Şimdi Ara

türk serverinda yasuo sorunsalı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
1.390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Suppordle

Çünkü çok mobil ve skill seti ve pasifi tradelere girmeme elverişli.

Ancak yasuo yı sırf bizim takım almasın diye banliyorum. Alıp da feedlemeyeni onu da gectim taşıyanın görmedim henüz.

Ayrıca ultisi sebebiyle full ad crit kasip ölen nooblar cok.

Bu tarz bir ultiye sahip heroyu offtank kasicaksin.

Al statik ebedi sonra randuin ruh gömleği gerekirse çivili çık botu da CD-R aldın mu kral sensin.

Yoksa ne anladım millet yere indikten sonra ölmenin mantığıni.

Bu buildi yapmayin tasima sansiniz var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • feedliyor ? ligin ne kardeşim ben çoğu yayın izliyorum normal 25-20 level arası da 30 lardan iyi oynar yasuoyla (bronzsan okumana gerek yok ) evet benim bildiğime göre en çok tercih edilen ve çok hasar veren 2 karakter deseler 100 kişiden 90 ı YASUO KATARİNA der. ama tabikide konu TR olunca feedlememek kelimesi bi garip gelir insana :D bunu herkez biliyor ama sana kısaca şunu demek istiyorum zaten bronz da hangi hero olsun olursa olsun daha doğrusu taşıyamaz yada her zaman düşünürsün ben mi şanssızım hep karşıya tekleyen adamlar geliyor gibisinden aslında konu bu değil biraz yeteneğe savrulur olay ben bi ciddi anlamda hard low dum ama mesela öneri şu ilginç gelebilir ama : canlı veya rakibe yakınkan sohbete mesaj yazma ölme oranını %40-50 bu arttırır spam kelimeler kullanma arkadaşlarının moralini bozarsın ben bronz dönemlerinde spam kelime kullanmayan yoktur iyi birşey değil kesinlikle ama birde sinyallerle mesajlaşmayı denersen çok daha iyi edersin bu mesajı okuduktan sonra inşallah daha da feedlemeyen yasuo görürsün kardeşim bir de feedleyen lere kızma dostum ne kadar trollerse riota vereceğim sen bittin de deme ona yakın laş biraz uzun oldu ama ben bir oyunda Jinx adlı adc karakteri oynuyordum morgana supumdu ve git işine ben troll dedi bende bişey demedim oyun başladı helal morgana sup aldığın için dedim az önce yazdığını okumamış gibisinden morali düzeldi ve oyunu kazandık bunları kesinlikle denemelin eğer sorun varsa sor tamam mı hadi görüşmek üzere hoşçakal kendine iyi bak

• Yasuo all tank item mi bravo canım

• terliklikurtQQ T kullanıcısına yanıt
    Bronz degilim kardes yasuonun nerf yedikden sonrada yemeden oncede champlerden en iyi kritik vuran hero olduhunu bende biliyorum ama turk serverinda oyle bisey varki ne zaman banlanmasa hep aliniyor ve hep feedleniyor oynuyamiyorlar mekaniklerini bilen yok adam kule alti girip ruzgar tutturamiyor sen neden bahsediyorsun?

• yasuo ile statik almadan tradeye girmiceksin birde adamlar yasuo takmış dün yasuo oynadım hiç kasamadım

bizim adc ve top lane kasmış adam yinede bana dalıyor bana gank atıyor takıntılı heralde bunlar D
  • Hocam o kadar defansif kasmayada gerek yok diye düşünüyorum. Sonuçta yasuonun görevi verebileceği maksimum hasarı verip daha sonra kurtulabilirse kurtulur yoksa ölür.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ata1676

Hocam o kadar defansif kasmayada gerek yok diye düşünüyorum. Sonuçta yasuonun görevi verebileceği maksimum hasarı verip daha sonra kurtulabilirse kurtulur yoksa ölür.

Yok bizim TR nin Yasuo ları havada 1 adam görünce dayanamayıp ulti atıyorlar ve adamlar yere indiği vakit bunu doğruyorlar. Master Yi gibi de değil ki Alfa vuruşu gibi herkese hasar verirken hedef alınamaz olsun.

