BINANCE LAUNCHPAD SPACE ID AIRDROP(BÜYÜK POTANSİYELİ VAR) 📌
BINANCE NADİREN LAUNCHPAD YAPIYOR VE GENELDE YAPTIKLARI LAUNCHPADLER YÜKSEK X LER YAPIYOR , KAÇIRMAYIN DERİM
Binance da launch yapılan ID Token ikinci airdrobunu yapıyor. Önemli getirisi olabilir.
Metamaskınızda 6$ civarında BNB bulunması gerekli(7$ yapın daha garanti şuan launchpad olduğu için bnb fiyatı sürekli artıyor) çünkü .bnb uzantılı domain alacağız.
ADIMLAR:
🟢Metamask e belirtilen tutarda bnb attıktan sonra, https://space.id/ kısmından arama yerine alacağımız ismi yazıyoruz.
🟢Daha sonra sol üstten "register" kısmına tıklayıp alımı gerçekteştiriyoruz.
🟢Domaininizi profilinizde primary names bölümündeki bnb iconu olan kısımdan ayarlayabilirsiniz
🟢Domain aldıktan aşağıdaki linkten Voyage Box talep ediyoruz
🟢https://space.id/voyage/season-2?inviter=bnbrew.bnb
🟢23 Mart'ta sınırlı sayıda olan kutular dağıtılacak bilginize.
Cüzdan kurulumu vs. hakkında sorusu olanlara yardımcı olabilirim. Umarım güzel kazançlar elde ederiz. İyi günler.
MetaMask BNB Smart Chain Ağ Bilgileri:
Network Name (Ağ Adı): Smart Chain
New RPC URL (Yeni PRC URL'si): https://bsc-dataseed.binance.org/
ChainID (Zincir Kimliği): 56
Symbol (Sembol): BNB
Block Explorer URL (Blok Tarayıcı URL'si): https://bscscan.com
S60 Yol Viraj Performansı Hakkında
Yaklaşık 4 senedir 2014 S60 D2 araca sahibiz ve ben ehliyeti 4 ay önce aldım. Direksiyon kontrolüm çok iyi ve hocalarım ve komisyon da gayet başarılı buluyor. Ancak sürüşte özellikle virajlarda yanımdan geçen diğer arabalara göre kendi kullandığım aracın yol tutuşunun nasıl olduğunu bilmediğim ve tam olarak aracın karakteristiğine hakim olmadığım için için daha yavaş viraj alıyorum. Bu sebeple size sormak istediğim bir durum var.
Acaba söz konusu araç ile örnek olarak İzmir-Manisa yolundaki virajlarda (rampayı göz ardı ediyorum) yaklaşık kaç kilometre hızlara kadar güvenli dönüş sağlanabilir?
Ya da yolu bilmeyen kişiler için mesela kuru hava kuru hava koşullarında sert virajlarda kaç kilometreye civarlarına kadar araç bizi güvenli şekilde tutabiliyor ve manevra yapabiliyoruz bu konu hakkında tecrübelerini paylaşabilecek bir abim ablam varsa paylaşabilirse sevinirim.
Teşekkürler.
SOL WI-FI 6 Router ve Ping
Merhaba değerli abilerim ablalarım kardeşlerim.
Yakında fibere geçeceğim. Superonline'ın 200 Mbps paketlerinden kullanmayı düşünüyorum. Acaba bu verdikleri WIFI 6 modemler bağlantı açısından diğer modemler gibi vasat mı? Söz konusu modem ile düşük ping ile mesela "Valorant" oynanabilir mi? Drop vs. nasıl bilgilendirebilirseniz sevinirim.
Binaya kutu koyulduktan sonraki süreç hk.
Şubat ayında babamın site yönetiminde olmasından dolayı yaptığım talep ve ardından imzalanan protokolden sonra çok şükür sonunda bu ay başında Superonline 120m civarında kazarak sitemize girdi. Bugün de sıra bizim apartmana geldi ve kılavuz borular eklendikten sonra fiber kablo geçirilip resimdeki gibi kutuda bitirildi.
