Şimdi Ara

Türk.net YAPA olan yerleri yazalım (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
413
Cevap
3
Favori
58.775
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: emreylcn06

Bulundugum ankara bogazici 14 nolu santralde yapa suanda yok bu geleceğine işaret midir yaziyor çünkü

Yapa geliyor herhalde

Türk.net YAPA olan yerleri yazalım
  • emreylcn06 kullanıcısına yanıt

sizin icin iyi yonde olacagı muallak upload tarafında bir gelişme olabilir ama download dusebilir

• bu bahsettiğiniz bölge nato yolu mu? eğer öyleyse yıllardır var yapa orada. hatta yapadan vaeye geçerken bir ay uğraştırmışlardı da nalet etmiştim kurtulana kadar.

• yapa da olan bölgeye TT ftth altyapı getirince gigafiber olur mu acaba ?

yapa olan yerlere ileride gigafiber gelme ihtimali daha mı fazla?

güncel yapa santal listesi var mı ?

• e_capkan kullanıcısına yanıt
    Merhaba, yapa bölgesine türk telekom fiber altyapısı gelince gigafiber olmuyor. Şu an için mevcut abonelerimizin türk telekom fiber altyapısına geçişini yapamıyoruz. Ancak bu konuda çalışmalarımız devam ediyor.

Yapa santralimizin bulunduğu bölgeye gigafiber altyapımızın gelme ihtimali bulunuyor. Ancak gigafiber bölgelerimiz proje birimimiz tarafından belirlenmektedir. Yapa ekibimize bağlı değildir.

Adreste yapa santralimiz bulunabilir. Ancak mesafenin uzak olmasından dolayı geçiş yapılamayan bölgeler bulunuyor. Bu nedenle yapa santralimiz bina numarasından bina numarasına değişiklik göstermektedir. https://turk.net/internet-hiz-altyapi-sorgulama/ sayfamızdan sorgulama yaparak öğrenebilirsiniz.

• İstanbul Ataşehir MimarSİnan Mahallesinde Yapa mevcuttur.

Yapa'nın olduğu santral (yedpa Santrali) mahallelerin ortasında bulunmakta o yüzden çevredeki mahallelerde de olabilir sorgulamak gerekir.

• Manisa'da santralin adından anlaşılacağı üzere KESS-130 isimli santralde yapa varmış. KESS de Kenan Evren Sanayi Sitesi ki burası Manisanın sanayi tarafında, yani şehir merkezinden bayağı uzakta. Herhalde turknet ekibi izmirden gelirken şuraya da bir tane takalım dursun diye koymuşlar...

• @TurkNetDestek

Merhaba, yakın bir zaman içerisinde mevcut internet hizmetimi taşımayı düşünüyorum. Daha önceden sitenizden altyapı sorguladığımda (yanlış hatırlamıyorsam) YAPA olduğu gözüküyordu. Şu an baktığımda ise max. 50Mbps Hız sunarken ÖZGÜR İLETİŞİM 35 paketini sunuyorsunuz. Bulunduğum caddede yakın zamanda yapılan ehrhangi bir iyileştirme var mı bunu nasıl öğrenebilirim? İki ev yanımda oturan arkadaşım Turknet kullanmakta ve birkaç gün önce VDSL geçisi sağlandı ve hızı arttı, ondan sonra ben de hız sorgusu yaptığımda daha yüksek çıktığı gördüm ama onun hizmet aldığı ankastre kutusuyla benimki farklı. Kafamda deli sorular :) Bu konuda biraz aydınlatırsanız sevinirim.

• mokenn kullanıcısına yanıt
    Merhaba, bulunduğunuz bölgede yerleşik operatör tarafından iyileştirme çalışması yapılmış olabilir. Altyapı sorgulaması yapıldığında 50 Mbps'e kadar VDSL hizmet alabileceğinizin bilgisi yer aldıysa verebileceğimiz maksimum hızdır.
  • bursa gürsu da bulunmakta ben biraz uzağım hızlar şöyle santrale uzağım yakında olan akrabamın down 80 upload 40 larda

Türk.net YAPA olan yerleri yazalım
  • samsunda gigafiber  yapa santraller hangi bölgede mahallede var acaba? @TurkNetDestek

şuan 80mbps vdsl kulanıyorum fakat yetmiyor, Gigabit internet istiyorum Sizin YAPA ile, istanbulda bir arkadaşımda var gigabit yapa turknet.

