Dinliyorum ama o kadar derin bilgim yok.Sdece ilgiliyim.Favorilerim Müzeyyen Senar ve Bülent Ersoy...Sorunsuz bir şekilde şarkı indirebileceğim adres bilen varsa bana söyleyebilir mi?
Bende varım.
dinliyorum ama internet ortamında tsm mp3 pek bulamıyorum... Varmı bileniniz?...
bayıırım ama ne yazıkki eskisi gibi parcalar yok artık...
ben de çok severim zeki müren şarkıları var bizde isteyen olursa emule e koyalım oradan alın. diğer pek çok tsm yorumcusunu da severim ve çocukken o güzel şarkılarla büyüdüm. ahmet özhan ı ve zekai tunca yı ayrıca severim.genellikle radyodan takip edebiliyorum. net üzerinden kaynak az maalesef.gerçek şarkı onlardı
Geçenlerde bir mp3 aldım fakar henüz bakamadım doğru dürüst.172 tane eser vardı içinde.Onlardan size iletmeye çalışırım
benzemez kimse sana tavrına kurban olayım bakışından süzülen işvene hayran olayım.........
yaw bu şarkı süper.......
quote:
Orjinalden alıntı: engineer21
benzemez kimse sana tavrına kurban olayım bakışından süzülen işvene hayran olayım.........
kesınlıkle muzeyyan senar-tarkan cok saglam bır duet
kapat gözlerini kimse görmesin, yalnız benim için bak yeşil yeşil gözlerin kimseye ümit vermesin, yalnız benim için bak yeşil yeşil
seni öyle sevdim ölürcesine, tanrı' nın yazdığı şiircesine içimden geçeni bilircesine, yalnız benim için bak yeşil yeşil
quote:
hayranla kurbanın yeri yannış mı...... ben mi yannış hatrlıyorum.........
Çıktım Belen kahvesine Baktım ovaya, baktım ovaya bay mustafam çağırmış dam oynamaya.........
quote:
Orjinalden alıntı: CanTuran
quote:
Çıktım Belen kahvesine Baktım ovaya, baktım ovaya bay mustafam çağırmış dam oynamaya.........
Evet evet haklısın HAYRAN ile KURBAN kelimelerinin yerleri değişmeli
Müzeyyen Senar Zeki Müren
Duydum ki unutmussun gözlerimin rengini Yazik olmus o gözlerden sana akan yaslara Bir zamanlar sevginle ateslenen basimi Dizlerinin yerine dayasaydim taslara Bir zamanlar sevginle ateslenen basimi Dizlerinin yerine dayasaydim taslara
Hani bendim yedi renk, gök yüzündeki yildizlar Hani bendim yedi renk, hani tende can idim Hani gündüz hayalin, geceler rüyan idim Hani gündüz hayalin, geceler rüyan idim Demek ki senin icin, ask bir yalan idi Yanarim heder olan o en güzel yillara
evet haklısınız... şuan dinliyorum... yerleri değiştirilmeli.... sizde hemen pis ettiniz yani.. helal olsun...
quote:
Orjinalden alıntı: 57.ALAY
quote:
Orjinalden alıntı: CanTuran
quote:
Evet evet haklısın HAYRAN ile KURBAN kelimelerinin yerleri değişmeli