Merhabalar, Manisa Güzelyurtta oturuyorum. 2 hafta önce Superonline dan site yönetimi olarak fiber talebi oluşturduk. 1 hafta sonra da sitemize gelip daire sayısı ve en yakın fiber kapağının durumunu incelediler.Söz konusu kapağın bulunduğu superonline fiber altyapısı da birkaç ay önce sitemizin arkasındaki baz istasyonu için getirilmişti. Şansımıza bu sene civarında başlayan kararla da baz istasyonlarına bağlı fiberi alabildiğimizden 1 hafta sonra bugün Turkcell Genel Merkezince değerlendirilmek üzere imzalar atılıp anlaşma yapıldı .İnceleme için gelen ekip sağolsun takipte kalıp üzerinde duracaklarını belirttiler ancak süre veremediler (en kötü 1-2 yıla kadar bile uzayabilir dediler). Kazı iznidir vs. sizce ne kadar sürede altyapı kurulur? Sitede yaşayan ve bu altyapı sürecini yakından izlemiş birisi varsa bu konudaki düşüncelerini paylaşırsa da memnun olurum. (kazı izni 60m~ anayol olmayan sadece villaların olduğu yol için alıncak. işlek bir yer değil yani.) < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skysea45 -- 20 Mart 2021; 23:24:53 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Superonline Altyapı için imzalar atıldı . Ancak süresi meçhul...
-
-
kazı izni alınması duruma göre 1-2 hafta sürer ama çoğu büyük şehirde 1 nisan tarihine kadar kazı yasağı var, acil durumlar hariç kazı izni zor çıkar. kazı izninin durumunu belediyede ukome ya da fen işleri bölümüne telefon ederek öğrenebilirsiniz onun dışında işlerin hızlandırılması için sizin bölgenize bakan bayiyi darlayabilirsiniz.
-
Kazı yasağının sebebi nedir? Haftasonu yasaklar varken sokaklar boş olduğu zaman kazı yapılsa daha iyi olmaz mı?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
muhtemelen su ve elektrik kesintisine sebeb olmasınlar diyedir... ve istanbul gibi gevşek zeminde kazı sıkıntılı olur diye...
-
Adam akıllı kazı yapılırsa kepçe vs kablo koparmaz ise hiç bir şey olmaz diğer etkenlerde internet kablolarını koparta biliyor gereksiz bir sebep firmalar yatırım yapmıyordu şimdi yavaştan yapmaya başladılar destek olmaları gerekirken köstek oluyorlar anlamıyorum. Kafayı yiyeceğim bu çiftlik yönetir gibi devlet yönetilmesinden. Ama benim ilçemde geçen ay kablonet kazı yaptı ve türknet kazı yapmadan fiber döşüyor havadan ona bile izin verilmiyor.
-
Ben bursa da babamlarin oturduğu eve talep oluşturdum. İnternetten yazdım. Olumsuz döndüler. İki hafta sonra yönetici binaya superonline geliyor dedi. Olumsuz donseler bile adresi inceliyorlarmis demek ki. Evin karşısında superonline kabin vardı. Evin hemen bitişiğinde de superonline logar kapağı vardı. Kaldırımın bitişiğinde. Gelen kişiler kazı izni almamıza gerek olmadığı için süreç çabuk ilerledi dedi. O logar kapağı bizi kurtardı. İşin içine kazı izni girseydi belki hiç alt yapı getirmeyeceklerdi. Imzalar atıldıktan sonra iki üç ay içinde aktif oldu.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X