Şimdi Ara

TURK-NET KOTA (AKN) KALKTI ! [RESMİ KONU] (239. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.785
Cevap
38
Favori
257.009
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
110 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 236237238239240
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bulunduğunuz bölgeye göre hizmet kalitesi değişiyor. Şu sıralar müşteri hizmetleri yoğun, çok şikayet var. Eğer bağlantıda sorun yaşamazsanız tercih edilebilir. Sorun yaşarsanız çözüm üretmeleri uzun sürer. Geçiş yapmayı düşünüyorsanız:
    1-https://turk.net/kotasiz-vdsl-hizinda-internet/ şuradan altyapıyı sorgulayabilirsiniz.
    2- Kesinlikle mevcut aboneliğinizi kapatıp yeni bir abonelik oluşturmayın. Mecut aboneliğiniz sürerken Türknet'e ulaşıp nakil başvurusunda bulunun.
    3- Nakil işleminde sorun çıkarsa süreç uzayabilir. Sözleşmede "ilk bağlantı 20 gün içinde sağlanacaktır" yazdığını unutmayın. 20 gün sürer demiyorum. Ben geçen yıl(nakil de değil, sıfırdan) abone olmuştum. 4-5 günde açılmıştı. Ama herkeste böyle olacak diye bir şey yok. Sanırım bölgeden bölgeye değişiyor.
    4- Ön ödemeli çalışıyorlar. İlk ay 2 fatura gelecektir. 1.fatura aboneliğinizin başladığı ayın faturası. Diğeri de gelecek ayın faturası.
    5- Abone olacaksanız davetiye kodlarıyla abone olmanızı öneririm. Bu sayede hem siz hem de davetiye kodu paylaşan arkadaş birer ay bedava kullanım hakkı kazanıyor. (Kampanya bitiş tarihi 31 Aralık 2017) Donanımhaber'deki davetiye paylaşım konusundan davetiye kodlarını bulabilirsiniz. Ayrıca buradaki arkadaşlardan, kendi davetiye kodlarını kullananlara bir miktar ödeme yapacaklarını iddia edenler de var. Veya Avantajix'in 35(30 da olabilir hatırlayamadım)TL geri ödemeli kampanyası var. İsterseniz davetiye kampanyası yerine onu da kullanabilirsiniz. Karar sizin.

TürkNet'ten memnunum. AKN kalktıktan sonra bir sorun yaşamadım. Ama sorun yaşandığına dair çok şikayet okudum. Yukarıda da dediğim gibi sorun yaşarsanız bu sıralar sorun çözme hızları düşük. Taahhüt yok. Ben denemenizi öneririm.

• merhaba50 kullanıcısına yanıt
    muhtemelen geçişi 1 ay sonra sağlayacağım.

madem peşin 2 ay alacaklar, 2 ayda süreleri olacak.

bilgilendirmeler için teşekür ederim.
  • yusufziya Y kullanıcısına yanıt
    2 aylık faturayı hemen kesmiyorlar. Ön ödemenin tek istisnası aboneliğin başladığı ay. Diyelim ki bugün geçiş yaptınız. 19 Kasım - 30 Kasım faturası ile 1 Aralık - 31 Aralık faturası, 1 Aralık'ta çıkıyor.

Aboneliğiniz ayın başında aktifleşirse sanırım tek fatura ile de abonelik iptali yapılabilir. Diyelim ki 3 Ocak'ta etkinleşti. En çok 23 Ocak'a kadar denerseniz tek fatura olabilir. İptal süresi sözleşmeye göre en fazla (dilekçe onlara ulaştıktan sonra)7 gün. 1 Şubat gelmeden hattınızı iptal ederseniz Şubat faturası çıkaracaklarını sanmıyorum.
    Deneme sürenizi uzun tutar da Şubat'a sarkıtırsanız iadede sorun çıkabilir. Şöyle ki: "Önce tüm ayın bedelini yatırın, biz kullanmadığınız günleri geri size iade edelim" diyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lyrazed

