Şimdi Ara

Türk.net YAPA olan yerleri yazalım (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
413
Cevap
3
Favori
58.706
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benide yapaya aldılar 35 down 10 up aliyorum iyi gibi altyapısı kötü bulunduğum yerin daha fazla olmazdı zaten

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Proprietor P kullanıcısına yanıt
    doğru söylüyorsun tüm gemlik cümlem hatalı hatta semtten semte binadan binaya göre bile degişiklik gösteriyor hız konusunda!. gemlikte istanbul gibi mahalleler arasında bile farklar var haklısın..

şöyle düzelteyim YAPA santraline mesafem 1300metre. aldıgım hız 5 ile 10 mb arası..
    turknetin santraline mesafenizi sorun aradıgınızda alacagınız hızı 1300mtreden aldıgım hızla hesap edin işte. gerci dün vdsl ye gecirin varsa fazladan üçret ödeyebilirim diye başvuruda bulundum turknete cevabını vericek bugun yarın... vdsl olmadan 16 üstünü zaten göremezsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xuzman77 -- 15 Aralık 2018; 14:40:3 >
  • 5-6 ay once musteri hizmetlerini aradigimda 2019 yilina kadar altyapiniz YAPA’ya gececek demislerdi. Bende gecsin oyle abonelik baslatirim demistim. Yil sonu geldi hala YAPA olmadi. Iyiki abonelik baslatmamisim :)

Yer: Maltepe/Istanbul

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telsiz Mahallesi/Zeytinburnu/İstanbul

Geçen haftaya kadar YAPA kullanıyordum. Fakat VDSL geldi şu an durumlar karışık. Altyapı sorgulamada Türk Telekom altyapısı gözüküyor, online işlemler de YAPA müşteri hizmetleri 100 mbps alabileceğiniz en yüksek hızı alacaksınız diyor. Ama arıza kaydı çözülemediği için hala net bir şey söyleyemiyorum. Arıza kaydımı çözseler ona göre burayı güncellerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: quu

5-6 ay once musteri hizmetlerini aradigimda 2019 yilina kadar altyapiniz YAPA’ya gececek demislerdi. Bende gecsin oyle abonelik baslatirim demistim. Yil sonu geldi hala YAPA olmadi. Iyiki abonelik baslatmamisim :)

Yer: Maltepe/Istanbul
    Ben 2 yıl önce aralıkta geçerken 2017'de YAPA olacak 100mb vereceğiz mi ne denmişti. Şu saatten sonra istediklerini yapsınlar. Haftada bir mektuplaşılan bir müşteri hizmetleri olan bir kuruma para vermeye gerek yok. Gider Türk Telekoma daha fazlasını daha kötü hizmet için veririm en azından arıza olunca gelirler çözerler. Yok Turk Telekom tarafına iletiyoruz biz bilmem ne. Ya kardeşim ben senin abonenim, sokaklara çıkıp Turk Telekom teknikeri bulup yakasına mı yapışayım? Turk Telekom müsteri hizmetlerini mi arayayım? Bayılıyorum ya 24 saat olaylarına, keşke ben de fatura gelince ödeme talebinizi aldık 24 saat içinde geri dönüş yapacağız diyeyim, 1 ay sonra mail atayım ödemenizi yaptık diye ama aslında yapmamış olalım. Muazzam.

• Kocaeli-İzmit-Yahya Kaptan Mahallesi YAPA var. Hız değerlerini geçiş tamamlandıktan sonra atacağım.

• brnbry kullanıcısına yanıt
    Bende yahyakaptandayim 75 mbps netspeed kullaniyorum yeni mi geldi yapa yahyakaptana bir kac ay once yoktu turknette hala vdsl gozukuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ckm -- 30 Aralık 2018; 3:34:43 >
  • ckm kullanıcısına yanıt
    Valla ben Telekom binasının orada oturuyorum (1.Bölge) 2018’den beri YAPA olduğunu biliyorum ne zaman geldi bir bilgim yok.

• oturduğum bölgeye yapanın ne zaman geleceğini öğrenemezmiyim yada upload hızımı kablo çekerek veya başka yöntemlerle çözemezmiyim çoğu iss 4 mb upload veriyo 10mb upload lazım bana türknete zaten ulaşamıyorum genel olarak bağlantı sorunları yaşıyorum diyorum destek kaydı sayfası açılmıyor artık destek kaydıda açamıyorum 75mb e 4mb upload kullanıyorum downloadı 50 ye düşürsem upload arttırsak daha çok işime yarayacak hizmetiniz lütfen yardımcı olun türknet
  • Tekirdagda uzun suredir hic bir gelisme yok. Yapa gelismelerini bir blogda surekli yayinlasalar guzel olacaktir. .

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • istanbul / zeytinburnu / Beştelsiz Yapa var gözüküyor ancak geçiş yapılmadı daha bakalım otomatik geçicekmişim port dolu diyorlar
  • Silivride YAPA santralin bulundugu alibey mahallesinde randımanlı kullanılabiliyor. Nedendir bilmiyorum normalde bende modemde alınabilecek hız 50-55 arası değişirdi. son 3-4 gundur alınabilecek hız 65 mbite cıkmıs durumda. Ne olmus olabilir de 10-15 mbit hız yukselmesi yasadım acaba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Backspace7

Silivride YAPA santralin bulundugu alibey mahallesinde randımanlı kullanılabiliyor. Nedendir bilmiyorum normalde bende modemde alınabilecek hız 50-55 arası değişirdi. son 3-4 gundur alınabilecek hız 65 mbite cıkmıs durumda. Ne olmus olabilir de 10-15 mbit hız yukselmesi yasadım acaba.
    Hız testi var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sniper23

Hız testi var mı?

Alıntıları Göster
  • quote:

Alıntıları Göster
    Gayet iyi değerler, tabi bozulmadığı sürece...
  • quote:

Orijinalden alıntı: sniper23

Gayet iyi değerler, tabi bozulmadığı sürece...

Alıntıları Göster
    Suana kadar bozulma olmadı bakalim umarim kalir bu sekilde.

• quote:

Alıntıları Göster
    Santrale olan uzaklık nedir?
  • brnbry kullanıcısına yanıt
    Telekomun dedigine gore 350 metre civari

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapa hizmetini alip alamayacigimi kolay bir sekilde ögrenme yöntemi var mi acaba?
  • https://turk.net/kotasiz-vdsl-hizinda-internet/

burada aktif yazıyor ise öyle ancak.

Yapa santral sayısı artık çok fazla artmayacak (Sinan Bey in bir videodaki verdiği bilgiye istinaden)
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.