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.067
Cevap
44
Favori
120.367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
386 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İstanbul Bahçelievler Cumhuriyet Mh. çalışma yapılacak mı?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • alizeo kullanıcısına yanıt
    Merhaba, Cumhuriyet mahallesi planlamada yer alıyor. Be sene içinde çalışma tamamlanacaktır ancak net tarih iletemiyorum.
  • Erdem the mixer kullanıcısına yanıt
    Nereden nereye, şuan 1000/1000 99 TL'ye veriyorlar.

• TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

Adana iline gigafiber çalışmanız var mı?

• Merhaba, Adana şu an planlamada yer almamaktadır. Talep olarak bölgenizi iletebilmem için ilçe ve mahalle bilgisi paylaşır mısınız?
  • Bursa Nilüfer Beşevler Mah. ?

• ibcg1995 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, Beşevler mahallesi planlamada yer alıyor.
  • istanbul Fevziçakmak mahallesi nenehatun sokak çalışmalar ne aşamada acaba

• Yusuf Ensar Kayacı Y kullanıcısına yanıt
    Merhaba, ilçe bilginizi paylaşır mısınız?

bahçelievler

• Yusuf Ensar Kayacı Y kullanıcısına yanıt
    Kontrol ettiğimde henüz çalışmalar başlanmamış görünüyor ama güncel bilgi talep ettim. Dönüş yapıldığı zaman bilgi vereceğim.

annem kablo falan döşüyorlar dedi ben ona istinaden yazdım

• Merhaba. Kayseri / Kocasinan / Osman Gazi Mahallesi ve Ertuğrul Gazi Mahallesi hakkında bilgi verir misiniz

• Turknet yetkilisi;

örneğin ben İzmir Bornova Evka3 mah. oturuyorum bu şekilde konum bilgisi vermek yerine siz gb hizmeti verdiğiniz yerleri ve planlanan bölgeleri belirtseniz bizlerde bu bölge dışındaysak istek oluştursak daha mantıklı değil mi? sonuçta bu bilgiler herhalde devlet sırrı değil....

iyi çalışmalar..

• agah07 A kullanıcısına yanıt
    Merhaba, sizi anlıyorum ancak bu şekilde bir liste paylaşamıyorum. Ben öneri olarak ilgili ekiplere ileteceğim.
  • xsabitx kullanıcısına yanıt
    Merhaba, ilettiğiniz mahallelerde henüz planlama bulunmuyor. Talep olarak ilgili ekiplere ileteceğim.

Hocam merhabalar

İst beyoglu haskoy kececipiri mahallesinde gigafiber warmidir tesekkurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba, ilettiğiniz adreste henüz planlama gözükmemektedir. Talep olarak ekiplere ileteceğim.
    Merhaba, Ankara Yenimahalle Mehmet Akif Ersoy Mah. Gigafiber için çalışma var mı

• Benim sayemde TürkNet 1 Gbps'i başlattı. TürkNet, kendi fiberinde daha önceden 150 Mbps Upload veriyordu en fazla... Ben bu konuya itiraz etmiştim, hatta eski Donanım Haber konularımı karıştırarak o konumu bulabilirsiniz. O konuyu açtıktan 1 yıl sonra TürkNet, Upload'ı da simetrik yapmaya karar verdi ve günümüzde kendi fiber altyapısı üzerinden 1000 Mbps Upload sunuyor. TürkNet fiber ile ilgili duyduğum tek dezavantaj ise, yurtdışı çıkışlarının Türk Telekom kadar iyi olmaması idi. Yani örneğin Türk Telekom fiber ile almanyadaki bir oyun sunucusuna pinginiz 40 ise, TürkNet'te 50-60 olabilir sanırım. Eğer cidden böyle bir sorun varsa bile, TürkNet yurtdışı çıkış kalitesini arttırmak için gelecekte gereken yatırımı yapar diye umuyorum.

Zamanında açtığım konu: https://forum.donanimhaber.com/turknet-in-yeni-fiber-tarifeleri-yayinlandi-fakat-upload-limiti-var--143351255

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erdem the mixer -- 24 Şubat 2022; 21:3:12 >

• 
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.