Acaba bundan sonra test süreci , kayıt işlemleri vs. ne kadar sürede sonuçlanır ? Sizde de SO altyapısı var ise kutunuz kaç gün sonra sistemde görünür hale geldi?
Çalıntı bisiklet ve Seri Numarası hk.
Birkaç ay önce çalınan bisikletimin gerek model ve yıl olarak gerekse bazı çizikler açısından benimkine çok benzeyeninin bir ilanını ikinci el satış sitesinde gördüm. Bisiklet fotoğraftaki Bianchi ve belirttiğim kısımdaki beyaz barkod sökülmemiş. Bu barkodda yazan bizim garanti belgemizdeki 10 haneli ya da 13 haneli seri numarası mıdır? Bianchi bisikleti olan bir arkadaş karşılaştırıp bilgi verirse ya da örnek fotoğraf atarsa çok memnun olurum.
Ayrıca satıcıyla anlaştık ve birkaç gün sonra buluşacağız.Sizce buluşmadan önce polisi aramalı mıyım? Ve eğer ki seri numarası eşleşmez ise polisi boş yere getirmem açısından bir sorun olabilir mi? Bilgilendirebilirseniz çok memnun olurum.
Merhabalar,
Manisa Güzelyurtta oturuyorum. 2 hafta önce Superonline dan site yönetimi olarak fiber talebi oluşturduk. 1 hafta sonra da sitemize gelip daire sayısı ve en yakın fiber kapağının durumunu incelediler.Söz konusu kapağın bulunduğu superonline fiber altyapısı da birkaç ay önce sitemizin arkasındaki baz istasyonu için getirilmişti. Şansımıza bu sene civarında başlayan kararla da baz istasyonlarına bağlı fiberi alabildiğimizden 1 hafta sonra bugün Turkcell Genel Merkezince değerlendirilmek üzere imzalar atılıp anlaşma yapıldı .İnceleme için gelen ekip sağolsun takipte kalıp üzerinde duracaklarını belirttiler ancak süre veremediler (en kötü 1-2 yıla kadar bile uzayabilir dediler). Kazı iznidir vs. sizce ne kadar sürede altyapı kurulur? Sitede yaşayan ve bu altyapı sürecini yakından izlemiş birisi varsa bu konudaki düşüncelerini paylaşırsa da memnun olurum. (kazı izni 60m~ anayol olmayan sadece villaların olduğu yol için alıncak. işlek bir yer değil yani.)
Merhaba sevgili DonanımHaber Forum üyeleri,
Site yönetimi olarak kendi dairemiz dahil birçok hanede kalitesiz internet performansı hakkında şikayetler gelmekte. Şu anda hali hazırda Türk Telekom'un sitelere zamanında tabiri caizse Fiber diye k*kaladığı 2 tane T21 kabinlerinden kullanıyoruz (Hipernet yani).
Ancak HiperNet'in sağlandığı , 30. yılını gören bakır tellerimizin pandeminin de etkisiyle, doğru düzgün internet performansı verememesi sorunuyla karşılaşıyoruz.
Sitemizin arkasındaki sokağa geçtiğimiz haftalarda Superonline F/O çalışması yaptı. Birisi baz istasyonunda , diğeri de bildiğiniz F/O kapağında sonlandırıldı. Biz de hazır bu fırsat ayağımıza gelmişken tüm dairelerimize FTTH getirmek istiyorduk fakat 2020 yılında ana merkeze en uzak olabilecek yeni sitelere ve Manisa'daki en fiber kullanmayacak kişilerin yoğunlukta olduğu yerlere fiber döşeyebilen Superonline'ın bayisine gittiğimizde bize (Manisa'nın ilk düzenli sitelerinden biri olan) sitemize yatırım yapılmasının henüz düşünülmediği ama 2021 senesi için bunun proje olarak planlandığını belirttiler.
