Şimdi Ara

Türk.net Sorun Çözümünde Döngüye Girdi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2017 den beri Turk.net kullanıyorum. Geçen ayın sonunda yalın internete geçmek için başvurdum. Çünkü 4 senedir telefon hattını bağlayamamışlardı. Bu 4 sene hiç telefon kullanmadığımdan fazla ödememek için yalın internet kullanayım dedim. Demez olaydım.

26.12.2020 den beri internet bağlantısı gitti ve hala bağlantı sağlanamıyor. Sürekli aynı mesajları gönderiyorlar. 4 kere Türk Telekom ekipleri geldi ve hatanın kendilerinde olmadığını söyleyip gidiyorlar. Ancak Turk.net hala ısrarla bana çözüleceğini ve Telekom Ekiplerine bildirildiği mesajı geliyor.

Son olarak eve elektrikçi çağırdım ve bina girişinden eve kadar hattı kontrol ettik. Hiç bir sıkıntı yok.

Yunus K.

Merhaba

Bize iletmiş olduğunuz arıza kaydına istinaden,hat değerlerinizi incelediğimde sinyalin ulaşmadığını görmekteyim.Arızayı ivedilikle saha ekiplerimize ilettim,gerekli çalışmaları yaparak en kısa sürede probleminiz giderilecektir.Bu süreçte modeminizi açık tutmanızı ve reset atmamanızı rica ederim.Lütfen içinizi ferah tutun,Süreç ile ilgili yakın takibim her an devam edecektir,gelişmelerle ilgili sizi ara ara bilgilendireceğim.

İyi günler.

Bu mesajı online işlemlerden tam 14 kere gönderdiler. Hala çözüm yok 15 gün geçti kendilerini arayamıyorum. Hazır mesajlardan başka hiç birşey gelmiyor.

@TurkNet Destek artık bir çözüm bulun benim bu sorunuma. Evde iki çocuk online derse giremiyor.

Destek Numarası

39948610

• Merhaba, yaşadığınız sorun ile ilgili arkadaşlarım yerleşik operatör ile yazışma başlatarak iletişime geçmiştir. Sürecin uzaması üzerine önceliğini teknik uzmanlarımıza ilettim. Arkadaşlarım saha ekiplerinden güncel bilgi alarak sizinle iletişime geçecektir. Konuyu yakından takip ediyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.