Şimdi Ara

TÜRK SANAT MÜZİĞİ DİNLEYEN LERİN BULUŞTUGU YER (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
1.328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: CanTuran

quote:

Orjinalden alıntı: engineer21

benzemez kimse sana
    tavrına kurban olayım
    bakışından süzülen
    işvene hayran olayım.........

yaw bu şarkı süper.......

hayranla kurbanın yeri yannış mı...... ben mi yannış hatrlıyorum.........

Çıktım Belen kahvesine
    Baktım ovaya, baktım ovaya
    bay mustafam çağırmış dam oynamaya.........

dam oynamaya olurmu kardeş?dama oynamaya...güldürdünüz vallahi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sercos -- 25 Mayıs 2005, 18:01:25 >

• olmaz mı
  • olmazmı baaba ama rock tercihimdirr
  • olmazmı hiç ama gittikçe kitlemiz azalıyo
  • oooo sanat müziği.işte müzikten anlayan insanlar sizi gördüüme sevindim..
  • Evet arkadaşlar yokmu şöyle elinizde güzel parçalar,kulağımızın pası silinsin
  • olmamı yaaa.ama ben daha öncede ömer faruk tekbilek topiği açtım.2 tane gmail hesabı vardı.güzel güzel kimseyi rahatsız etmeden paylaşıyoduk.bayada ilgilenen vardı haa.bi baktım sevgili yetkililer silmiş.birde neden belirtmiyolarya ona deli oluyom.adam siliyo senin mesajı ohhhhh kafaya göre.
    yapabiliceğimiz bişey varsa söleyin?
  • müzeyyen hanım mükemmel
  • quote:

Orjinalden alıntı: amylee

quote:

Orjinalden alıntı: gisler

yahu bi gmail adresi yok mu ...

herkes oraya atsın.. elindekileri paylaşalım
    blameworty@gmail.com elinde olanlar yollasın bana ben aonları dağıtırım size

bence herkes buraya yollasın bişiler.. we de burdan çeksin derim..

pass. werirsen
  • Birileri bana rapidshare'ye atmayı öğretsin,oraya yollayayım bir sürü parça...Bilen varsa pm atsın.
  • Kendimce bir Sanat Müziği arşivi kurdum. Varsa isteyen arkadaş gönderebilirim. Nasıl göndereceğimize karar verelim ama. İsterseniz ortak bi depo adresi belirleyelim oraya gönderelim. Şifreyi ise isteyenlerin pm lerine gönderelim. İsteyen oradan alsın... Ya da başka şekildede olabilir. Paylaşım olayı olsunda... Sizlerden ricam burda yazılanlarla kalmasın,tüm TSM dostları yardımcı olmaya çalışsınlar. Lütfen,rica ediyorum. Teşekkürler...
  • quote:

Orjinalden alıntı: set

Kendimce bir Sanat Müziği arşivi kurdum. Varsa isteyen arkadaş gönderebilirim. Nasıl göndereceğimize karar verelim ama. İsterseniz ortak bi depo adresi belirleyelim oraya gönderelim. Şifreyi ise isteyenlerin pm lerine gönderelim. İsteyen oradan alsın... Ya da başka şekildede olabilir. Paylaşım olayı olsunda... Sizlerden ricam burda yazılanlarla kalmasın,tüm TSM dostları yardımcı olmaya çalışsınlar. Lütfen,rica ediyorum. Teşekkürler...

Valla dediğin doğru.Bence birbirimize pm atalım,istediklerimiz varsa söyleyelim,rapidsharede paylaşalım.
  • Elbetteki,neden olmasın... TSM dinlemek ayrıcalıktır bence. Bu müziğin zevkini herkes bilemez. Zaten kaynak sıkıntısı çekiyoruz yardımcı olalım birbirimize. Birazdan çıkacağım,şirketteki çalışanlar çoktan gitti.Bir süre daha burdayım. Daha sonra çıkıcam. Tekrar döndüğümde bu konuya devam edeceğim... Pm atın,görüşelim,yardımlaşalım... Bu burada yazılanlarla kalmasın istiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi set -- 31 Mayıs 2005, 18:36:14 >
  • Gönül aşkınla gözyaşı dökmekten usandı artık
    Zira gözde yaş kalmadı, sabrile uslandı artık

Anlaşıldı faydası yok, sevsem de zamanı geçti
    Zira gözde yaş kalmadı, sabrile uslandı artık

Dinleyin ne demek istediğimi anlayacaksınız...
  • Merhabalar,1 günlüğüne şehir dışına çıktım,bu konu hemen geride kalmış... Yokmu TSM seven arkadaşlar,heeey neredesiniz...
  • geçen yıl TRT'de yapılan sanat müziği yarışması gibi yarışmaların artması Türk sanat müziğine büyük katkıda bulunacaktır eminim
  • quote:

Merhabalar,1 günlüğüne şehir dışına çıktım,bu konu hemen geride kalmış... Yokmu TSM seven arkadaşlar,heeey neredesiniz...

Buralardayız merak etmeyin.Sadece sınavlarımız vardı.
  • tamam o zaman...
  • bu arada bana bimenşen ve selahattin pınar lazım,varmı bu parçalar?...
  • YOK BE OLSUN ISTERDIM AMA
    quote:

bu arada bana bimenşen ve selahattin pınar lazım,varmı bu parçalar?...
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.