Şimdi Ara

Türk Sayısı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• grim batol'da horde tarafı türk dolu , burning legion'da ally tarafı türk dolu ...

bunun dışında Ahn'qiraj - Xavius - Darksorrow gibi serverlarda da türkler var .
  • deathwing dede türkler war guildimiz war aly de anatolian die 70 üyemiz falan war
  • Bizim serwerda horde tarafindada wardir bi 100-150kisi filan belki ama bizim guilldde olan 80kisi war sadece

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ironic_darksun -- 1 Ekim 2006; 11:46:11 >
  • Eger Ally turk istiyorsan, Ahn'Qiraj veya Burning legionu önerebilirim.
  • burning blade nası peki lag açısından lvl açısından falan
  • Ahn'qiraj'da var bildigim kadarıyla baya ally türk bende orada oynuyorum zaten
  • burning legionda ilk gördüğüm adam türktü
  • Frostwhisper...(alliance tarafında çok fazla türk var. horde tarafını bilmiyorum....)
  • xaviusta bizim guild var horde (herkes ally tarafından bahsetmiş:) :) birde bildiğim horde dunemaulde var.
  • türki cumhuriyetler dahilmi
  • Arkadaşlar öncelikle selam.. Ben artık horde tarafından bıkmış biri olarak ally de güzel bi türk guildi arıorm.. Vek e de ztn bu amaçla geçmiştim ama pek dayanmadı türk guildi. Acaba daha MCe yeni başlamış bi türk guildi bulabilir miyim? Sınıf farketmez dwarf istiorm sadece ^^ Bu durumda olan bi türk guildi varsa server ismini sölesin bende başlim yeni dwarfimla :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.