Şimdi Ara

Turk ServerLarının HaLi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oncelikle uzun zaman sonra araniza tekrar donup bir iki gezindikten sonra, durumun bu denli kotusatina anlam veremeyip yazimi paylasmak istedigimi belirtmek isterim.

hayatimda gormedigim kadar dc, hic aklima bile gelmiyecek bug lar, bunun yaninda Yetkili kisilerin userlere karsi saygisiz ve ukala tavir sergilemesi. emri vaki usluplar.

Ayrica bu item patch olayina ne kadar yukleniliyor. Bunlarin var oldugu serverlar gercekten de S4 mu, cogu skill buyu hatta karakterin ozelliginin kullanilmadigini fark etmediniz mi.

Paylasim guzeldir. KaraYak arkadasimizin bir seyleri paylasmis olduguda gercektir. O zaman bu densizce laf kalabaliklari neden. Eskilerden bir iki rumuz aramaktayim yok, sizce bu neden ?

Server acmaya niyetliydim. New İtem Patch ve S4 gercek ozelliklerine sahip,

Exp : 500
    Party2Exp=1250
    Party3Exp=2000
    Party4Exp=2750
    Party5Exp=3500
    Drop : 80
    Reset Level : 400

Reset Point : Res * 500 Auto

Peset Zen :
    1~200 = Res * 5 M
    201 ~ 400 = Res * 3M
    400 ~ + = Res * 2M

Monsterlerden New Item Exc dusecek,
    Bless haric hic bir jewelin satisi yok.
    Box lar +4 ve +5 New İtem sekildede ayarlanmisti.
    Beni bilenlerde hatiryalacaklardir ki, Vip ve Donate olayida asla olmaz.

Bu sekilde ayarlanmasinda ki gerekce,
    Server da Zen onemli olmali ki item alis verislerine guc olsun.
    Jewellerde ayni sekilde.
    Monsterlerden dusen Exc item normalin ustunde duserse, afk birakan olanininda spot kapatmasina bir nevi engel olmus olmak.
    Party Exp olayinda Her bir kisinin Exp oranina etkisi olmali ki yalandan afk Master sozlerini duymamak. Ortam saglayip Arkadaslar edinilmesine olanak sunmak.

Elimde Suan Filesler Ayarlarida yapilmis vaziyette mevcut.
    Vakit bulamadigimdan, online suremin az olmasi sizlere fazla ilgi gosteremememi sagliycagi icin online yapmadim. CasperMuOnline Yazmis oldugum ozelliklerde, ben bu serveri acarim diyorsaniz dedicated makine sundugunuz taktir de serverida bizzat elimle kurup size teslim edebilirim. Saglam, olmasi gereken sekilde bir server da bir iki vakit gecirmek istiyorum. Farkli hic bir beklentim yoktur. Saygilar.

• Bir iki gezindikten sonra bu sonuçları çıkarman ilginç. Bir iki gezindikten sonra KaraYak arkadasimizin bir seyleri paylasmis oldugu gerçeğinede ulaşman çok ilginç geldi.

quote:

hayatimda gormedigim kadar dc, hic aklima bile gelmiyecek bug lar, bunun yaninda Yetkili kisilerin userlere karsi saygisiz ve ukala tavir sergilemesi. emri vaki usluplar.

bunlar belirli serverlarda mevcut her serverda böyle birşey yok. özellikle o serverlara yüklenmen hoş olmamış. iyi potansiyele sahip serverlar var. ama ilgi az.

