< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fuwafuwaboy -- 9 Şubat 2019; 14:2:1 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fuwafuwaboy -- 9 Şubat 2019; 14:2:1 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Eşim Çinli sıklıkla yurtdışına gidiyorum.Türk pasaportu görünce hemen ayırıyorlar.
Neden geldin? Ne yapacaksin? Nerede kalacaksın? Ne zaman dönüceksin ? vs Daha sonra seni odaya alıp valizini tararlar.Kimi ülke bunun yanında bilgisayarını ve cep telefonunu alarak içindeki resim ve farklı uygulamaları kontrol eder.İstersenız aynı ülkeye 5-10 kere gidin aynı presedürleri yaşarsınız. Not: Bunun nedeni gizli olmasına rağmen öğrenebildiğim kadarıyla. Türkiye'yi terörist ülker sınıfa sokmuş olmaları.Afganistan,Pakistan,Suriye vs gibi. |
Türkiye maskesi altında çok terörist var aynı zamanda bünyemize çok bu tip afgan suri olup tr vatandaşlığına geçip terör aktivitesi gerçekleştirmesi sebebi ilede ve bu çok olduğu için o sınıfa almış olabilirler sonuçta ülke dingonun ahırı gibi oldu herkes burada biz iyiyi hedefledikçe daha çok içine ediyor başa gelenler
|
20 den fazla ülkeye gittim yarısından fazlasında soru bile sormadan geçirdiler pasaporttan daha çok tipe bakıyorlar
|
Nedense bu konulara kimse değinmiyor. Kendi paramızla emeğimizle gittiğimiz yerde terörist muamelesi görmek insanın tüm hevesini kaçırıyor. Bunun sebepleri belli Terörist devlet olarak adımız geçiyor dünyada ama bunu kimse konuşmuyor.
Bir diğer sinirimi bozan durum Türk Konsoloslukları başına bir şey gelse hiç bir şekilde sahip çıkmıyorlar üstüne suçlu olan bizmişçesine hakaret ediyorlar. Ve aşırı derecede yavaş çalışıyorlar. Günde toplasan 20 kişi gelmeyen konsolosluk 100 kelimelik kağıdı bir haftada yapıyor. |
Sınır yol geçen hanına dönmüşken havalimanında gelenleri kontrol edeceklerini hiç sanmıyorum.
|
Bir Akrabam Bulgaristan'da polis. Göç zamanında Türkiye'ye gitmeyi tercih etmemişler o da okuyup eğitim alıp polis olmuş. Bir ara kaçak göçmenlerle ilgilenen bir büroya vermişlerdi onu.
Söylediğine göre bu tarz devletin güvenlik kurumlarında terörist ülkeler listesi varmış (tam adı böyle mi bilmiyorum), Türkiye listenin en üst sırasındaymış. Altında da Afganistan, Irak, Suriye, İran, Bosna gibi ışid'e eleman gönderen ülkeler geliyormuş. Ama Türkiye onların komşusu olduğu için ve 4 tane terör örgütü barındırdığı için (pkk, fetö, hizbullah, ışid) Türklere her zaman özel kontrol uyguluyorlarmış. Yalan söylediğini zannetmiyorum. İşte ülkemizin itibarını özetlemek için bu anı yeter sanırım. |
Oldu canım ketçap mayonez falan?
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yelloha -- 9 Şubat 2019; 12:31:53 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fuwafuwaboy -- 9 Şubat 2019; 12:34:11 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M3lank0lik -- 9 Şubat 2019; 13:46:8 > |
|
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|