Turknet' e 2016 bahar yada yaz aylarında geçtim yanılmıyorsam. 2017 ye kadar çok güzel hizmet alıyordum. Ne zaman ki bulunduğum bölgeyi 2017 Ocak ayında YAPA altyapısına aldılar. İnternet hizmeti felç oldu. 10 aylık süreçte defalarca müşteri hizmetleriyle görüştüm. Hızda dalgalanmalar oluyor, günde 3 kere internet kopuyor dedim. 3mbit ile 13mbit arasında gidip gidip geliyor. Modemden diye salladılar. Dosyalar açılıyor geri dönüş yok. Başka modem aldım arkadaştan sonuç yine aynı.

Yahu arkadaş aç bak santralden artık nereden bakacaksanız, oluru yoksa de ki bana "size sağlıklı internet hizmeti veremiyoruz". Bende kapattırayım turknet'i. Müş. hizmetleri ağlıyor resmen. Bugün yenide destek talebi açıldı yine sonuç alamazsam kapattırıyorum. AKN kaldırdılar 3mbit kullanıyorum interneti. Her ISS için sıfır modem alacaksam her sorunda işimiz var arkadaş.

TURK-NET KOTA (AKN) KALKTI ! [RESMİ KONU]

Bu sorun neredeyse herkeste var. Aynı şekilde bana da modemimde bir sorun olduğunu söylediler. Bunun üzerine farklı modemde de aynı sorunu yaşadığımı söyledim. Onlarda bu sefer "modeminizi çok açık tutuyorsunuz" saçmalığını gevelediler. İlk üç ay bir sorun yokken, akk kaldırmalarından sonra sorunlar oluşmaya başladı. Az önce netspeed'i aradım, aralık ayın ortalarına doğru altyapıları olacakmış, hemde 100mb e kadar. Ve gördüğüm kadarıyla pingler şahane...Benimde tarifem 35mb ama gün içinde genel olarak 3-4 mb download hızı, 80 ping alıyorum. Hemde Türk serverlarından...Cs go'da ping minimum 140 :) Neyse Türknet, 1 ayın kaldı.

• Turknet bir açıklama yapmış

TURK-NET KOTA (AKN) KALKTI ! [RESMİ KONU]
  • cyber tech C kullanıcısına yanıt
    Merhaba, son zamanlarda forum tarafında yaşanılan yoğunluk nedeniyle artık sorunlarınızı tek bir konu altında dinleyip çözüme kavuşturmak istiyoruz. Bundan sonra yaşamış olduğunuz tüm sorunlarınızıhttps://forum.donanimhaber.com/turknet-destek-burada--129746005-69 bu başlığın altına yazabilir ve ya direkt mesaj olarak iletebilirsiniz. Hepinize iyi forumlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TurkNetDestek

Merhaba, son zamanlarda forum tarafında yaşanılan yoğunluk nedeniyle artık sorunlarınızı tek bir konu altında dinleyip çözüme kavuşturmak istiyoruz. Bundan sonra yaşamış olduğunuz tüm sorunlarınızıhttps://forum.donanimhaber.com/turknet-destek-burada--129746005-69 bu başlığın altına yazabilir ve ya direkt mesaj olarak iletebilirsiniz. Hepinize iyi forumlar.

Merhaba biz gecen hafta cuma gunu sozlesmeyi gonderdik onaylandi randevu sistemi dahilinde aranmamiz gerekiyor ancak aranmadik acil internet ihtiyacimiz var iş dolayisiyla bununla ilgili ne zaman donus saglanir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhaba, hizmetinize ulaşabilmem için GSM numaranızı bana yaşadığınız bu sorunla birlikte PM atarsanız ilgileneceğim.
  • Yahu bu kota aşımındak asgari uygulamalar değiştimi ilk günler telekomdan kota aşımında 14 filan alıyordum şimdi 5 anca veriyorlar aradığımdada 16 ya kadar diyorlar ben 35 kullanıyorum btk açıklamasında asgari 16 ya düşmesi yazıyor diyorum hayır 16 ya kadar diye ısrar ediyor lanet firma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: asterix_58

Yahu bu kota aşımındak asgari uygulamalar değiştimi ilk günler telekomdan kota aşımında 14 filan alıyordum şimdi 5 anca veriyorlar aradığımdada 16 ya kadar diyorlar ben 35 kullanıyorum btk açıklamasında asgari 16 ya düşmesi yazıyor diyorum hayır 16 ya kadar diye ısrar ediyor lanet firma.