• DHBSC55 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, gigafiber ve YAPA birbirinden farklı hizmetlerdir. YAPA' da bakır altyapı üzerinden hizmet veriyoruz. Samsun' da gigafiber altyapımız bulunmuyor.
  • turk telekom bizim mahalledeki tüm kabinleri t7 ile değiştiriyor ve yeni kabinler ilave ediyor her sokağa .

yeni kabinlere bakır çekecekler mi acaba YAPA için ?

Daha önce mahallesinde fiber dönüşüm yapılıp, YAPA hizmeti iptal olup vae ye geçmek zorunda kalan oldu mu ?

@TurkNetDestek

• quote:

Orijinalden alıntı: e_capkan

turk telekom bizim mahalledeki tüm kabinleri t7 ile değiştiriyor ve yeni kabinler ilave ediyor her sokağa .

yeni kabinlere bakır çekecekler mi acaba YAPA için ?

Daha önce mahallesinde fiber dönüşüm yapılıp, YAPA hizmeti iptal olup vae ye geçmek zorunda kalan oldu mu ?

@TurkNetDestek

otomatik vaeye taşıyorlar. bölgemde yapa vardı 50 mbps alıyordum artık 100 mbps vdsl alıyorum (başka firmadayım.) yapa çıkmıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Man Of Earth

otomatik vaeye taşıyorlar. bölgemde yapa vardı 50 mbps alıyordum artık 100 mbps vdsl alıyorum (başka firmadayım.) yapa çıkmıyor.

Alıntıları Göster

eski bakırları söktüler o zaman.

https://www.docdroid.net/EfSvHtV/95522005-haes-isletmev6-pdf#page=128

Şuradaki dökümanda

"YAPA Hizmeti kapsamında paylaşıma açılmış veya açılacak santral sahalarında bulunan herhangi bir Saha Dolabında HAES uygulamaları neticesinde boşa çıkacak olan prensibalkablo, üzerinde çalışan YAPA abonesi olsun veya olmasın, tamamen demonte edilmeyecektir."

diyor.

yan caddede ftth olan bir apartman var. turknet ftth ile 100mbps veriyor . o apartmanın sağındaki ve solundaki apartmanda YAPA var.

turknet telekom bakırları iptal etmiş sanırım

Merhaba, bölgenize türk telekom fiber altyapı geldiğinde vae'den türk telekom fiber altyapısına dönüşüm yapılmaktadır. Ancak yapa'dan türk telekom fiber altyapısına dönüşüm yapılamayacağı için öncesinde vae dönüşümü yapılabilir. Dönüşüm işlemleri yapılmadan öncesinde abonelerimizden onay alınacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TurkNetDestek

Merhaba, bölgenize türk telekom fiber altyapı geldiğinde vae'den türk telekom fiber altyapısına dönüşüm yapılmaktadır. Ancak yapa'dan türk telekom fiber altyapısına dönüşüm yapılamayacağı için öncesinde vae dönüşümü yapılabilir. Dönüşüm işlemleri yapılmadan öncesinde abonelerimizden onay alınacaktır.

Yapa iptal oluyor mu peki?

Siz itiraz ediyor musunuz öyle birey olursa ?

Merhaba, bakır altyapı üzerinden hizmet verilmeye devam edildiğinde yapa santralimizden hizmet vermeye devam ediyoruz. Aksi bir durumda dönüşüm için arkadaşlarım sizinle iletişime geçiyorlar.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

yeni kabinler devreye alınmaya başladı çevremde ama sorgulama yapınca aktif altyapı olarak çıkmıyor sonuç(eskiden aktif altyapı olarak çıkardı)

birkaç hafta önce dolapların bağlantılarını yapanlara sorduğumda elimizde bakır kablo olmadığı için kablo çekemiyoruz demişlerdi.

yapa komple bitecek diyebiliriz o zaman. santralin karşısındaki apartmanda bile yapa verilemiyor şuan.

bakır kablo çekilirse tekrar yapa kullanabilir miyiz ?

çanakkale merkezde yapa ne olacak diye araştırabilme imkanınız var mı ?

@TurkNetDestek

Merhaba, adresteki yapa santralimizin aktif durumda olması durumunda yapa altyapısı üzerinden hizmet almaya devam edeceksiniz.
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.