Neden full ad gitmek zorundaki Yasuo, bir de böyle olsun. Hem ayakta daha uzun süre kalabilir ve bu süreçte daha fazla hasar verebilir. (bot olayı tamamen hataydı o ayrı )
  • Kisacasi eger derecelide first pick olursak karsi bana bakmaksizin yasuo ban

• Yasuo oynayabildiğim bir hero değil ama karşıma çok geldi (bronz-silver lig oyunlarından bahsediyorum) özellikle geneli sen bir skill atınca w açıp "işte reflekse bak bee adam bee" havasında ve dodge ları o w dışında 0. Halbuki yasuo bence e yeteneği sayesinde en kolay skillshot dodgelayabilen herolardan biri. Özellikle low eloda yasuonun y sini bilmiyolar ve gidip ahrilere eziliyorlar. Rankedda banlayın, banlatın

• O zaman solotop gitsin ama dediğin biraz tuhaf yani yasuonun yapısına uymaz 1 item 2 item max defans alırsın sonra yola devam. Yasuonun işi hasar vermekte ulti attıktan sonra ayakta kalayim diye defans kasmamalı, hızlı olup kaçadabilmeli.. Trde ne yaparlar bilmiyorum uzun süredir yasuo oynayan denk gelmedi bana

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 0 CDR ile 16 levelde 20 sn ulti olan bi champa cdr botu iyiymiş :D

• Yasuoya ilk olarak statik hayalet dansci aldiktan sonra ondeysek kanasusamis gerideysek hydraya yoneliyorum. Ayakkabi tercihim gezgin cizmesi. Son fisiltinin ardindan En son savunma esyami alarakdan olumsuzlugumu ve tek atma keyfimi ilan ediyorum. %100 kritik can calma, zirh delme ve tflerde hemen erimeme, kacani yakalama, kacarken yakalanmama, duvarla takimi koruma supportlik yapma, split push, daha ne olsun.

• Bence statik ebedi mahvolmuş randuin ile daha iyi sonuçlar elde edebilirsin gezgine fazla gerek yok yeterince mobilsin zaten, botu duruma göre çıkarsın son itemi de yine duruma göre kanasusamış youmu son fısıltı vs, tadından yenmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leadnac -- 8 Aralık 2014; 0:47:00 >
  • Bütün bronze to goldlar toplanmis xd
    Yasuo katarina çöp almayin 0 skill zaten feedliyonuz

• Yasuo çöp açık ve net kimseye karşı 1 v 1 yenemez ancak takım sinerjisi iyiyse iş yapar
  • fp olduğum her maç yasuo banlıyorum. karşıma gelmesinden korktuğumdan değil takımıma gelmesini istemiyorum. çünkü plat- dia eloda iyi yasuo oynayan 2-3 kişi anca görmüşümdür şimdiye kadar
  • Hocam o göreceli bi kavram bence o oyuncudan oyuncuya göre değişir ama şu bi gerçek yasuo oynayanların çoğu ergen liseli ama ben ne yasuo oynayanlar gördüm oyunu taşıyan
  • quote:

Orijinalden alıntı: vatansever268

Dün oyunumdaki Yasuo 19 kere öldü. 19?!! Doğduktan sonra lane'e gidip hemen ölsen, sonra yeniden doğup tekrar lane'e gidip bu döngüyü tekrarlasan 19 kere ölecek zaman var mı ki? 19 death nedir arkadaşlar, hadi 11 verirsin, kule altı kalsan da tower dive yapacak kadar feedlenmiştir rakip anlarım da 19 la 19? Bütün LoL hayatım boyunca AD Twisted Fate kastığım aşırı noob dönemlerimde bile bir maçta 19 kill vermedim ben. Açıklama yapıyorum, şahıs bilerek feedlemedi, son dakikaya kadar bildiğin normal oynadı. EUW bi de..

Westte dereceli girilmiyor zaten troll dolu gold eloda.Lucian xin bot pre vardı 2 sinde de tp 50 kere öldüler oyun boyunca
  • Ya normalde ikiside cok iyi heroda tuk serverinda oynanamiyor

• Top lanede ne kasılır bilen var mı

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.