Şimdi Ara

Turk oyuncular bize bir şans verin ve bakın :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selam arkadaşlar, yaklaşık 6-7 senedir bu topluluğun içindeyim, ve gerçekten çok güzel anılarım oldu. Gerçekten o kadar iyi insanlar var ki, tabi olduğu kadar bazı yanlış anlaşılmalara sebep verebilecek insanlarda var. Şu zamana kadar tanıdığım Uğur olsun, Nesri olsun, bir dolu insan ve arkadaş edindim. Ama gel gelelim, bir Filipinliler gibi olamıyoruz, Filipinde ki oyuncular birbirlerine, kendi milletine diyelim daha doğrusu o kadar önem veriyorki kendi serverlarında oynamaktan başka birşey yapmıyorlar. Benim dileğim, bu yazıyı okurken birazcık olsun Türk oyuncularımız da kazansın, eskisi gibi birlikte olalım istiyorum.

Öncelikle size yazmam gerekirse, yaklaşık 3 aydır bir çok konu görüyorum, eskiler sanki biraz toplanır gibi oluyor ama hala bir işleyiş yok, ve realitymu(benim kendi hem test serverım, hemde güncel serverım olarak kullanmaktayım), diğer serverlarda türk oyuncular tarafından dağılmış, hatta yabancı serverlarda başka türk oyunculara rastlamaktayım.

Şu ana kadar yaptığım çalışma doğrultusunda, 3 aydır bilemediniz 2.5 aydır, sezon 6 dan tutun sezon 8 e kadar araştırmalar yaptım, serverlarımda gerekli testler yaptım ve, düşük ayarlı bir server konusunda, heleki yüksek sezonlarda daha başarılı bir grafiğe sahip olduğunu saptadım(Sezon 8 kullanacağız). Farkındaysanız, exp ne kadar önemli olsada artık MasterExp yani Skilltree için kazanacağınız expte büyük önem taşımakta. Benim düşüncem normal expi kısıp, bir süre sonra master exp yani skilltree kazanmanız için gereken levellarda daha da kısarak rekabeti arttırmak.

Server da düşündüğüm özellikler, resetin kesinlikle olmadığı, exc itemların düştüğü, ve iyice ayarlanmış jewel droplarından tutun, blood castle droplarına kadar büyük bir yelpazede ayarlar. Merak etmeyin, çoğunu bitirdim bile :) Eksik kalan bir kaç şey var, 2.5 aylık çalışma sonrasında bunların bana yükleyeceği yük ve zaman sadece 1-2 gün.

Başta belirttiğim gibi, benim amacım, global bir server olmak dışında sizin gibi iyi türk oyuncularına hitap etmek. Gerçekten buna ihtiyacımız var toplanıp, birlik olup yabancılara kendimizi göstermeye. Eğer sizde istiyorsanız, türk oyuncular olarak bu oyunda yer almak istiyorsanız, sadece bende varım butonuna basarak, bana yardımcı olun, ne kadar çok oynuyacak türk oyuncu beni o kadar çok mutlu ederek oyuna ağırlığımı vermemi sağlayacak.

Belirtmek isterim ki, benim bu oyun sadece hobim, kesinlikle bu oyundan para veyahut herhangi bir çıkar kazanma amacım yok. Sadece siz değerli arkadaşlara, ve bu dünyaya türk oyuncular olarak herşeyimizi vermek, göstermek istiyorum. Benim allaha şükür maddi durumum çok iyi, ve 6 aydır tıkır tıkır sunucu olsun, server dosyalarım olsun ödedim, ve sizler için kesinlikle çıkarsız ödemeye devam edeceğim. Sadece bizle, benle olun, gerisini düşünmeyin.
    Ek 2: İzniniz olursa TurkishMu adıyla devam etmek istiyoruz, alan adını satın aldık ve umarım eski sahipleri açısından bir problem olmayacaktır. Çünkü merak etmesinler zamanın en iyisini yaşatacağız

Not: Bana sadece ek olarak burada ne kadar destek olduğunuzu gösterip, ve olması istediğiniz exp ve drop dışındaki serverda olması gereken aktiviteler, event ayarları düşüncelerinizi paylaşırsanız 2-3 gün içerisinde en iyisine ulaşacağız. Teşekkürler!!
    Bana destek olurken, imza.la da açtığım destek kısmına imza atabilirseniz sevinirim, maksat ne kadar fazla olduğumuzu hepimizin görmesi!
    http://imza.la/muonline-donanimhaber-tekrar-birlesim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zengin Dük -- 15 Kasım 2014; 16:43:55 >

• Ben öncelikle sana teşekkür ediyorum Ergün, uzun zamandır değerli bir Türk serveri arıyordum ve sonunda bulduğumu umuyorum..
    eski reality mu oyuncusu olduğum için bunun tadı da bana eskileri ve eski arkadaşlıkları anımsatıyor..
    diyeceğim o ki eski ve yeni bütün mu online bağımlıları (benim gibi : ) ) bu serverde toparlanalım..

