Merhaba, paketlerimiz 16,24,32,35,50,75 ve 100 Mbps'e kadardır. Altyapınız 50 Mbps ile 75 Mbps arasında hızı destekliyorsa hız kaybı yaşanmasın diye 75 Mbps'e kadar paketi tanımlayabiliriz. Ancak maksimum altyapınızın desteklediği hızı alabileceksiniz.
yüzüakY
kullanıcısına yanıt
Merhaba, yapa santralinden vae altyapısına geçiş işlemleriniz şu an için boş port olmadığından dolayı gerçekleşmeyecektir.İlerleyen zamanlarda tekrar talebinizi iletmeniz durumunda arkadaşlarım inceleyerek bilgi verecektir. Şu an DSL ışığınız yanıyor durumdadır.
Merhaba, bu konuda teknik ekiplerimizden bilgi talep ettim. Arkadaşlarım detaylı olarak bu durumu inceleyecektir. Güncel bilgi aldığımızda sizinle iletişime geçeceğiz.
snlk.85S
kullanıcısına yanıt
Merhaba, ekiplerden gelen bilgide hattın ankastre kutusunda sağlam ve etiketli olduğu bilgisi verilmiştir. İç tesisat kablonuz etiketli hatta bağlı mı? Eğer ki bağlı değilse elektrikçi yardımı alarak bağlantıyı yapabilir misiniz?
TurkNetDestek
kullanıcısına yanıt
iki ay civarı kullanmakta olduğum internet bir anda kesildi. İsim başka yerde kablolar başka yerde kutu herkesin ulaşabileceği bir yerde de değil. Benim var olan internetim gitti. Yerinden sökülen takılan kablo yok. Gelen ekipler test felan yapmıyor. Sadece resim çekip gidiyorlar. Sizinde tek bildiğiniz şey iç tesisat. Telekom ekipleri çalışma yaptıktan sonra gitti zaten.
TurkNetDestek
kullanıcısına yanıt
Umrunuzda olur mu bilmiyorum da halen internetim yok.
snlk.85S
kullanıcısına yanıt
Merhaba, yaşadığınız sorun ekiplerimizin yaptığı çalışmalar sonucunda giderildi. Hizmetiniz online durumdadır. Keyifli kullanımlar dilerim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme