Şimdi Ara

İbrahim Akın'a Daha İyi Oynasın Diye mi Para Verdik (İddialar Doğruysa Tabi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
876
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Anladıysam arap olayım bu işten İBB nin en iyi oyuncusuydu sahada, golde attı nasıl anlamadım. Kupayıda zar zor penaltılarla aldık nasıl iş yahu bu.

• Böyle bir savunmaya gerek yok. ve mantık hatası var zaten.
    Beşiktaş şike yapmaz. Beşiktaş şereftir.
  • bi kere şike yapılmış olsa takımın 1. numaralı ismi olan yd'Den habersiz mi yapılıcak ? şike yapılmış olsa onunda haberi olurdu, yapıldığını varsayalım; yd neden gözaltında değil ? ya başka bişey var, yada sadece bilgilerine başvuruluyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lawagolem

bi kere şike yapılmış olsa takımın 1. numaralı ismi olan yd'Den habersiz mi yapılıcak ? şike yapılmış olsa onunda haberi olurdu, yapıldığını varsayalım; yd neden gözaltında değil ? ya başka bişey var, yada sadece bilgilerine başvuruluyor...

Yıldırım Demirören'de bu durumda çağırılacaktır zaten çağırılmazsa komik ve çok anlamsız olacak. Bize yönelik suçlamalar çok mesnetisiz ve hepsi hayal ürünü. Bize karşı masa başında senaryolar yazıp komplo kuranların bu bomba ellerinde patlayacaktır.

İbrahim Akın maçta oynamasaydı veya çok kötü oynasaydı iddialar inandırıcı olurdu. Ama böyle birşey söz konusu değilki. Adam oynamış, gol atmış attırmış. Kupayı elimizden alacaktı neredeyse.
  • şike işlerinden anlamadığımızdan bu kadar becerebilmişiz demek ki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rider30

quote:

Orijinalden alıntı: Lawagolem

bi kere şike yapılmış olsa takımın 1. numaralı ismi olan yd'Den habersiz mi yapılıcak ? şike yapılmış olsa onunda haberi olurdu, yapıldığını varsayalım; yd neden gözaltında değil ? ya başka bişey var, yada sadece bilgilerine başvuruluyor...

Yıldırım Demirören'de bu durumda çağırılacaktır zaten çağırılmazsa komik ve çok anlamsız olacak. Bize yönelik suçlamalar çok mesnetisiz ve hepsi hayal ürünü. Bize karşı masa başında senaryolar yazıp komplo kuranların bu bomba ellerinde patlayacaktır.

İbrahim Akın maçta oynamasaydı veya çok kötü oynasaydı iddialar inandırıcı olurdu. Ama böyle birşey söz konusu değilki. Adam oynamış, gol atmış attırmış. Kupayı elimizden alacaktı neredeyse.

ayrıca penaltılarda da yanlış hatırlamıyorsam ibb'nin kaçırdığı penaltı direğe çarpmıştı

• hayatımda duyduğum en saçma şike.ha girişim varsa başarılı olmamışsa onu bilemem ama para verilmiş deniyor.ne için verdik ya parayı biz?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yok artık Nihat Doğan da mı....
    11 yıl önce açıldı
    İşte ismailin bir rakibi daha :D
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilkerinanç

hayatımda duyduğum en saçma şike.ha girişim varsa başarılı olmamışsa onu bilemem ama para verilmiş deniyor.ne için verdik ya parayı biz?

İşin yalan olduğu burdan belli zaten. Başta girişim var diyorlardı o zaman inandırıcıydı bi nebze, ama şimdi verildi belgesi var diyorlar, e adam gol attı döktürdü Önce .ıçtılar şimdi sıvıyorlar

• Belki başka bir maç için olabilir beyler...

Zira Kupa maçıysa insana pek mantıklı gelmiyor yani zar zor ite kaka aldık maçı.

Bu akşama doğru detayları ortaya çıkar diye düşünüyorum.
  • başka bir maç için demişinde dostum hangi maç için ? ligde bi iddiamız yoktu başka bir maç için şike aklın alıyor mu ?
  • teşebbüs varsa aynı düzeyde suç sayılıyor ama ligden düşme gibi birşey olamaz çünkü farklı organizyonlar. umarım herhangi bişey yoktur en çokta serdal adalı ya olan güvenimin sarsılmasına üzülürüm
  •  İbrahim Akın'a Daha İyi Oynasın Diye mi Para Verdik (İddialar Doğruysa Tabi)
  • quote:

Orijinalden alıntı: SUAVI

Belki başka bir maç için olabilir beyler...

Zira Kupa maçıysa insana pek mantıklı gelmiyor yani zar zor ite kaka aldık maçı.

Bu akşama doğru detayları ortaya çıkar diye düşünüyorum.

başka maçta da olamaz zaten
    Beşiktaşın şampiyonluk dışında ligde ne hedefi olabilirki
    zaten baktığımız zaman hep hakkı yenen takım olmuşuzdur
    ben sadece şunu biliyorum demirören başkan olduğundan beri ligde en fazla hakkı yenen takım Beşiktaş olmuştur
    bırak şikeyi mikeyi daha takımın hakkını bile doğru dürüst savunamıyor adam
  • yıldırımı seven kaç kişi var ki Allah aşkına işte transferlerle göz boyamaya çalışıyor ama nafile dostum.Şu heriften kurtulsak dahada başka birşey istemem.
  • Kupa finalinde şike olması mümkün değil zaten. İbrahim Akın penaltıyı da atmadı mı? Zaten adamlar 2 penaltı kaçırdı ikisi de direğe çarptı.
  • şike olabilir dostum.Direklere bir vaatte bulunmuş olabilirler :)
  • Yahu arkadaş bu nasıl şike anasını satayım resmen olay bize patladı. Adamlar maçın en iyileriydi..
  • sadece teşvik var ortada ibrahim demekki parayı kabul etmemiş maçın en iyi oyuncusuydu.Küme düşme gibi bi cezası yok ama hapis cezası var gliba
  • Sanırım bizimkiler "maça fazla asılmayın, bak transfer dönemi de yakın anlarsınız ya" gibi muhabbete girmişler elemanlarla. Anlaşılan o ki bunlar da ne evet ne hayır demişler çıkıp fazla maça da asılmadan sıradan-alelade bir maç gibi oynamışlar. Şimdi bu olay patlak verince de "Onlar teklif etti biz kabul etmedik" diye kendilerini savunuyorlar. Bunun başka açıklaması olmaz, daha ilk ifadelerinde olayı doğrulamaları kendilerini aklamak için. Adalı ve Havutçu da nasıl olsa para vermedik, adamları transfer de etmedik dolayısıyla bir problem çıkmaz, hem onlar da suçlamayı kabul etmez diye düşünüyorlardı muhtemelen. Ama şimdi iş değişti. Zaten yeni yasayla da artık teşebbüsler de suç kabul ediliyor. Her ihtimale hazır olmak lazım.

Yalnız birşey dikkatimi çekti. Yıldırım Demirören BJK TV'de katılığı bir programda "İ.Akın'ı takımda istemem" demişti, gerekçe olarak da bizden ayrılan bir oyuncunun geri dönmesinin doğru olmayacağı gibi saçma sapan şeyler söylemişti. Acaba o bu durumdan haberdar mıydı diye de düşünmüyor değilim.

• iyiki asılmamışlar sıradan maç gibi oynamışlar ha.yoksa 1 değil 3 tane falan atardı ibrahim.hayatımda bu kadar saçma bir şike duymadım ben.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.