Sizin dediğiniz doğru olanıdır. Bilerek yaptıkları ortada çünkü normalde 35 mb hız verebildikleri yere kota aşımından sonra 16 veremiyor olmaları imkansız bana göre.
    Ttnet farklı değil ailemin evindeki internet 16mb'e kadar . Genelde hız 2-3 maksimum 5 oluyor , hatta 0.10mb'a kadar düşüyor. Arayıp benim hızım 0.10 mb anca var dediğimde biz 16 demiyoruz 16'ya kadar diyoruz dediler. 0.10 mb yok gibi bişey dediğimde normal herhangi bir sorun yok diyorlar... İç tesisatı komple değiştirdim , farklı modem denedim , sorun yine aynı ama bizde sorun yok sizde vardır diyorlar hala...Gelin kontrol edin diyorum . Sistemde normal görünüyor gelmeyiz diyorlar

• Sözleşmeye bir madde ekletmek istiyorum bu mümkünmüdür?
    "Telekomdan ve kullanıcıdan kaynaklanan arıza haricinde, 35Mbit/s olan internet hızının günde bir saat den fazla 24Mbit/s ve altına hız düşümü olduğunda TürkNET, kullanıcıya Bu olayın gerçekleştiği her gün için 50TL ve ispatı için çağrılan Noter masraflarını karşılaması gibi bişiler..

Hız düşüklüğü şikayetlerine den dolayı. Bu TürkNET kaynaklanmayan bir olay sa zaten sizi etkilemez. Bu durumda bu maddenin eklenmesine itirazınız olmaz değil mi?

Hem böyle bir madde ilede Tüketicilerinin güveninide tam sağlamış olur düşüncesindeyim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmet_alp -- 17 Ocak 2018; 21:33:0 >
  • Fukasaku kullanıcısına yanıt
    Lanet olsun böyle firmaya aynı şekilde pingim fırladığında ve hızım düştüğünde aradığımdada banada kotanız bitmiş kota verelim diyen bir firma bu.Telefonu açan müşteri temsilcisi kota dayatması yapıyor sadece.
  • Upload 2 mi şuan yoksa 3 mü? Online işlemlerde 3 gözüküyor ama testler 2 çıkıyor?
  • mtnei kullanıcısına yanıt
    Merhaba, upload hızlarımız VAE 2 Mbps, YAPA 4 Mbps'dir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TurkNetDestek

Merhaba, upload hızlarımız VAE 2 Mbps, YAPA 4 Mbps'dir.

VAE'deki 35mbit paketlerin orjinal upload hızları 3mbit olarak veriliyor. VAE'deki upload hız kısıtlaması kaldırılacak mıdır?
  • vodafone.net`in 32Mbit verdiği yerde altyapı sorguladığımda 16mbit verebilir görünüyor. Ayrıca bir ton şikayet yazısı var. Taahhütsüz netspeed ile türk.net arası gidip geliyorum.
  • Ne kadar hız alabileceğimi sorguladığımda 35 mbps kadar yazıyor. Gerçekte akşamları aşağı yukarı kaç hız alırım?
    NOT: Hızı etkileyen bir sürü etken olduğunu biliyorum, ama ortalama değerini soruyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Turknetten sonunda kurtuldum yok belge eksik yok müşteri temsilcisine ulaşamadım 1 günde ttnet bağladı belge imzaladım mı yok telefonda paket seçtim o kadar ttneti severmiyim yüzüne bakmam ama TurkNet görünce ttnetin dini imanı var dedim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • sol karşılaştırmak isteyen buraya bi baksın katılımlarınızı bekliyoruz.
    https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/131427899
  • 
Sayfa: önceki 236237238239240
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.