Şimdi Ara

türk serverinda yasuo sorunsalı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
1.391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yasuo boşta ve fp seçilmişse o oyundan çıkın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çare annie abi. Ayıyı salacan üzerine o bu değil karşı takımdan bi çocuk benim buz ateşi annie nin ayısını kendi takımında ki volibear sanmıştı :D benim ayı buna vuruyo bu anlamıyo voli çalılardan çıkınca çocuğa düştü jeton
  • Zaten çok içeri giren bi şampiyon olduğu için 3. eşya olarak genellikle Koruyucu Melek çıkılıyo.

@Suppordle

Sezon 3 Bronz Sezon 4 Diamond talks.

@AmazingKappa
  • Onu bilmem geçende mide ysuo aldim jayce mis gwcicem trollerim dedi tamam dedim topta maokaiye karsi oynadim %5kritik veren item ve potla uste gittim maokayi 0/5 oynattim jaycede ezdi syndrayı sağolsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • U mad bro ?
    Suanki halini merak ediyorum senin xd lolking atsana XD

Edit: Bu senede challenger rush aticam yaz bunu bir kenara xd

Birde yasuoya 3. Item ga ahahahshsgags ulan ya tam kolpasiniz bronzlar sizi ahsgagvs

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JJimi -- 8 Aralık 2014; 16:50:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AmazingKappa

U mad bro ?
    Suanki halini merak ediyorum senin xd lolking atsana XD

Edit: Bu senede challenger rush aticam yaz bunu bir kenara xd

Birde yasuoya 3. Item ga ahahahshsgags ulan ya tam kolpasiniz bronzlar sizi ahsgagvs

http://tr.op.gg/summoner/userName=qenjho

20 3 mü ne plat 5 oldum dia 5 mmr

facepalm

http://tr.op.gg/summoner/userName=jjimi

Doğru demi bu senin hesaptı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qrznBot -- 8 Aralık 2014; 17:23:48 >

• bende smurf hesap kasıp 20 win 3 lose ile plat olabilirim ?
    malum birkaç arkadaşı önceden neyse ashdahshsa

senin 2023 mmr
    benimki 2109 mmr birde bu hesap nereden cıktı haberin varmı XD hadi cya

EDIT : bu arada 2023 mmr dia5 mmrı değil... plat1-2 facepalm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JJimi -- 8 Aralık 2014; 19:30:21 >
  • Sen bana "halini merak ediyorum lolking at xdxd" dediğin için attım. Main hesabım westte zaten.

Bu ego nerden geliyo merak ediyorum her konuda ona gold buna bronz. Diamond 5 %51 win ratei olan bi hesap neyin kafası anlamıyorum.
  • sen anlamıyor musun bu hesap nerden cıktı istersem yeni hesap açar onuda dia yaparım şuanki oyun bilgimle yeteneğimle tecrübemle ne ayaksın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmetunal

quote:

Orijinalden alıntı: Suppordle

quote:

Orijinalden alıntı: JULIETTA

quote:

Orijinalden alıntı: Suppordle

Çünkü çok mobil ve skill seti ve pasifi tradelere girmeme elverişli.

Ancak yasuo yı sırf bizim takım almasın diye banliyorum. Alıp da feedlemeyeni onu da gectim taşıyanın görmedim henüz.

Ayrıca ultisi sebebiyle full ad crit kasip ölen nooblar cok.

Bu tarz bir ultiye sahip heroyu offtank kasicaksin.

Al statik ebedi sonra randuin ruh gömleği gerekirse çivili çık botu da CD-R aldın mu kral sensin.

Yoksa ne anladım millet yere indikten sonra ölmenin mantığıni.

Cok fazla bilgi kirliligi yaratiyorsun.
    Offtank neyse de cdr bot nedir¿

Çok fazla mi?

CD-R botu kendi fikrim açısından kullandım. Sen gider başka bot alırsın. Bu kadar basit!

