Genellikle akşam saatlerinde Instagram uygulamasına erişimim kesiliyor. Farklı cihazlarda da durum aynı. Eskiden türk telekom kullanıyordum ve yaklaşık 2 hafta önce Turk Net'e geçiş yaptım. Turk Net'e geçiş yaptığımda aniden ping değerlerim arttı, snr değerim düştü. Hattım 16 Mbps yi destekliyordu ve turk telekomda hiç bir şekilde ani hız düşüşü vs. gibi durumlar yaşamıyordum. Ancak Turk Net'e geçtiğimde bir çok sorunla karşılaşmaya başladım. Örneğin bir kaç gündür Instagram problemi yaşıyorum ve bunu nasıl çözeceğimi bilmiyorum. Bazı kişiler dns değiştir vs. diyor tamam dns değiştireyim de oda yeterli bir çözüm sunmuyor. Ben dns kullanacaksam neden bu ISS fatura ödüyorum :) Bir diğer sorunum ise ani hız düşüşleri bu da genellikle akşam saatlerinde oluyor. Bazı zamanlarda gündüz saatlerinde de oluyor. Modemi aç kapa yaptığımda sorun çözülmüş oluyor ancak bir müddet sonra tekrardan aynı şeyleri yaşıyorum. Bir ihtimal düzelir diye 16 mbps hızı mı 12'ye düşürttüm. SNR değerim biraz yükseldi, ancak hala ara sıra hız düşüşler ve ping sorunları yaşıyorum. Instagram sorunum ve diğer hız sorunları için ne gibi bir çözüm sunmayı düşünüyorsunuz ? @TurkNetDestek |
Bildirim