Şimdi Ara

Turk.net, FTTH 1000 mbps (1gbps) fiber internet bağlantısı kurulum, inceleme ve kullanım tecrübesi. (45. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.067
Cevap
44
Favori
120.367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
386 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Merhaba, Karşıyaka şu an için planlama içerisinde yer almıyor ama talebinizi proje ekibimiz ile paylaşacağım.
  • norton772 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, konu linki ile birlikte adres bilginizi PM üzerinden paylaşır mısınız? Adresinizin planlama içerisinde olup olmadığını kontrol ederek size bilgi verebilirim.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

İstanbul büyükçekmece Atatürk.mah fiber planlaması mevcut mu teşekkürler :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    İstanbul Kağıthane Merkez mahallesi 2022'de var mı?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • BlackGear25 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, Büyükçekmece şu an için planlar içerisinde yer almıyor. Talebinizi proje ekibimiz ile paylaşacağım.
  • Merhaba, Merkez mahallesi planlama içerisinde yer almıyor. Talebinizi not aldım, proje ekibimize ileteceğim.
  • merhabalar bina içine türknet siyah giga fiber kutusu koydu 20 gün oldu ne arayan ne soran var bu süreç nasıl işliyor ne zaman aktif olur bizde fiber kullanmaya başlarız teşekkür ederim

• aslanbe kullanıcısına yanıt
    Merhabalar, binanıza TurkNet'e ait kutu eklendiyse şimdiden hayırlı uğurlu olsun Bu süreçte tam olarak GİGAFİBER hizmetimizin aktif hale gelmesi için biraz beklemeniz gerekiyor. Kutulama işlemi tamamlansa bile belirli süreçlerden geçmemiz gerekiyor. Altyapı çalışmalarımızı genişletmek için uymamız gereken prosedürler ve almamız gereken izinler var... Biraz sabır. Zaten bu süreçte gelişme olması durumunda sizinle iletişime geçeceğiz.
  • teşekkür ederim iyi çalışmalar

mrb turknet aradı geçimi onayladım, ben turk telekomun kutusu olunca herhalde bunların fiber altyapıları farklı diye aylarca bekledik birde :) meğerse aynı kutudan alınabiliyormuş ortakmış :)

hangi modemi veriyorsunuz acaba şu an ytüm modemleriniz 5ghz desteklimi?

• kerimcem K kullanıcısına yanıt
    Merhaba, gigafiber de kendi altyapımız ile hizmet veriyoruz yerleşik operatör altyapısı ile de 100 Mbps' te kadar fiber hizmeti veriyoruz. Sizin paket bilginizi kontrol ederek yardımcı olmak isterim. Konu linki ile birlikte müşteri numaranızı PM üzerinden paylaşır mısınız?

başvurum onaylandıktan sonra online işlemlerde bağlantı sorunu yazdı 3 hünün sonunda oda ben bü kaş kez arayarak ve sorarak ankastre hatası dendi sonra elektrikçi çağırın kablolama sorunu var cevabı geldi .. daireye kadar turknet getirmeyecekmiydi kutudan sonra modem kurulumu da dahil ??

• araman A kullanıcısına yanıt
    Merhabalar, öncelikle karşılaşmış olduğunuz sorun nedeniyle üzgün olduğumuzu bilmenizi isterim. Bana müşteri numaranızı PM üzerinden iletirseniz hizmetinize ulaşıp detaylarınızı kontrol ettikten sonra size yardımcı olmaya çalışabilirim.
  • İstanbul, Eyüpsultan, Göktürk Merkez Mah. altyapı çalışmalarınızda yer alıyor mu? @TurkNetDestek

• aconebra A kullanıcısına yanıt
    Merhaba, ilettiğiniz bölgede henüz çalışma planlanmamış. Talep olarak proje ekiplerine ileteceğim.
  • Merhaba @TurkNetDestek Sakarya için Ggafiber yada Turk.net altyapı planınız var mı ?

• Merhaba, Sakarya için gigafiber planlamamız var ancak ilçe ve mahalle bilgisi paylaşırsanız kontrol ederek yardımcı olacağım.

Pamukova / Yenice Mahallesi

• Merhaba, ilettiğiniz bölgede henüz çalışma planlanmamış. Talep olarak proje ekiplerine ileteceğim.
  • 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.