Hem çok fazla sözünü post kasanlara soyle gerekli gereksiz laf öbeği kullanacagina.

Tamam yeterki cdr botunu acikla qsunun atack speed ile oranli oldugunu bilmiyorsunuz degilmi ah cilginlar sizi

Cdr bot windwall için

• quote:

Orijinalden alıntı: vatansever268

Dün oyunumdaki Yasuo 19 kere öldü. 19?!! Doğduktan sonra lane'e gidip hemen ölsen, sonra yeniden doğup tekrar lane'e gidip bu döngüyü tekrarlasan 19 kere ölecek zaman var mı ki? 19 death nedir arkadaşlar, hadi 11 verirsin, kule altı kalsan da tower dive yapacak kadar feedlenmiştir rakip anlarım da 19 la 19? Bütün LoL hayatım boyunca AD Twisted Fate kastığım aşırı noob dönemlerimde bile bir maçta 19 kill vermedim ben. Açıklama yapıyorum, şahıs bilerek feedlemedi, son dakikaya kadar bildiğin normal oynadı. EUW bi de..

Ad tf ye noob gozuyle bakan s1 ve s2 de komur 5 tir

• quote:

Orijinalden alıntı: Phreak LoL

quote:

Orijinalden alıntı: vatansever268

Dün oyunumdaki Yasuo 19 kere öldü. 19?!! Doğduktan sonra lane'e gidip hemen ölsen, sonra yeniden doğup tekrar lane'e gidip bu döngüyü tekrarlasan 19 kere ölecek zaman var mı ki? 19 death nedir arkadaşlar, hadi 11 verirsin, kule altı kalsan da tower dive yapacak kadar feedlenmiştir rakip anlarım da 19 la 19? Bütün LoL hayatım boyunca AD Twisted Fate kastığım aşırı noob dönemlerimde bile bir maçta 19 kill vermedim ben. Açıklama yapıyorum, şahıs bilerek feedlemedi, son dakikaya kadar bildiğin normal oynadı. EUW bi de..

Ad tf ye noob gozuyle bakan s1 ve s2 de komur 5 tir

Ad Twisted Fate'in popüler olduğu bir dönem vardı, işte ben o dönemden hemen sonra oyuna başladım. Orada kastedilen şey zamandı, ama neyse boşver nasıl istiyorsan öyle anla.

• quote:

sen anlamıyor musun bu hesap nerden cıktı istersem yeni hesap açar onuda dia yaparım şuanki oyun bilgimle yeteneğimle tecrübemle ne ayaksın?

Lan arkadaşım.

Neysen nesin ben ona buna laf atmandan rahatsız oluyorum anladın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Picklenmeyen Adam

Zaten çok içeri giren bi şampiyon olduğu için 3. eşya olarak genellikle Koruyucu Melek çıkılıyo.

@Suppordle

Sezon 3 Bronz Sezon 4 Diamond talks.

@AmazingKappa

Turkiyede ve lcsde cikildi ga dogru soyluyor arkadas ezbere oynamayin lutfen bruiser champ ama dedigi daha cok team ranked icin soloqda cik adyi parcala

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • metin2 de ninja alıp bıcak çevirenler bunda yasuo ile içlerinden geçmeye çalışıyolar
  • Blokla o zaman hadi ? Ben niye hala sana yaziyosam xd

• Lcs te kim cikti video ss falan atsana arkadasim?

• quote:

Lcs te kim cikti video ss falan atsana arkadasim?

Bulamadim fakat cikildigina eminim ve arkadas sonuna kadar mantikli soyluyor ulti atip olmektense ga alip 3. Itemde rahat eder

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bulamadin cunku hic cikilmadi onceden..

• Master yi nin populer versiyonu olup kolay minyon kesen ve kombo yapmak ugruna malphite bilmeyen arkadasına malphite aldırıp feedleten bir hero yasuo genelde ban ya da fp alınır alınmazsa almayan arkadaşa sövülür he bide sadece statikle tek atıyor

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.