Şimdi Ara

Turk.net İnternet 59.99 TAAHHÜTSÜZ (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18.992
Cevap
177
Favori
768.440
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
68 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler Sitede kredi karti 0 olanlar işlem yapamiyor . Ben şimdi müşteri temsilcilerine bildirdim bu hatayi kendileri not aldı ve işlemime oradan gerçekleştirdik.
    Siteden yapamayan arkadaşlar arayip yapabilirler.
    Mailim geldi evraklarimi indirdim hafta içi en geç çarşamba günü göndereceğim :)

Kargo gönderim adresi: Hobim Demiryolualtı Mevkii Velimeşe 59860, Çorlu/ TEKİRDAĞ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X-Slim -- 11 Mart 2016; 19:49:25 >
  • vdsl de kaç mbit veriyorlar ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: iyigun

maille geliyor

hizmet merkezi
    modem
    mail (2GB)

ayar ve kullanıcı adı parola bilgileri..

Netten başvuruda hiç mail gelmedi bana hocam. Dün kayıt oluşturmuştum. Bugün de sürat kargo kuryesine verdim dosyayı. Saat 5'i geçiyordu bugün ya da yarın kargolarız dediler. Ekstradan yapmam gereken bir şey var mı?

Kullanıcı adı ve parolayı sormuştum hocam. Malum bana mail gelmemişti. Yolladık bakalım ama mailsiz bilgisiz nasıl olacak bilemedim.
    @kasvet-efza
  • Turknetin altyapı yok burda ama Ttnet 100gb akk, 35 mbs hıza geçtim memnunum 70 tl
  • 1000 dk heryone konusmada var dıyor
  • Mevcut müşterilerini geçirseler diye bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • her sey guzelde kartı neden ıstıyorlar..kart vermeden abone olan varmıdır...
    kart olayı sakat cunku ...3 gun sonra kart bılgılerı satmasınlar...
    kart olayı yuzunden cogu kısı frene basar hanı..
    hıc olacak dııl kım ıstedıde onlarda ıstıyor ben ıyı gormedım kart ısını
  • quote:

Orijinalden alıntı: frantic2

her sey guzelde kartı neden ıstıyorlar..kart vermeden abone olan varmıdır...
    kart olayı sakat cunku ...3 gun sonra kart bılgılerı satmasınlar...
    kart olayı yuzunden cogu kısı frene basar hanı..
    hıc olacak dııl kım ıstedıde onlarda ıstıyor ben ıyı gormedım kart ısını

kartı olan herkesin sanal kartı da vardır. Bu kadar düşünmek, eşelemek yerine ver sanal kartı bitsin gitsin. Ne meraklıyız milletçe komplo teorileri üretmeye :/
  • Benim sanal kartımın 3 haneli numarasını 0 ile başlıyor diye kabul etmedi, bende normal kredi kartımı girdim. Sorun sıkıntı yapacak bir şey yok, eğer olağan dışı bir hareketlenme görürsün harcama itirazında bulunurum olur biter.
  • Merhaba

Benim bağlantım kuruldu,
    özetle kurulum hikayesi ve benim halihazır bağlantıda aldığım veriler şu şekilde;

07MART
    websitesinden kredi kartı bilgisi dahil formu doldurup akşam 17:00 kargoya (Tekirdağ) verdim
    ben çalışıyordum bu gelen giden döneminde, neyseki evde birileri var gündüz

10MART
    T.Telekom binama telefon hattı ve dolayısıyla portu getirdiğine dair
    adrese uğrayıp imzayı almış, akşam merak edip bina telefon bağlantı kutumda ucu boşta kabloda telefon hattına ismim soyadım yazan kırpık kağıdı baktım gördüm, kendim bağladım evime çıkan kabloyu bulup,
    çevir sesi geldi ve telefon arama yapma dahil çalıştı,
    modem dsl ışığı yandı, internet ışığı da yandı ancak tarayıcıya ne sayfa girsem turknetin modem kullanıcı adı parola hatalı sayfasına yönlendirme vardı,
    cağrı merkezini aradım modemin aldığı IP grubundan şifre hatalı olduğu söyledi
    şifreyi kullanıcı adını teyid ettik doğru gözüküyordu, telefona sms ile kullanıcı adı parola bilgisi istenince kendi cebimin 850 li numaralara kapalı ise sms gelmeyebileceği söylendi,
    Bu sırada ilk gelen epostadaki (no)adsl@turk.net formatını, (cep)@turk.net formatını, karışık parolayı, sadece altı sayıdan oluşan online müşteri aanı parolasının çeşitli kombinasyonları denedim hep aynı yönlendirmeli sayfaya çıktım, modem ayarı kullanıcı parola hatalı şeklinde.
    evde bir ikinci modem var ben ona da kurulum tanım yaptım, o da yönlendirmeli sayfaya bağlandı, ben de geceyarısı tekrar aradım çağrı merkezini, kayıt açtırdım, gün içinde ilgilenileceği söylendi.

