Şimdi Ara

Turk Net Instagram Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Genellikle akşam saatlerinde Instagram uygulamasına erişimim kesiliyor. Farklı cihazlarda da durum aynı. Eskiden türk telekom kullanıyordum ve yaklaşık 2 hafta önce Turk Net'e geçiş yaptım. Turk Net'e geçiş yaptığımda aniden ping değerlerim arttı, snr değerim düştü. Hattım 16 Mbps yi destekliyordu ve turk telekomda hiç bir şekilde ani hız düşüşü vs. gibi durumlar yaşamıyordum. Ancak Turk Net'e geçtiğimde bir çok sorunla karşılaşmaya başladım. Örneğin bir kaç gündür Instagram problemi yaşıyorum ve bunu nasıl çözeceğimi bilmiyorum. Bazı kişiler dns değiştir vs. diyor tamam dns değiştireyim de oda yeterli bir çözüm sunmuyor. Ben dns kullanacaksam neden bu ISS fatura ödüyorum :)

Bir diğer sorunum ise ani hız düşüşleri bu da genellikle akşam saatlerinde oluyor. Bazı zamanlarda gündüz saatlerinde de oluyor. Modemi aç kapa yaptığımda sorun çözülmüş oluyor ancak bir müddet sonra tekrardan aynı şeyleri yaşıyorum. Bir ihtimal düzelir diye 16 mbps hızı mı 12'ye düşürttüm. SNR değerim biraz yükseldi, ancak hala ara sıra hız düşüşler ve ping sorunları yaşıyorum.

Instagram sorunum ve diğer hız sorunları için ne gibi bir çözüm sunmayı düşünüyorsunuz ? @TurkNetDestek

• Turknette genel olarak akşam saatlerinde bi instagram twitch problemi var

• Akşamları twitch ve instagram probleminden gına geldi artık. Ya turknet bu durumu değiştirecek, ya da biz turkneti değiştireceğiz.

• Merhaba, yaşadığınız sorunu teknik uzmanlarımızın ve network ekiplerimizin kontrol edebilmesi için www.turk.net/oim sayfamızdan performans sorunu statüsünde destek kaydı oluşturabilir misiniz?
  • miskindvd kullanıcısına yanıt
    Merhaba, teknik uzmanlarımızın kontrol edebilmesi için ping tracert test sonucu ile birlikte www.turk.net/oim sayfamızdan destek kaydı oluşturabilir misiniz?
  • Prerogative P kullanıcısına yanıt
    Merhaba, yaşadığınız sorunu teknik uzmanlarımızın kontrol edebilmesi için ping tracert test sonucu ile birliktewww.turk.net/oim sayfamızdan destek kaydı oluşturabilir misiniz?
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Nasıl bi firmaya bulaştım. Başvuruyu yaptım. Evrakları 3 gün önce gönderdim. Hala evrak bekleniyor diyor. Karşımda bilgisayardan başka muhatap yok. Millenide en azından yarım saat sonra bir insan açıp gazımızı alıyordu. Burada o da yok

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ehmengineer

Nasıl bi firmaya bulaştım. Başvuruyu yaptım. Evrakları 3 gün önce gönderdim. Hala evrak bekleniyor diyor. Karşımda bilgisayardan başka muhatap yok. Millenide en azından yarım saat sonra bir insan açıp gazımızı alıyordu. Burada o da yok

Bence bu firmaya bulaşma

• ehmengineer E kullanıcısına yanıt
    Merhaba, kargo ile görüştünüz mü evraklar teslim edilmiş mi? Evraklarınız ulaştıktan sonra 24 saat içinde kontrol ederek sisteme yüklüyoruz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.