Ancak bu 2021 in Aralık ayına kadar da sürebilirmiş... Bu süreci hızlandırabilmek için de BTK ya şikayet ederek sonuç alınabileceğini ilettiler. Peki bu şikayet için nasıl bir yazı yazmamız gerek ? Sadece site yönetiminin imzasıyla olabilir mi? Yoksa tüm hanelerin imzasını mı almamız gerekiyor? ya da bundan farklı olarak neler yapılabilir? Yardımcı olabilirseniz memnun olurum.
***Superonline altyapısı yoğunluklu bölgeler Mavi çizgiyle taranmıştır. Konumumun yakınındaki ince Mavi çizgi ise bahsettiğim altyapı çalışmasının taslak çizimidir.
DSL portları hakkında...
Geçtiğimiz günlerde TürkNet'ten Superonline'a geçiş için başvuru yaptım ve bugün bana gelen SMS'e göre altyapı kontrolleri sağlanmış.Ben de merak edip aşağıya indiğimde beklediğim gibi hattımın etiketlendiğini gördüm. Fakat içerideki bakır tel girişlerine baktığımda dışarıdan tutturmak amaçlı turuncu beyaz kablo ile etiketleme yapıldığı halde daireme hali hazırda TürkNet'ten internet gelebiliyor. Bu nasıl olabiliyor? Sizce yanlış porta mı takmışlar bu konuda bilgilendirirseniz memnun olurum.
Gerçekten sinir bozucu olmaya başladı ...
Merhabalar,
Yaklaşık 1.5 Haftadır internetimiz gidip geliyor . Her gün anca 1-2 saatliğinde hattımın tam hızını alabiliyorum . Hızım bu saatler haricinde hep 1-1.5 Mbps hızlarında geziyor.
Desteğe bu durumu 1.5 haftadır izah etmeye çalışsam da çok oyalıyor ; verdikleri cevap ise "Manisa genelinde normal" efendim oluyor. Ancak aynı yerdeki başka birine sorduğumda internetinin takır takır gittiğini söylediğini duyuyoruz :))) .
Desteğe 1 gün önce tekrardan yazdım fakat hala ses seda yok fakat zaman işliyor ve ihtiyaçlarımız için para verdiğimiz mobil verimizi kullanmak zorunda kalıyoruz.
Eğer gerçekten çözülemiyorsa diğer operatörlerin yaptığı gibi "acil" olarak getirin altyapı ekiplerini baksınlar hattımıza.Böyle iş olmaz gerçekten .
Bu 2-3 gün daha böyle devam edecek olursa güvenlerini kaybeden bir müşterileri daha olacak ve malesef ki benzer fiyata fakat stabil hız verebileceğine güvendiğim ve desteği bu kadar oyalayıcı olmayan bir başka şirkete yönelmek zorunda kalacağım . @TurkNetDestek
TurkNet ve hat değerlerim
Birkaç gün önce Asus DSL loglarımda hattıma gelebilecek maksimum hızın 78-80 Mbps değerlerinde göründüğünü ve TurkNet ten 65Mbps hızımın 10 Mbps daha arttırılması gerektiğini düşündüğümü söyledim. Destek konusunu açtıktan 1-2 gün sonra "şuanki hız" değerimi 75 Mbps seviyelerinde görmeye başladım fakat o günden beri (yaklaşık 3 gündür) CRC değeri saniyede 2000 3000 artmaya başladı ve internet hızım 60 Mbps' ten 0.8 Mbps seviyelerine düştü . TurkNet e de durumu belirttim ve inceleme yapacaklarını söylediler. Sizce bunun sebebi hız artış talebimden kaynaklı olabilir mi? Bu konuda bilgilendirebilirseniz sevinirim.
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 75
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 16.203 (Bu ay: 101)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 25 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Haberleşme ve Dijital Platformlar