NOT: tmm adanamu var sağlam falan ama onunda artık bağlayıcılığı kalmadı millet aldı başını gitti.. : )
    Bilgehan darılma kardeş : )

DİP NOT: AŞK HERZAMAN KAZANIR :=))
  • RealityMU ile alakali bir durum degil bu, dedigim gibi ben herkesi birlikte, eskilerdeki gibi gormek istiyorum, ki 2.5 aydir bunun icin calismaktayim. Elimi tasin altina koydum, ve senin gibi diger degerli arkadaslariminda katkisini bekliyorum :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ergün 2004 den bu yana donanimhaberde yer aldik aldim oyuncu olarak veya kurucu olarak tecrubelerim şunu ögretti bana donanimda donanimhabere ozel muonline acmak buyuk bir hayel kırıklıgıdır çunku gelecegim diyen oyuncularin %70 gelmez gelen %30 ise gider, daha sonrasinda exp drop vb vb vb bu adamlar sana 100 kere ozellik yazsa yine olmaz bu gibi istekler seni zedeler bunun yerine confings lerini kendine has yapman sartir. seni donanimdan olsun veya eskiden olsun bilirim bir cok kez asiri sekilde paralar harcadin bu ise bu konuda seni kimse gecemez özellikle ignc den dosya alip buglari kabullenip baska bir team dan tekrar alman herkezin yapacagi bir olay degildir bu yuzden seni takdir ediyorum. ama o kadar masraf o kadar ucretli dosya 20 30 oyuncu bence basarisizliktir , sen sunucuyu beyendirmeyi calsiiyorsun bunun yerine guncel ekipleri bul sunucuna cagir emin ol tr oyuncular kendileri geliyor hic ummadigin adamlar hemde benim actigim inspiremu 210 oyuncu gorduk bunun 60 70 arasi turk idi ve türkçe bile konusmuyorlardi :D belli etmiyorlardi kendilerini yani demek istedigim 3 4 tane saglam ekip buldugunda oyuncu coklugunu goren insanlar kendiliginden geliyor.

1. Web Site Online oyuncu sayisini gostermeli ( gerekirse online oyuncu list olarak gostermeli. )
    2. Spotlarin 200 oyuncuyu yeterli olmali her tarz spot ( bunu belki kendin yapamazsin ama örnek angelsmu gir spotlari incele tek tek kordinat al aynisini yap)

Bu 2 özellik kesinliklen dikkat et.

UXC munun basardigi bir olay bende kısmen basardim cok kısa bir surede cogu buyuk sunucunun online rakamini ulasmak bu ucretli dosyalar olmadan da olabiliyor cunku oyuncu ucretli aldigin dosyayi bakmaz oyunun cokluguna saglamligina bakar 2 3 gun sonra sunucuyu acacagim o zaman takip edebilirsin beni mesajlarimda kesinliklen art niyet ile bir - mesaj yapmayiniz. Ergün arkadasimiz gercekten bu iş icin birseyler yapmak istiyor basarilarinin devamini dilerim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MuTurkiye.CoM -- 15 Kasım 2014; 18:12:03 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ****.CoM

Ergün 2004 den bu yana donanimhaberde yer aldik aldim oyuncu olarak veya kurucu olarak tecrubelerim şunu ögretti bana donanimda donanimhabere ozel muonline acmak buyuk bir hayel kırıklıgıdır çunku gelecegim diyen oyuncularin %70 gelmez gelen %30 ise gider, daha sonrasinda exp drop vb vb vb bu adamlar sana 100 kere ozellik yazsa yine olmaz bu gibi istekler seni zedeler bunun yerine confings lerini kendine has yapman sartir. seni donanimdan olsun veya eskiden olsun bilirim bir cok kez asiri sekilde paralar harcadin bu ise bu konuda seni kimse gecemez özellikle ignc den dosya alip buglari kabullenip baska bir team dan tekrar alman herkezin yapacagi bir olay degildir bu yuzden seni takdir ediyorum. ama o kadar masraf o kadar ucretli dosya 20 30 oyuncu bence basarisizliktir , sen sunucuyu beyendirmeyi calsiiyorsun bunun yerine guncel ekipleri bul sunucuna cagir emin ol tr oyuncular kendileri geliyor hic ummadigin adamlar hemde benim actigim inspiremu 210 oyuncu gorduk bunun 60 70 arasi turk idi ve türkçe bile konusmuyorlardi :D belli etmiyorlardi kendilerini yani demek istedigim 3 4 tane saglam ekip buldugunda oyuncu coklugunu goren insanlar kendiliginden geliyor.

1. Web Site Online oyuncu sayisini gostermeli ( gerekirse online oyuncu list olarak gostermeli. )
    2. Spotlarin 200 oyuncuyu yeterli olmali her tarz spot ( bunu belki kendin yapamazsin ama örnek angelsmu gir spotlari incele tek tek kordinat al aynisini yap)

Bu 2 özellik kesinliklen dikkat et.

UXC munun basardigi bir olay bende kısmen basardim cok kısa bir surede cogu buyuk sunucunun online rakamini ulasmak bu ucretli dosyalar olmadan da olabiliyor cunku oyuncu ucretli aldigin dosyayi bakmaz oyunun cokluguna saglamligina bakar 2 3 gun sonra sunucuyu acacagim o zaman takip edebilirsin beni mesajlarimda kesinliklen art niyet ile bir - mesaj yapmayiniz. Ergün arkadasimiz gercekten bu iş icin birseyler yapmak istiyor basarilarinin devamini dilerim..

Kısmen haklısın bazı konularda. Ama şunu belirtmek isterim ki, ben kimseden exp olsun, drop olsun fikir istemiyorum. Zaten ilk yazımda belirttiğim gibi, donanımhaberdeki türk oyuncular aslında çoğu iyi oyunculardan oluşuyor. Benim isteğim eskisi gibi destek olmasında, belirttiğin gibi bazen 30 bazen 50 online olabildik serverlarımda, bunun belkide bazen ki en önemli sebebi, çevre eksikliğim yabancı insanlarlaki.

Ama benim isteğim, bu sefer turk oyuncuların bize yapacağı destek. İnşallah hayırlı olur sunucun, başınıza gelen talihsiz olaylardan dolayıda üzgünüm, eğer yardımım dokunabilirse ne mutlu bana..

Türk oyunculara tekrar belirtmek istiyorum, sizin desteğiniz ile eski turkishmu olsun, bizmu olsun bu kaliteyi yakalayacağımızdan emin olabilirsiniz. Sadece bize desteğinizi belli edin, ve event(blood ccastle vs.), ekstra özellikler droplarda şu olabilir, ticarette bu olabilir tarzında yardım edebilirseniz, 2.5 aydır çalıştığım, bazı günler üniversite sınavlarını bile düşünmeden çalıştığım, ve bu sefer özel olacak bir serverı kurmak değil, sizin için açmak istiyorum. İlk yazımıda dikkatli okuyup destek olabilirseniz sevinirim..

• Herşeyin hayirlisi istediklerin olur ins.
    Sunucu sıkıntımız giderildi firmamiz tarafindan
    Kardeş server olarak bizde bir sıkıntı olursa destek oluruz.
  • Şimdi o zaman bir kaç müjde verelim serverımız adına, tüm itemların drop oranları baştan göz gezdirildi, ve bir kaç resim :)

Tüm itemlar, maplerine göre düşme oranı ayarlanmıştıştır, tabikide hepsi değil, yukarıya çıkan sayfalar var :)

Tüm PVP balansları baştan balanslanmıştır, server PVP ve PVM olarak görev yapıcaktır.
    Emeğin boşa gitmemesi için rakamları verememekteyim :(

Asıl ayarlar gözden geçirildi, exp tarzı ayarlar ayarlandı. Vermiyorum süpriz olsun :P

Dahada neler görmek istersiniz :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Gayet açık bir paylaşım olmuş. Düşüncelerinde çok güzel eski mu online oyuncularının ve yeni oyuncuların bir çatı altında toplanması gerekli hem fikiriz. Bu şekilde mu online'nin gerçek zevkini alırız güzel dostluklar iyi rekabetler kurulur ama var olan Türk serverlarında oynamak onları geliştirmek daha mantıklı geliyor bana.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Serkansoft -- 17 Kasım 2014; 1:29:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Serkansoft

Gayet açık bir paylaşım olmuş. Düşüncelerinde çok güzel eski mu online oyuncularının ve yeni oyuncuların bir çatı altında toplanması gerekli hem fikiriz. Bu şekilde mu online'nin gerçek zevkini alırız güzel dostluklar iyi rekabetler kurulur ama var olan Türk serverlarında oynamak onları geliştirmek daha mantıklı geliyor bana.

