Şimdi Ara

TÜRK OTOMOBİL ANLAYIŞI (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
0
Favori
3.892
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bence gelecekle ilgili hayaller kurman lazım arbalar sadece bir araç .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goro1982 -- 27 Şubat 2011; 15:32:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ~Lion King~

mesajını yaz geç. kafaya takma.

Aynen öyle yapıyorum hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: goro1982

bence gelecekle ilgili hayaller kurman lazım arbalar sadece bir araç .

Sizinde bu forumda boş boş takılmak yerine çalışmanız lazım. Forum sadece vakit geçirmek için olan gereksiz bir şey.

Bu cümle ne kadar mantıksız ise sizinde bana dedikleriniz aynı şekilde mantıksız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: troy

o aracın son sahibi sensin galiba

2. eli yok

kasası güzel değil

size nee ulennn

seviyorum epica mı

Vay troy hocam hoş geldiniz konuya
  • yazdıklarının çoğunda haklısın, ayrıyetten çoğunu bizzat yaşamışlığım var.

arabayı alacağım dönemde -yaklaşık 7 ay önce- neler çektim, aldıktan sonra neler çektim, kime desem leon alacağım yeni kasası çıkacak dedi tamam eyvallah da önerdiğin araçların da yeni kasası çıkacak, bana golf muhtemelen leondan önce çıkar kasa, focus kasa çıkması eli kulağında, astra sırf yeni çıktığı için performansını bile bilmediklerinden 1.3 dizel önermeler falan.

ayrıca bu yeni kasası çıkacak almayın kısmı şu bakımdan da saçma geliyor bana, araçlar tamamen oturmuş oluyor, problemleri giderilmiş oluyor. çıkan yeni kasa 2 sene muammadır benim gözümde. ayrıca donanım olarak da boşaltılmıştır bu yeni kasalar ve daha pahalıdır. bkz jetta, kim vw överse ona jettayı gösteriyorum. bu marka fanatikleri yüzünden, bizimde fanatikleşmemize ramak kalıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kimiferhat

yazdıklarının çoğunda haklısın, ayrıyetten çoğunu bizzat yaşamışlığım var.

arabayı alacağım dönemde -yaklaşık 7 ay önce- neler çektim, aldıktan sonra neler çektim, kime desem leon alacağım yeni kasası çıkacak dedi tamam eyvallah da önerdiğin araçların da yeni kasası çıkacak, bana golf muhtemelen leondan önce çıkar kasa, focus kasa çıkması eli kulağında, astra sırf yeni çıktığı için performansını bile bilmediklerinden 1.3 dizel önermeler falan.

ayrıca bu yeni kasası çıkacak almayın kısmı şu bakımdan da saçma geliyor bana, araçlar tamamen oturmuş oluyor, problemleri giderilmiş oluyor. çıkan yeni kasa 2 sene muammadır benim gözümde. ayrıca donanım olarak da boşaltılmıştır bu yeni kasalar ve daha pahalıdır. bkz jetta, kim vw överse ona jettayı gösteriyorum. bu marka fanatikleri yüzünden, bizimde fanatikleşmemize ramak kalıyor.

Hocam dediklerinize katılıyorum.

Ayrıca konuyla alakası yok ama şuan ki güncel Leon'un tasarımı birçok araçtan daha güzel. Ben çok beğeniyorum

• İmzamdaki aracı alınca (ikinci el) çoğunluğun olumsuz olarak gördüğü ve söylediği:

-Bu fiyata iyi ama passat alsaydın, bunun ikinci eli yok.
    -Bu kasayı bu motor yerinden kaldıramaz.
    -Aynı paraya Fuluance alsaydın, hem de sıfır km.
    -Sorunsuz olan Toyota alsaydın.
    -...
  • quote:

Orijinalden alıntı: bekozim123

quote:

Sizinde bu forumda boş boş takılmak yerine çalışmanız lazım. Forum sadece vakit geçirmek için olan gereksiz bir şey.

Bu cümle ne kadar mantıksız ise sizinde bana dedikleriniz aynı şekilde mantıksız.

rahatsız mı oldunuz pardon?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goro1982 -- 28 Şubat 2011; 0:04:18 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bekozim123

quote:

rahatsız mı oldunuz pardon?

Hocam, konuyu gereksiz görüyorsan mesaj atmazsınız olur biter. Size saçma sapan, gereksiz gelebilir. Sonuçta sizin fikriniz.

Ama bana lütfen 'sen bunlara kafanı yorma vs vs.' demeyiniz.

Saygılarımla

• insanlar mutlaka bir konuda kebdilerini geliştirmeleri lazım ... genç arkadaşımız bu konuda başarılı görüyorum
    eminim bu iyi ve çalışkan yönleri diğer işlerinde de olumlu etkiler.. şahsi görüşüm
    misal vercem bilardo oynayan bir insan iyi bir denge kurar keskin görüşü olur .. eğer arabanız varsa kesin etkiler
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxxjokerxxx

Türkiyeyi sen mi kurtarcan?

Aziz Nesin kesinlikle haklıymış..
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.