Şimdi Ara

Turk.Net hizmeti İYİ midir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
873
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Turktelekom taahütüm bitiyor. ben de yeniden 24ay taahhüt imzalamak istemiyorum. Onun için taahütsüz turknet'e geçmek istiyorum. ancak araştırdığım kadarıyla turknet'te birçok problem varmış(hız düşmesi, internet kopması, internetin bağlatılmaması ve en büyük sorun müşteri hizmetleri) sanırsam. ben de bunları görüp almayı düşünmemeye başladım.
    pekçok kişi müşteri hizmetlerinin olmadığını, kimsenin telefona çıkmadığını söylüyor. sizce turknete geçmeli miyim?

• uppp
  • 2 senedir kullanıyorum memnunum
  • TT'den geçiş falan problemsizdi. 3 ay sonra kendi isteğimle YAPA'ya geçtim . TT de 7 mb alırken YAPA da 14 almaya başladım. Bir kaç ay sonra TT yakınlarıma FTTC saha dolabı koydu. Sonra ne olduysa benimle santral arasındaki kablo arızalandı. TT'nin günahını almak istemiyorum ama adamla o saha dolabını koydukları gün başıma geldi. Sonra hız 3 mb/s ye düşünce beni YAPA'dan VAE olarak yeni saha dolabına nakletmeye çalıştılar. Boşta port olmadığın 2 ay komşunun interneti ile idare ettim. İki ay sonunda telekom Turknet kavga dövüş açtırdım. Şu an 80 down 4 up alıyorum, sıkıntı yok.

Bir arkadaşım sorunsuz geçti.

Bir arkadaşıma bir türlü internet gelmediğinden iptal etti.

Dayımı TT'nin saçmalıkları yüzünden biraz dolanbaçlı bir yolla Turknet'e geçirdim. Şu an sorun yok.

Kuzenimi Turknet açmaya çalışıyorum, TT iki haftadır port talebini kullanıcıya sorduk, kabul etmiyor diye onaylamıyor. Halbuki yok öyle bir olay yok sallıyorlar.

Kısacası olay TT'ye kalırsa bazen uzayabiliyor. Geçişler daha sorunsuz oluyor. Bir dene olmazsan taahhüt yok. Yanlış anlamaman için kod vermiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BilimselProgramci -- 19 Şubat 2020; 22:4:56 >

• BilimselProgramci kullanıcısına yanıt
    sağolasın kod atsan da farketmez. artık yapıcak bir şeyim yok deniyeceğim turkneti
  • Atiss A kullanıcısına yanıt
    Madem öyle buyur. Kod atmak için seni Turknet'e yönlendirmek istemiyorm. Zaten yukarıda iyisiyle kötüyse paylaştım. Kod: QYM19NF12CQC
  • türknet anasayfasındaki 20 başlığa ve ilk 10 mesajına bak.
    türknet yetkilisinin verdiği cevaplara ve çözüm oranına bak öyle karar ver.

ben pişmanım ama hakkım olanı alana kadar bırakmıycam.
    tavsiye etmiyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Net ile Hosting Hizmetleri
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bütün firmaların sosyal medyala hesaplarına gir. Herkes şikayetçi. TurkNet de de öyle. Neden Çünkü memnun olan Zaten yorum yapma gereği duymaz. Şikayeti olan gelir yazar. Ben kullanıyorum memnunum tavsiye ederim. Zaten beğenmezsen anında iptal edersin. Taahhüt yok. Altyapının desteklediği en yüksek hızı çok uygun bir fiyata veriyor sana. 2020 yılında hala taahhütlü internet kullanmak hiç mantıklı gelmiyor bana. TurkNet e geçmesen bile başka taahhütsüz firmaları tercih et. Türk Telekom Superonline gibi kan emicilere 24 ay gebe kalma
  • quote:

Orijinalden alıntı: hp_anka

Bütün firmaların sosyal medyala hesaplarına gir. Herkes şikayetçi. TurkNet de de öyle. Neden Çünkü memnun olan Zaten yorum yapma gereği duymaz. Şikayeti olan gelir yazar. Ben kullanıyorum memnunum tavsiye ederim. Zaten beğenmezsen anında iptal edersin. Taahhüt yok. Altyapının desteklediği en yüksek hızı çok uygun bir fiyata veriyor sana. 2020 yılında hala taahhütlü internet kullanmak hiç mantıklı gelmiyor bana. TurkNet e geçmesen bile başka taahhütsüz firmaları tercih et. Türk Telekom Superonline gibi kan emicilere 24 ay gebe kalma
    Olay bence de tam olarak bu. A firması olmasın da B firması olsun yeter ki taahhüt vs kendinizi bağlamayın firmalara.

• hp_anka H kullanıcısına yanıt
    peki turknet te 100mbps internete çıkmam mümkün mü? türk telekom altyapım 100e kadar destekliyor
  • Atiss A kullanıcısına yanıt
    Zaten türk Telekom altyapısı. Aynı hızı o da veriyor tabiki
  • bu bahsettiğin sorunun cevabı birazda bağlı bulunduğu telekom santreli ile alakalı
    ne alabileceğin hız vs hat değerleri port vs belirler, yani türknet bunları sen ona geçmeden göremeycekdir yaklaşık değer görür onunda bi geçerliği yokdur esasen o minumum u temsil eder.
    yani 50 veririz diyorsa 100 de olabilir ama garantisi yok, ancak türknet e yeterli zamanı verirsen bu 1 2 ay vs olabilir oradaki telekom müdürlüğü ile gerekli görüşmeleri vs yaparak yapabileceğinin en iyisi sana sağlar. veya geçersin bir operatöre 14 gün içinde faxı çeker
    hiç bir ücret kullandığında dahil ödemeden iptal edersin olur biter.
    genel olarak olaylar böyle.

