Şimdi Ara

Turk ServerLarının HaLi ? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • yaptiginda pm yolu ile haber et acotnu ayarla deneyelim gorelim bakalim

quote:

Tek kelime Çoçuksun!!!
  • www.actionetwork.com indir patch i ve mainin serialini actionmuserial92 olarak ayarla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ActionMu -- 30 Nisan 2009; 23:10:21 >
  • Serial i değiştirmeden önce siteden kendine account al oyuna gir char ac nickini buraya yaz. Ondan sonra main serialini değiştir. Maine dikkat et anti-cheatli onu da ben yaptım. Bu olaydan sonrada bana kafa tutma!!!
  • Bana gelip ahkam kesmek kolay paylaşım yapmıyorsun diye. Her yaptığın paylaşıma gelip (Karayak) yazan sensin bu kadar sinsisin işte. Yaptığım paylaşımları kontrol et. Alıntı yaptıysamda alıntı yazmışımdır. Ama sen gelip birşey görmemiş gibi gelip reklam yapıyorsun. 1-2 yorum katıp buraya gelip ahkam kesmek kolay değil. İnsanlar doğrularıyla yada yanlışlarıyla vardır. Eğer senin doğrun paylaşılanları kendin yapmış gibi göstermekse sözüm yok. Ama kendini beğenmiş davırları bırak artık!!!
  • Ya bi çıkın dışarı hava alın dolaşın gelin.ßu ne gerginlik akşam akşam.
  • quote:

Orjinalden alıntı: |Uqur|

Ya bi çıkın dışarı hava alın dolaşın gelin.ßu ne gerginlik akşam akşam.

Ugur yalan söylemeye ne gerek var altı üstü bir oyun. Bana resmen yalan söylüyorsun diyor ne tepki göstermemi bekliyordunuz ki. Yapmadağım birşey üzerine neden iddaa edeyim ki yada yaptım gibi diyeyim ki. O kadar cahil ve azic birisi değilim. Yaptıklarıma yaptım yapamadıklarıma yapamadım diyecek kadar da cesaretliyim. Stat bug olayıda buydu. Gecici olarak çözüm sagladım dedim. O bugu kapattım demedim. Yani anlatmak istediğim yalan yanlış söylemiyorum. Ama bu şahıs birilerine laflar söylerken kendini göz önünde bulundurmuyor. Belki bazen doğru şeyler istiyor ama isteme yöntemi farklı. Gelip karşındakini renjide ederek olmaz bu işler. Ben bunu kesinlikle paylaşmayacağım. Yaptığımı görsede paylaşmayacağım. Çünkü bu forumda bunu hakeden kişilerin olduğunu kanaatimce sanmıyorum. Beni bu düşünceye sevk edenlerde bu gibi şahıslar. Kimse k.bakmasın ama olayları tetikleyen bu şahıs!!!

• volkans_18@hotmail.com mail adresim bu herşeyi hazır edince gelirsin msnden veya mail yoluyla ulaşırsın. Ben server ı 5 dk da hazır ederim denersin sonra gelir buraya paşa paşa yazarsın evet yaptı diye. Neyse herkeze iyi geceler...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ActionMu

quote:

Orjinalden alıntı: |Uqur|

Ya bi çıkın dışarı hava alın dolaşın gelin.ßu ne gerginlik akşam akşam.

Ugur yalan söylemeye ne gerek var altı üstü bir oyun. Bana resmen yalan söylüyorsun diyor ne tepki göstermemi bekliyordunuz ki. Yapmadağım birşey üzerine neden iddaa edeyim ki yada yaptım gibi diyeyim ki. O kadar cahil ve azic birisi değilim. Yaptıklarıma yaptım yapamadıklarıma yapamadım diyecek kadar da cesaretliyim. Stat bug olayıda buydu. Gecici olarak çözüm sagladım dedim. O bugu kapattım demedim. Yani anlatmak istediğim yalan yanlış söylemiyorum. Ama bu şahıs birilerine laflar söylerken kendini göz önünde bulundurmuyor. Belki bazen doğru şeyler istiyor ama isteme yöntemi farklı. Gelip karşındakini renjide ederek olmaz bu işler. Ben bunu kesinlikle paylaşmayacağım. Yaptığımı görsede paylaşmayacağım. Çünkü bu forumda bunu hakeden kişilerin olduğunu kanaatimce sanmıyorum. Beni bu düşünceye sevk edenlerde bu gibi şahıslar. Kimse k.bakmasın ama olayları tetikleyen bu şahıs!!!

Tamam haklı olabilirsin fakat daha fazla birbirinizi kırmamanız açısından öyle yazdım. Neyse iyi akşamlar.

• himmet olaya girmesin döver
    konuya bak gidişatına bak ooof offf bi haftadır bosuna kafa patlatıyomusum ben neyse
    bırakıyorum öle konu açmaya gerek yok bıraktım die burdan okuyan okusun bıraktım mu falan bu saatten sonra
    eğlence olsun diye her gün bakarım artık
  • Konudan Baya Bir Uzaklaşılmış.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.