Teşekkürler yalin internete geçiş talebi verdim bugün ayni apartmanda farklı daireye nakil yaptırsam ankastreden yeni etiketleme yaparlar mi peki ? edit : yalına geçişi iptal ettim < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e_capkan -- 15 Kasım 2021; 22:44:10 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Türk.net YAPA olan yerleri yazalım (21. sayfa)
-
-
Eğer hizmet aldığınız ankastre TT'ye ait tahta bir direk ve eve oradan kablo geliyorsa etiketleme yapmazlar, mevcuttaki kabloyu lokale tanımlayıp kullanın diyebilirler.
-
Apartman içindeki plastik kutu var . 3 tane reglet var içerisinde. (8haneli apartman )
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba, yalın geçiş talebinizi iptal ettiğinizi görüyorum. Talebiniz devam ediyorsa tekrar www.turk.net/oim sayfamızdan destek kaydı oluşturabilir misiniz? -
Öyleyse büyük ihtimalle etiketleme yaparlar.
-
nakili yaptım
bugün telefon hattını eski kabloya etiketlemişler
nakil olmuyor sanırım ankastre değişmediği için
keşke diğer evdeki abonelikle karşılıklı nakil yapsaydım
Nakil oluyor da aynı bina, aynı ankastre fiziksel bir işleme bile gerek kalmıyor. Sizin sorun santralde oradan PSTN+xDSL'in eşleştirilmesi gerekiyor. Bu kadar kolay bir işlem için müşteriyi uğraştırmaları ilginç.
-
saha ekipleri yapabilir mi bu işlemi ?
-
Santrale erişimi olan herkes yapabilir.
-
bugün öğlen 2 de dsl sinyali gelmiş. telefon hattına bağlamıştım modemi.tek hattan telefon ve dsl geliyor şuan
daha önce çalışmayan vodafone modemi de çalışmaya başladı. ama hız düşmüş biraz. ekleri bir kontrol edeyim.
ekleme: 2 tane yak1 ve 1 tane elle yaptığım eki iptal edip yak1 ile bağladım hız 94binlere düştü ): (evden gelen cat6 direkt ankastreye gelen hatta bağlı. kroneye bağlamamıştı turk telekomcular. ankastreye gelen kablolar çok ince ama. 0.3mm mi acaba ?)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e_capkan -- 23 Kasım 2021; 10:25:10 >
-
Merhaba, yaşadığınız sorunu teknik uzmanlarımızın kontrol edebilmesi için www.turk.net/oim sayfamızdan destek kaydı oluşturabilir misiniz? -
Herhangi bir problem yok . Nakil işlemleri tamamlandı az önce
Keyifli kullanımlar dilerim
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X