Türk Telekom Twitter Erişim Sorunu
18 Mart tarihinden beri twitter erişimin de sorun yaşıyorum. Gündemler ve aramalar kısmında sürekli hata alıyorum. Bu sorunu yaşayan sadece ben değilim başkaları da var. Türk Telekom müşteri hizmetlerini aradığımda ise bizden kaynaklı bir sorun yok diyorlar. Ancak Ttnet kullanan diğer abonelerde de aynı sorun var. VPN ve mobil veri kullandığımda bu sorun ortadan kalkıyor. Bilgisayar üzerinden giriş yaptığımızda ise hala erişim sorunu var.
Hata ise : Bir hata oluştu fakat endişelenme gerek yok, senden kaynaklanmıyor.
Sorunu yakından incelediğim de ise sadece Türk telekom kullanan aboneler de Twitter sunucularına erişim de problem olduğunu görüyorum.
Millenicom Beni Çıldırtmak Üzere!
Son 1 aydır interneti istediğim gibi kullanamıyorum. İnternet hızı sürekli kendi kendine düşüyor, her gün en az 4-5 kez modem açıp kapatıyorum. Geçen gün adsl, internet ışığı tamamen gitti. Daha sonra arayıp arıza kaydı bıraktım 30 dk sonra ışıklar geldi. Ancak bu kezde sürekli hız düşüklüğü ve kopmalar başladı. Hız düşüklüğünü sebebi nedir bilmiyorum son bir aydır çok yoğun yaşıyorum.
Günün saati fark etmiyor. Gecede gündüzde olabiliyor, WhatsApp üzerinden millenicom ile iletişime geçiyorum benim hattımda hız düşüklüğü ve kopma oluyor diyorum. Orada ki şahıs ise hattımda hiç bir sorun olmadığını söylüyor. Bana modemi kapa hız testi yap diyor. Ben bilmiyor muyum modemi kapatıp açmayı bunu süreki yapıyorum zaten. Ve modemi kapayıp açınca zaten bir süreliğine hız iyi oluyor. Sonra da bana gelip hattınız çok iyi diyorsunuz. Artık sabrımın sonuna gelmek üzereyim. Hakaret, küfür vs. etmek istemiyorum ama beni aşırı şekilde zorluyorsunuz. Ben neden foruma kadar gelip bu kadar yazı yazmak zorunda kalıyorum.
Benim gözümde şu anda türknet müşteri desteğinden daha beter durumdasınız. İnterneti bağlatırken her şey iyi sonrasında iletişim sıfır. Telefonla arıyorsunuz karşınıza robot çıkıp hattınız kontrol ediliyor diyor. Hani sizde müşteri temsilcisi vardı ? varda ben mi göremiyorum. WhatsApp'ta bile bot var zorlaya zorlaya gerçek biriyle konuşuyorum oda hattınız iyi diyip gidiyor.
Bana türk telekom ekibi gönderin gelsin baksınlar diyorum hiç bir şey demiyorlar. Üstüne sen git Elektrikçi bul kontrol ettir diyorlar. Ben bundan önce türknet kullanıyordum ve ben demeden adamlar ekip gönderiyordu. Ben size neden fatura ödüyorum istediğim zaman destek alamamak için mi ?
Nasıl destek ekibi ama :)
Öne çıkar herkes görsün :)))
Öne çıkarın herkes görsün :))
Turk Net DNS Sorunu
|
Turknet Kopma Problemi
Merhabalar Türk Net'i kullanmaya başlayalı bir ay oldu. Bir aylık süreç içerisinde farklı sorunlar yaşadım. Son günler de yaşamış olduğum sorun ise kopma problemi.
İnternet alt yapım Max 16 mbps kaldırıyor ancak Türk Netten hizmet almaya başladığımdan beri bu hızda verimli bir kullanım yaşayamadım. Bende kendi talebimle internet hızımı 12 mbps olarak sabitlettirdim. Bu şekilde yapınca bir kaç gün sorun yaşamadım. Ancak dün geceden beri internet erişimim ara ara kesilmekte. Modemde ki tüm ışıklar yanıyor, ama internet erişimim kendiliğinden gidiyor. Modemi kapayıp açınca düzeliyor bir müddet sonra tekrar aynı sorun oluyor.
Bazen ise kısa süreliğine erişim gidip düzeliyor. Türk Netten stabil bir internet alabilmek için defalarca destek talebi attım bir çoğuna gelen yanıt hattınız da bir problem gözükmüyor idi.
Daha önce türk telekom kullanıyordum ve tam 24 ay kullandım bir kez bile destek talebi, arıza kaydı oluşturmadım. Çünkü hiç bir sorun yaşamadım. Ancak Türk Nette neredeyse 3-4 günde bir destek talebi oluşturmak zorunda kalıyorum.
Lütfen artık internet hizmetimi stabil hale getirin veya başka operatöre geçeyim.
#FiberLüksDeğildir
Mesut Çevik ve İnternetçi Abi #FiberLüksDeğildir hashtagi başlattı destek olalım.
Turknet Para iadesi nasıl alınır.
Memnun kalmadığım için Türknet aboneliği mi başka bir ıss ye geçirmek istiyorum. Operatör değişikliklerinde ilk ay da ki ödenen faturayı nasıl iade alabilirim ?
Turk Net Instagram Sorunu
Genellikle akşam saatlerinde Instagram uygulamasına erişimim kesiliyor. Farklı cihazlarda da durum aynı. Eskiden türk telekom kullanıyordum ve yaklaşık 2 hafta önce Turk Net'e geçiş yaptım. Turk Net'e geçiş yaptığımda aniden ping değerlerim arttı, snr değerim düştü. Hattım 16 Mbps yi destekliyordu ve turk telekomda hiç bir şekilde ani hız düşüşü vs. gibi durumlar yaşamıyordum. Ancak Turk Net'e geçtiğimde bir çok sorunla karşılaşmaya başladım. Örneğin bir kaç gündür Instagram problemi yaşıyorum ve bunu nasıl çözeceğimi bilmiyorum. Bazı kişiler dns değiştir vs. diyor tamam dns değiştireyim de oda yeterli bir çözüm sunmuyor. Ben dns kullanacaksam neden bu ISS fatura ödüyorum :)
Bir diğer sorunum ise ani hız düşüşleri bu da genellikle akşam saatlerinde oluyor. Bazı zamanlarda gündüz saatlerinde de oluyor. Modemi aç kapa yaptığımda sorun çözülmüş oluyor ancak bir müddet sonra tekrardan aynı şeyleri yaşıyorum. Bir ihtimal düzelir diye 16 mbps hızı mı 12'ye düşürttüm. SNR değerim biraz yükseldi, ancak hala ara sıra hız düşüşler ve ping sorunları yaşıyorum.
Instagram sorunum ve diğer hız sorunları için ne gibi bir çözüm sunmayı düşünüyorsunuz ? @TurkNetDestek
En yavaş interneti kim kullanıyor
|
Son Giriş: 10 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 10 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 31
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 33.283 (Bu ay: 72)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 679 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Haberleşme ve Dijital Platformlar