Şimdi Ara

TURK-NET KOTA (AKN) KALKTI ! [RESMİ KONU] (238. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.785
Cevap
38
Favori
257.009
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
110 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 236237238239240
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim evimdeki internete bağlı cihazlarıma dışarıdan ulaşmak için gerçek internet ip sine ihtiyacım var? Bunun için bir hizmet varmı Varsa ücret vs?..
  • mehmet_alp M kullanıcısına yanıt
    Statik IP ücreti aylık 12 liradır hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türk telekom sabit hattım var. Bu hat üzerinden Dsmart internet kuullanıyordum. Bugün iptal başvurusu yaptım. Turknete geçmeyi düşünüyorum. Zaten fiber değil hat. Bakır kablo o yüzden en fazla 16mb hız alabilirim.

Bu durumda Turknete başvuru yapsam, modeme bilgileri girip internete erişim sağlayabilir miyim? Yoksa bazılarının başına geldiği gibi, saha dolabı apartman telefon kutusu bağlantı muhabbeti mi yaşarım?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: selodonanımhaber

Türk telekom sabit hattım var. Bu hat üzerinden Dsmart internet kuullanıyordum. Bugün iptal başvurusu yaptım. Turknete geçmeyi düşünüyorum. Zaten fiber değil hat. Bakır kablo o yüzden en fazla 16mb hız alabilirim.

Bu durumda Turknete başvuru yapsam, modeme bilgileri girip internete erişim sağlayabilir miyim? Yoksa bazılarının başına geldiği gibi, saha dolabı apartman telefon kutusu bağlantı muhabbeti mi yaşarım?

Dsmarti iptal ettirmeden geçiş işlemi yaparsanız kablo ile uğraşmazsın. Ama iptal ettirip başvuru yaparsanız yeni kablo bırakırlar onu eski kablo ile değiştirmeniz gerekir. İptal etmeden geçiş yapın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThesadisT

quote:

Türk telekom sabit hattım var. Bu hat üzerinden Dsmart internet kuullanıyordum. Bugün iptal başvurusu yaptım. Turknete geçmeyi düşünüyorum. Zaten fiber değil hat. Bakır kablo o yüzden en fazla 16mb hız alabilirim.

Dsmarti iptal ettirmeden geçiş işlemi yaparsanız kablo ile uğraşmazsın. Ama iptal ettirip başvuru yaparsanız yeni kablo bırakırlar onu eski kablo ile değiştirmeniz gerekir. İptal etmeden geçiş yapın.

İptali yaptım. Zaten eve gelen telefon kablosu var. Neden böyle garip bir uygulama yapıyorlar? TTNETten Dsmarta geçerken böyle bir durum olmamamıştı

• quote:

quote:

quote:

İptali yaptım. Zaten eve gelen telefon kablosu var. Neden böyle garip bir uygulama yapıyorlar? TTNETten Dsmarta geçerken böyle bir durum olmamamıştı

Onlarda da olmuştur ancak kabloları onlar bağlıyorlar. TurkNet de ise sadece telefon ankastresine kadar hat çekiliyor geri kalan işlem kullanıcının sorumluluğunda.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Onlarda da olmuştur ancak kabloları onlar bağlıyorlar. TurkNet de ise sadece telefon ankastresine kadar hat çekiliyor geri kalan işlem kullanıcının sorumluluğunda.

Öyle birşey olmadı. TTnet te dsmarta geçerken bana kullanıcı adı ve şifre geldi, modeme girip internete bağlandım.

Fiber altyapısı yok zaten. Türk telekomun sabit hattı var. TT kablosundan ayrı tekrar kablo çekmeleri saçma. Mevcut sabit hat üzerinden niye veremiyorlar. Dsmart internet, TT sabit hat üzerinden veriyordu.

• selodonanımhaber kullanıcısına yanıt
    Hocam onlarda aynı kablodan veriyor. Ama siz iptal ettiniz o kablo iptal oldu. Yeni abonelik içinde yeni kablo bırakılır. Sistem bu şekil işliyor tüm iss lerde aynıdır. Dsmarti geçişte ya iptal etmeden geçmişinizdir yada ankastrede kablo değişikliği yapmıştır ekip sizin haberiniz olmaz bundan.

• quote:

Hocam onlarda aynı kablodan veriyor. Ama siz iptal ettiniz o kablo iptal oldu. Yeni abonelik içinde yeni kablo bırakılır. Sistem bu şekil işliyor tüm iss lerde aynıdır. Dsmarti geçişte ya iptal etmeden geçmişinizdir yada ankastrede kablo değişikliği yapmıştır ekip sizin haberiniz olmaz bundan.

Netspeed e geçsem de mi aynı işlem olacak?

• quote:

quote:

Netspeed e geçsem de mi aynı işlem olacak?

İptal ettirdiğin için evet aynı işlem olacaktır.