Siz de haklısınız stabilite, en önemli şeylerden biri. Bende bu stabilite için, türk arkadaşlarımıza bir açık kapı bırakıyorum. Şuanda bir çok eksiğimizi giderdik ve son olarak eventler hakkında yoğunlaştık, biz yokken nasıl mutlu olabilirler? Bize desteğiniz tam olursa, eski ve yeni oyuncular ile çok güzel işler başarıcağız..
  • Merhaba,

Yazının tamamını okudum, bir çok yerde haklısınız. Fakat Türkiye'de artık mu online döneminin bittiğine şahsen ben inanmıyorum çünkü bu oyunu yıllardır oynayanlar var.

Yalnız şöyle bir durumda var biz(ben) ve diğer çoğu eski playerlar yeni versiyonlara alışmış değiller, eğer bunu gözlemlerseniz göreceksinizdir.. Yeni versiyonlara çoğumuz yabancıyız.. görevleri vs bilmiyoruz çünkü bu yeni versiyonlar bence oyunun tadını fazlasıyla kaçırdı.

Eski bir ruhu yakalamak bu saatten sonra tabii ki çok zor ama neden olmasın..

Umarım kaliteli bir ortam olur eskileri yad ederiz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lucifer

Merhaba,

Yazının tamamını okudum, bir çok yerde haklısınız. Fakat Türkiye'de artık mu online döneminin bittiğine şahsen ben inanmıyorum çünkü bu oyunu yıllardır oynayanlar var.

Yalnız şöyle bir durumda var biz(ben) ve diğer çoğu eski playerlar yeni versiyonlara alışmış değiller, eğer bunu gözlemlerseniz göreceksinizdir.. Yeni versiyonlara çoğumuz yabancıyız.. görevleri vs bilmiyoruz çünkü bu yeni versiyonlar bence oyunun tadını fazlasıyla kaçırdı.

Eski bir ruhu yakalamak bu saatten sonra tabii ki çok zor ama neden olmasın..

Umarım kaliteli bir ortam olur eskileri yad ederiz..

Selamlar,
    Öncelikle yazının tamamını okuduğunuz için teşekkür ederim, sizede katılıyorum, yeni sezonlar yenilikler içermekte, aslında bunları bilseler çok büyük farklılıklar ve eğlenceler getirdiğini fark ederler. Bizde bundan dolayı herkes için guide lar hazırlamaya başladık. Örnek vermek gerekirse, party matching sistem. Gidip yanına party lütfen demektense, partyi direk panelden arayabiliyorsunuz, party isteyenlerde arayabiliyor ve çok daha kolay party bulunma ortamı oluşuyor :)
    Uzun soluklu bir non-reset server için çalışmaların sonuna geldik sayılır, sadece küçük detaylar kaldı. Desteklemenize sevindim teşekkürler tekrardan.

• Yeni websitemizden bir kaç görüntü, uyarlamalar devam etmekte :)

• DKARTS aldin siteyi ?

FriendsMu Da kullaniyor :) ama DKARTS özel yaptirsan daha iyi nasil olsa para verecen oyuncularda ülke sekmenleride görünüyor daha hoş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MuTurkiye.CoM -- 18 Kasım 2014; 22:34:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ****.CoM

DKARTS aldin siteyi ?

FriendsMu Da kullaniyor :) ama DKARTS özel yaptirsan daha iyi nasil olsa para verecen oyuncularda ülke sekmenleride görünüyor daha hoş.

Hayir, lisansli aldigim web sitenin coderi verdi saolsun :)

• Bende senden alabilirim hayir demem
  • Pasok pasok jajajajaj pasok pasok pinoy xD
    hatirlatirim oyun caimasinda pinoylari kimse sevmez.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  •  Turk oyuncular bize bir şans verin ve bakın :)

Yeni oyuncularımıza selamlar :)
  • quote:

Şu adama bir sans verin RG reklam bile yaptirdi
    Xtreme GOLD uyelik al tavsiye

PandoraMu , Angelsmu Friends Mu gir Posta yaz bana sans verin die Çok ciddiyim asiri Tr oyuncu var orda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MuTurkiye.CoM -- 20 Kasım 2014; 23:27:51 >

• Şu adama bi şans verin.com
  • Pardon anlamadimda sizi rahatsiz eden birsey mi var?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.