Bildirim
Türk piramitleri?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
benım gordugum sadece bı dag var ondanda pıramıt mı oluyor -
Ve.. Tanrı Türk'ü Yarattı Tarih Yazması İçin...
Güzel çalışma. -
çinlilerin basamaklı pirinç tarlalarına benziyor
geçen de bi programda kamera şakası gibi bişeydi sanırım...millete piramitleri Türkler yapmış değil mi diye sorulup dalga geçiliyordu
bu da online şaka mı -
Bilinen türk piramitleri türk erkeklerinin bel altlarında inşaa edilenlerdir.yapımı az malzemeyle gerçekleştirilir.günümüzde bunlara çadır denmektedir
Bi piramidimiz eksikti.herşey dört dörtlük sanki birileride toprak altyıla ilgilense ya yer altı kaynaklarıyla... -
Bu olayı sanat tarihi hocama anlattım.Yazılarıda götürdüm.Adam epey bilgili ve meraklı birisi...Bu sene Çine gidicem ve bu işi sorucam ordaki arkadaşlarıma dedi... -
Google earth koordinatları varmı? -
-
quote:
Orjinalden alıntı: techcentre
Google earth koordinatları varmı?
Koordinat olarak değil de welip diye aratın. En büyüklerinden birisi bu. -
Ayrıca ben de fazla inanmadım sizin görüşünüzü alayım dedm.Ancak Çin niye bunların reklamını yapmıyor anlamadım? -
Bunlar büyük ihtimalle Uygurlar'dan kalan piramitler. -
Pek inandırıcı gelmedi ama? -
Bunda inanmıyacak bi şey yok,Uygurlar Maniheizm(yanlış olabilir)dinine geçtikten sonra bu dinin kurallarına göre savaşmayı ve et yemeyi bırakıyorlar bu yüzden de yerleşik yaşama geçiyolar böyle abudik kubidik heykeller filan yapmaya başlıyorlar.Bunlar okul kitaplarında bile yazıyor.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X