11MART
    Turknet görevlileri öğlen olmadan sıkıntı neyse çözmüşler,

SpeedTest mevzusu,
    arkaplanda birkaç cihazlık bir kullanım olduğundan ya da kablo ile bağlanınca öncelik aldığından speedteste wireless 3.6 mBit de gördüm kablolu 10 mBit sonuç aldım, upload 0.7 mBt aldım, bu üçü dediğim gibi birkaç cihaz trafik yaptığımız için gösterge denemez, farklı farklı sonuçtan da anlaşılıyor.
    Bana yurtdışı servisler youtube gmail vb hızlı, yurtiçi forum.donanimhaber vb. yavaş geldi, psikolojik belkide.

google IP sine ve adına ayrı ayrı ping attım, bu forum başlığında daha önceki sayfalarda iz kaydı alınmış IP adresine iz sürümü istedim, aşağıda ekrangörüntüsü sonuçları, yorumlayabilecek arkadaşlar için paylaşıyorum;

bilginiz için

Turk.net İnternet 59.99 TAAHHÜTSÜZ

google ping ortalama 48 msec, sonuncu ekstrem çıksa da geneli bu şekil.

• 25mbs 250 gb akn + teledünya üst paket + 100 dakika her yöne sabit telefon

70 TL
  • DasheriM kullanıcısına yanıt
    Bana da ne mail ne sms geldi başvuru esnasında. Fakat evraklarin oldugu kargoyu teslim aldıklarında mail geldi. Evraklarinizi teslim aldik diye. Kullanıcı adı ve şifre hizmet aktif olunca gelecekmiş. Şayet gelmese bile müşteri hizmetlerinden alınabilir.

• iyigun kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun, teknik terimli hız kısmından anlamam ttnet 10mbit hız aldığım yerde turknet bağlanınca ne hızalacağımı bende merak ediyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: yesil_dev

25mbs 250 gb akn + teledünya üst paket + 100 dakika her yöne sabit telefon

70 TL

Buraya gelip fiber ve uydunet kampanyalarindan taahhutlerinden fiyatlarindan bahseden arkadaşlar; uydunet ve fiber alternatiflerimiz olsa bizde kullanırız herhalde degil mi? Hatırlatma ihtiyacı duydum Türkiye'nin bir çok yerinde fiber ve uydunet altyapısı yok. Kimse hala adsl kullanıyor olmaktan zevk almıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kasvet-efza -- 12 Mart 2016; 0:26:17 >
  • Bu imkanı olanlar için yazılmıştı. Turknet e geçmeden önce böyle bir imkan da var, bilsinler diye paylaştım. İmkanı olmayanlar için birşey dediğim yok zaten sevgili forumdaş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yesil_dev

Bu imkanı olanlar için yazılmıştı. Turknet e geçmeden önce böyle bir imkan da var, bilsinler diye paylaştım. İmkanı olmayanlar için birşey dediğim yok zaten sevgili forumdaş.

Eyvallah, inan alternatifi olan hala adsl kampanyaları ile ilgilenmiyordur

• Kablolu altyapi olsa direk uydunete gecerdim de yok iste

• quote:

Orijinalden alıntı: Qbert1903

30 mbit hız (29 mbit e düşmedi hiç)
    75 gb akn
    aylık 52 lira

ttnet 4ever

16mbit e kadar( aldığım 6mbit)
    50 gb akn
    Aylık 65 tl

Ttnet.

• kasvet-efza kullanıcısına yanıt
    Tamam o zaman hocam. Benim kargo anca yarın belki de pazartesi gidecek. Bekleyip görelim.
  • Bu ülkede akk kalkacak başka çare yok

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.