Şimdi Ara

Türk.net YAPA olan yerleri yazalım (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
413
Cevap
3
Favori
58.775
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Saha dolabında çalışma yapanlara sordum bugün yapa devam ediyor dediler

• e_capkan kullanıcısına yanıt
    Adreste yapa santralimiz üzerinden hizmet alabilirsiniz. Şu an vae altyapısı üzerinden hizmet alıyorsanız dönüşüm talebinizi www.turk.net/oim sayfamızdan destek kaydı açarak iletebilirsiniz.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

Şuan yapadayım 👍

edit: bugün öğlen yapa hattı kesildi. tip7 kabinlere bağlanıyor hatlar. yarına kaldı çalışmalar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e_capkan -- 3 Kasım 2021; 19:22:36 >
  • PoyrazKarayel59 P kullanıcısına yanıt
    Var olmasi herkesin o hizmet aldigi anlsmina gelmez bende ankara yasiyorum benim bagli oldugun santral yapa destekliyor ama benim bagli oldugum alt yapida yapa yokmuş

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Yapa talebi icin ne yapabilirim bulundugum santral yapa destegi var

Vae ile yapa nin ne gibi fark var yapa turknet kendi alt yapisi onu biliyorum

• phasan P kullanıcısına yanıt

YAPA'da Türknet en yüksek 100 mbps upload veriyor veya download veriyor. Hızın ne kadar destekliyorsa. VAE'de 8 mbps en yüksek upload.

• sniper23 kullanıcısına yanıt
    Bilgi icin tesekkur ederim benim santral yapa destegi var ama alt yapida yokmus

Merhaba, yapa dönüşüm talebinizi www.turk.net/oim sayfamızdan destek kaydı açarak iletmeniz durumunda uzmanlarımız kontrol edecektir. Uzmanlarımız santral mesafesine bakarak işlem yapacaktır. Santral mesafesine uzak olunması durumunda hız değerlerinde düşüklüğe sebep olacağı için geçiş yapılmıyor.
    Arizadan once yukleme hizim 8 di simdi 3 den yuklari cikmiyor neden boyle oldu sorun nedir

Merhaba, sorun devam ediyorsa bu durumu kontrol edebilmemiz içinhttps://turk.net/online-islemler/ sayfamızdan performans arıza kaydı oluşturmanızı rica ederim.
    Sorunu hallettim yapildi sorun

Keyifli kullanımlar dilerim

Yapa iptal olmuş .dün akşam vae ye geçiş için telefon ile arayıp onayımı aldılar

bu sabah ankastreme yeni hattı etiketleme yapılmış TT tarafından . Yeni telefon numaram aktif ama online işlemlerde henüz bir değişiklik yok

Destek kaydı numaram 47844325

bu mesajı yazarken destek kaydıma güncelleme geldi

Alıntı

metni:
    Merhaba Telefon başvurunuz onaylandı internet başvurunuzu sağladım gelişmelerden sizi de haberdar edeceğim. 
    iyi günler dilerim
    Bittimi sonunda. Hız nasıl? Keyifli kullanımlar dilerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gulnare -- 4 Kasım 2021; 14:0:22 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • gulnare G kullanıcısına yanıt

DSL sinyali yok henüz .

internet başvurusunu yapmış TurkNet . Bugün veya yarın gelir diye tahmin ediyorum

Merhaba, internet başvurusu da ortalama 2 iş günü içerisinde onaylanıyor. Onay verildikten sonra işlemlerinizi tamamlayarak net uzmanlarımız size bilgi verecektir.

5kasimda interneti ayrı hattan etiketlemiş Türk Telekom ama o hatta DSL sinyali yok

telefon ayrı hattan geliyor . Numara sadece dışarıdan aranabiliyor . Saçma sapan birsey oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e_capkan -- 8 Kasım 2021; 20:38:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Merhaba, bu durumla ilgili oluşturulan destek kaydınız varsa numarasını paylaşır mısınız?

ozel mesaj attım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.