şurasını unutma, evden telekom müdürlüğüne kadar (bu aşamada hala internete çıkamadın) türktelekomun,
    santralden sonrası türknetin(yani türknetten internete çıkıyorsun) işte bu kısım çok şeyi değiştiriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rapsodi22x -- 21 Şubat 2020; 2:5:29 >

• Merhaba, müşteri hizmetlerimiz 7/24 hizmet veriyor. Bize taleplerinizi 08502888080 numaralı hızlı işlem hattımızdan ya dawww.turk.net/oim sayfamızdan destek kaydı açarak iletmeniz durumunda müşteri temsilcilerimiz arka planda çözümleyerek bilgi verecektir. Hizmetimiz taahhütsüz olduğundan dolayı dilediğiniz zaman fesih bedeli ödemeden iptal edebileceksiniz.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    peki turknet'ten 100mbps'lık paketi alabilir miyim? Altyapım 50 üstü destekliyor. Amacım da 50mbps üstü internet almak. Bunu TürkNet'ten alabilir miyim?
  • 3 gündür internet ve telefon yok. Türknet 3 gündür arızanızın giderilmesi için çalışıyoruz diyor. Hiç birşey yapılmadı allah tarafından kendinden düzelmesini bekliyorlar sadece. Peki türknet 3 gündür ne yaptınız yapıyorsunuz burdan açıklayın herkes duysun görsün. Saha dolabıa gelen oldumu yok kutuya gelen oldumu yok beni arayan oldumu soran oldumu yok. Türknet hizmet bu 8 gündür sadece 2 gün internet kullandım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yüzüak -- 21 Şubat 2020; 18:19:55 >
  • bir operatöre geçtiğinde senin santrale uzaklığına göre
    kablonun kaldırabileceği ve modeminin kullanımda sürekli kopmayacağı
    frekansa göre, uzakdan operatör ayar çekiyor, bunuda kablolama çok etkiliyor, yani misal 20mbit ile açıyorlar hattını, sonra başlıyor uzakdan ayarları arttırmaya bu aradada bakıyorlar, kullanıcı bu şekilde kullansa yüksek trafiği zorlasa kopmalar olurmu vs vs.

eğer senin misal 100 de kopacağına kanaat getirirse ki bu değerleri zaten tonlarca kişi her gün giriyorlar, ozaman 95 90 gibi ufak ufak aşşa çekip bağlantını stabil olacak seviyede yani kopmayacak şekilde bırakıyorlar,

sonra sen 1 hafta abi benim bağlantım kopuyo dediğinde, bu sefer değerleri dahada kısıyorlar bunun sonucunda bağlantın kopmuyor ama hızında düşmüş oluyor,

tüm bunların çıkış noktası türktelekom ve bölgedeki belediyeler.
    daha iyi donanım kablolama ve belediye izin verecek, ha birde bunları birileri finanse edecek, oda tekel operatör türktelekom amma para harcamak istemiyor..

SANA GARANTİ EDERİMKİ TÜM BU SORUNLAR HIZ VE HEPSİ DÜZELECEK ENİNDE SONUNDA BUNUN KAÇIŞI YOK,
    ANCAK BUNUN KARŞILIĞINDA BİR 10 20 YİL BEKLEMEK ZORUNDA KALACAKSIN,
    BEN 33K 56K İXİR PAKETLERİNDEN 128KBİT BAĞLANTILARDAN BU GÜNE GELDİM.

BU ARADA KAYBETTİĞİN YAŞ / ZAMAN / ENERJİ / FIRSATLAR OLACAK.

GÖNÜL İSTERKİ İDRAK ETSİN VE GEREĞİNİ YAPSINLAR,
    KISA ÖMRÜMÜZÜ DOLU DOLU İYİ ŞARTLARDA GEÇİRELİM
    SENİNDE İSYANIN TEMELDE BUNA ZATEN..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rapsodi22x -- 21 Şubat 2020; 21:57:22 >

• Ben türknet tavsiye ederim. Hem altyapının desteklediği en yüksek hızı veriyor. Hem taahhütsüz, beğenmezseniz iptal edersiniz. Hem de 1 ay bedava. Eğer karar verirseniz. Bana yazarsanız işlemlerde yardımcı olurum.

Bir ay ücretsiz kullanım için;

✓Davet kodu: UUE71TN49PMS

✓Başvuru linki:
    turk.net
    Beni referans göster, bir ay ücretsiz internet kazan!
    https://turk.net/p/UUE71TN49PMS

• Abone olduğun zaman seni ilgiye boğarlar. Ama bir problemin olduğu zaman geçmiş olsun. Bana kalırsa hiç bulaşma...Maksimum 20 tl fazla ver, aynı hızlar da ve canlı destek ekipleri olan firmalara yönel. Buyur son açtığım konuya bakabilirsin.
    https://forum.donanimhaber.com/turknet-ve-nperf-duzmecesi--142123570
  • TürkNet öncesi 2 yıl yalın VodafoneNet sonrası 3 yıl yalın Telekom kullandım 24 saatten fazla mağduriyet yaşamadım. TürkNet'e geçtim 5 yıldır en ufak sorun yaşamadığım iç tesisatım arızalanmış.(İç tesisatımda herhangi bir sorun yok.) An itabiriyle bir hafta oldu internet yok.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.