Şimdi Ara

Türk.net zammını şikayet edelim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
2.066
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 10 gün önce başvurdum Henüz daha fatura ödemeden zam geldi Sağlık olsun ama bilseydim tekrar düşünürdüm Turknet'i Üzerine vdsl kullanacağım sandım ama adsl kullanıyorum Geçemedik vdsl'e

Edit: Vdsl'e geçiş sürecim tanımlandı Şuan 77.9 dowload var 1 aydır kütüphanede bekleyen gta5i indirebilirim artık

Edit 2: İki gün 79mpbs kullandıktan sonra şuan 60-61mbps hız zor tanımlanıyor modeme Niye böyle oldu anlayamadım Karşı komşu internet bağlattı millenicomdan Bizden alıp ona mı verdiler hızlı portu Yada aynı binaya yeni bir hat daha aktif oldu diye mi düştü çözemedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cimbomlusinan -- 14 Haziran 2020; 0:38:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: burak20007878

Sana bir taahhüt vermedi bu yüzden istediği zaman zam yapar.
    Turknet trolüsün galiba. Bana söz verdiği hizmeti de tam anlamıyla veremiyor. Ona da çözüm sunsana.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sabbra kullanıcısına yanıt
    Trollük ile alakası yok ben verdiği hizmetten memnunum bana göre tek eksik müşteri hizmetleri ona da ayda yılda bir ihtiyacım oluyor. Sana verdiği hizmetten memnun değilsen dediğim gibi başka firmalara bakabilirsin seni tutan yok.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • astanca111 A kullanıcısına yanıt
    Paşam kaç lira olsun paket? Sokaktaki esnafa git de bakalım sen zam yapmayacaksın diye ne yapıyor sonra. Protesto edeceksen sandıkta edersin. Boş yapma
  • cimbomlusinan kullanıcısına yanıt
    Merhaba, hizmetiniz VDSL olarak güncellenmiştir. Modeminizin buluştuğu hız 79864 kbps'tir.
  • enflasyonun %11 yazdığını gördükten sonra okuma gereği duymadım açıklanan enflasyon %11 gerçeği daha fazla olduğu çok açık ortada verdikleri hıza göre fiyat normal 100 liradan aşşağiya 100 mbps bilindik sağlayıcıların hiçibirinde yok en ucuzu millenicom onada kısıtlanarak cgnata girmek istersen alabilirsin 100 liraya birde statik ip almak zorunda bırakıcaklardır bu kadar çok kasmaya gerek yok normal adamların zam yapması bu kadar büyütülecek bir olay yok,çok büyütmek istiyorsan türk telekomun 150-160 liraya sattığı 100 mbpsi turkcell superonline'nın sattıgı 100 mbps hızında interneti eleştir fiyatına bak bi sonra türknete gel firma savunulucuğu yapmıyorum fanatiklik yok bende yanlış anlaşılma olmasın hangisi işime gelirse o firmayı kullanırım ucuz ve parasına göre en iyisi türknet olduğu için burdayım 6 ay sonra daha düzgün bir firma ve paket bulursam ona geçerim umrumda olmaz

• Türknetin kolay kolay 100 tl üzerine çıkabileceğini düşünmüyorum bunlar en az 2 yıl içindeki son zamları.
    100 tl psikolojik sınırını aşınca müşterilerini kaybedeceklerini bilmeleri lazım.

• ev telefonları düzgün çalışsa bari - voip araştırmaya başladım madem yalın veriyorlar

peki şu süreci çalıştınız mı yapabiliyor musunuz ?

müşteri sizden yalın dsl kullanıyor - tt den sabit telefon hizmeti var, o numarayı kendinize taşıyabiliyor musunuz ? yalından dsl+pstn li hizmete geri döndürebiliyor musunuz ?
  • astanca111 A kullanıcısına yanıt
    Merhaba, Şu anda destek ekiplerinde çalışan yüzlerce ekibimiz var. Dijital müşteri deneyimi telefonu açmakla olmuyor. Ne kadar sürede size cevap verdiğimizi, arızaları ne kadar sürede çözdüğümüzü karnemizde görebilirsiniz. Bunu bu kadar açık yapan başka firma yok. Ayrıca tüm müşterilerimize yüksek hız sunabilmek için her gün gece gündüz canla başla buna uğraşıyoruz ve veriyoruz. Aynı şekilde taahhütsüzlük, şeffaflık, internette ezber bozmaya çalışan bir firma bulabilirseniz tabii ki sizin için en uygun olan sağlayıcıya geçmenizi biz de isteriz.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Musteri internet arizalandiği zaman muhattap bulamiyor siz ariza kaydini 1 gun sonra gorup teknik ekip ariza kaydi olusturup diyer gun gelip kontrol ediyolar bana mi anlatiyosunuz kendinizi. Musteri hizmetleri olsa hemen kaydi olusturup ertesi gun geliyor teknik ekip. 2 gun internetsiz kalmak var 12 saat internetsiz kalmak var. En önemlisi ariza taleplerine kopyala yapistir cevap vererek geçiştiriyosunuz bir cok kisi twitten forumdan ordan burdan ulasmaya çalişiyo ayiptir musteri kaç defa isyan ederek foruma konu açiyor.

• Şikayet etmenin anlamı yok.
    Başka İSS var.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.