• Turknet' e 2016 bahar yada yaz aylarında geçtim yanılmıyorsam. 2017 ye kadar çok güzel hizmet alıyordum. Ne zaman ki bulunduğum bölgeyi 2017 Ocak ayında YAPA altyapısına aldılar. İnternet hizmeti felç oldu. 10 aylık süreçte defalarca müşteri hizmetleriyle görüştüm. Hızda dalgalanmalar oluyor, günde 3 kere internet kopuyor dedim. 3mbit ile 13mbit arasında gidip gidip geliyor. Modemden diye salladılar. Dosyalar açılıyor geri dönüş yok. Başka modem aldım arkadaştan sonuç yine aynı.

Yahu arkadaş aç bak santralden artık nereden bakacaksanız, oluru yoksa de ki bana "size sağlıklı internet hizmeti veremiyoruz". Bende kapattırayım turknet'i. Müş. hizmetleri ağlıyor resmen. Bugün yenide destek talebi açıldı yine sonuç alamazsam kapattırıyorum. AKN kaldırdılar 3mbit kullanıyorum interneti. Her ISS için sıfır modem alacaksam her sorunda işimiz var arkadaş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lyrazed -- 22 Ekim 2017; 21:19:54 >

• selamlar;

arkadaşlar türknet den genel kanı nedir . memnuniyet daha mı yüksek ??

vdsl ye geçmek istiyorum. bulunduğum yere 24mb hız verebiliyorlar.

ayrıca kotasız olması beni cezbetti. ping durumları vs nedir acaba ??
  • Türk Telekom'dan Türknet'e geçip fifa 18'i online olarak oynayan var mı? İki firma arasında online oyun deneyimi konusunda fark var mı? Türknet'te oyunlarda Ping artıyor mu?

Özellikle fifa 18'i iki firmada da oynayan varsa ve cevaplarsa sevinirim.

• bende asus n16 modem var hız en fazla 13mbit veriyolar ama ben ben bu hızı hiç göremedim hep dengesiz bir hız var 1,5-3-5-6-8mbit hızlarda dolanıp duruyor internet download manager ile indirim yaptığımda bazen 13mbit görüyor anlamadım neler oluyor?
  • Hız dalgalanması sorunu var sizde, online işlemlerden destek kaydı oluşturup sorunun çözülmesini talep edin
  • ottmn kullanıcısına yanıt
    fifa 17 oynamıştım yazın.. adsl olarak turknette hat kalitesi onlina da 2 dişdi , telekomda 1 fazlası 3 diş gösteriyordu sanırım..

Online oyunlarda modemler farkediyor mesela asus n16 tp link 9970 den daha verimli online oyunda..

eski edimax ve huawei modemlerde lagdan, takılmadan fifa da online oyun oynanmıyor..

• quote:

Orijinalden alıntı: epsotel

fifa 17 oynamıştım yazın.. adsl olarak turknette hat kalitesi onlina da 2 dişdi , telekomda 1 fazlası 3 diş gösteriyordu sanırım..

Online oyunlarda modemler farkediyor mesela asus n16 tp link 9970 den daha verimli online oyunda..

eski edimax ve huawei modemlerde lagdan, takılmadan fifa da online oyun oynanmıyor..

Cevap için teşekkürler hocam. Şu an TT 35 Mbit olan tarifesini kullanıyorum upload'ı 3 Mbit olmasına rağmen sınırlıyorlar ve 2.1-2.2 civarı upload alıyorum. Champions modunda 4 diş sezonda ise rakibe göre değişiyor 2 -4 diş arasında oluyor.

Son dönemlerde Türknet şikayetlerini okudukça tereddüt ediyorum. Online oyun benim için önemli ve sorun yaşamak istemiyorum.

• ottmn kullanıcısına yanıt
    telekmda hiç 2 diş görmedim.. upload hızının etkisi vardır ama ben adsl 797 kb. upload ile asus modemde rakip yakın-uzak farketmeksizin neredeyse sıfır sıkıntılı oynuyordum şuan da fifa 18 de de çok iyi.. bence modem ve modem ayarları çok etkiliyor.. ping süresi de çok etkili..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi epsotel -- 18 Kasım 2017; 14:47:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: epsotel

telekmda hiç 2 diş görmedim.. upload hızının etkisi vardır ama ben adsl 797 kb. upload ile asus modemde rakip yakın-uzak farketmeksizin neredeyse sıfır sıkıntılı oynuyordum şuan da fifa 18 de de çok iyi.. bence modem ve modem ayarları çok etkiliyor.. ping süresi de çok etkili..

Teşekkürler hocam.
  • arkadaşlar,

vadafon net 49tl ye kullanıyorum , yılbaşında taahüdüm bitiyor.

türknetin kotasız olması ( hız düşümü olmaması) göz kırpıyor.

türknet te memnuniyet nasıl acaba ??
  • 
Sayfa: önceki 236237238239240
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.