Umarım amacına ulaşırsın. Başarılı bir server daha ortaya çıkar.
  • Bunlarin En Onemli Nedenlerinden Bir Tanesi MuOnline Yas Sınırının Cok Cok Dusuk Olmasıdır.Yukarıda Yazdigin Dc,Bug Gibi Olayların da Kurucuların Tecrubesizligine Baglayabiliriz.Sunu Belirtmek İsterimki Kimse Bugsiz Dosya Yayinlamaz.Buglari Kapatmakta,Heleki Bazi Bazilarini Kapatmak Uzun Efor Ve Beyin Gucu İster.Files inde Dedigin Gibiyse Eger Guzel e Gorunuyor Ama MuOnline Adına Suanda Bir Dusuncem Yok.Kıyıda Kosede Oturup İzlemek Dahada Eglenceli Geliyor Bana.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ExtReme1®

Bir iki gezindikten sonra bu sonuçları çıkarman ilginç. Bir iki gezindikten sonra KaraYak arkadasimizin bir seyleri paylasmis oldugu gerçeğinede ulaşman çok ilginç geldi.

quote:

bunlar belirli serverlarda mevcut her serverda böyle birşey yok. özellikle o serverlara yüklenmen hoş olmamış. iyi potansiyele sahip serverlar var. ama ilgi az.

Umarım amacına ulaşırsın. Başarılı bir server daha ortaya çıkar.

ßence yanlış düşünüyorsun.. ßen MaviNet i son 1-2 aydır ara sıra online listesinde görüyorum. Ki görmediğim zamanlarda da forumda olabilir. ßazı şeylerden haberi vardır yani. Ki hangi serverda kesinti kapanma vs vs olmuyor bunuda merak ettim açıkcası. Karayakın yaptığı paylaşımlarınada bir yorum yapamayacağım paylaşım paylaşımdır. ßurada herkes herşeyi bilmiyor. Forumda zaten paylaşmak için vardır bunuda hatırlatırım.

@MaviNet
    ßence bu devirde kimseye güvenipde server falan devretmeyin. Açacaksanız eğer kendiniz açın ama vaktiniz yoksa boşverin canınız sağolsun.

iyi akşamlar herkese..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Big Turtle -- 28 Nisan 2009; 23:35:50 >

• Amacim bir tartisma alani olusturmak degil. Ancak bir hocamin sözünü sizlerle paylaşmak isterim.

" Unutma Yolda Yürümesini bilmeyen için zor olan tek şey, sadece YOLDA YÜRÜMEKTİR. Senin yaptığın, yolda yürüyebildiğini, yürüyemiyene göstermekse, Komik olan sensin. Gerçek olan, yürümeyi o kişiye öğretmektir. " Saygılar.

• Evt Arkaşlar uzun süreli ban sürecinden sonra yine karşinizdayim :)

az reklam yapalim dimi Boş Kalmasin meydan

magazalarimda elma satilir

Gördüğünüz Gibi Save Yapailen Bir Files Kendi Üretimim Olan Bu Elmanin ismi Season4TokaTr KaRaYaK

Skillere Bakalim

Gelip Geçici Bir Aşk olamaz benim için muonline

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0(0-0)0 -- 30 Nisan 2009; 13:24:40 >

• Bir Zaman Lar Uzun Degil Kendini Bilmez Bazi Sahsiyetler bu Merakimi Full Edit Çar Meraki olarak Görüyordu

Hala Ne Olarak Düşündüklerini Merak Ediyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: 0(0-0)0

Evt Arkaşlar uzun süreli ban sürecinden sonra yine karşinizdayim :)

az reklam yapalim dimi Boş Kalmasin meydan

magazalarimda elma satilir

Gördüğünüz Gibi Save Yapailen Bir Files Kendi Üretimim Olan Bu Elmanin ismi Season4TokaTr KaRaYaK

Skillere Bakalim

Gelip Geçici Bir Aşk olamaz benim için muonline

Denediğim neredeyse her server dosyasında skill save olayı çalışmaktadır. PcPoint Shop ile beraber. Oradaki Resimde MuMK Pantos (0/0) Yazıyor. D tuşuna basıp Shop u acmaya calıstıgınızda karşınızda itemler görünecek ama itemi almaya calıstıgınızda herhangi bir shoptan item cekeceksiniz. Shop buglu gibi görünecek. ;)

• quote:

Denediğim neredeyse her server dosyasında skill save olayı çalışmaktadır. PcPoint Shop ile beraber. Oradaki Resimde MuMK Pantos (0/0) Yazıyor. D tuşuna basıp Shop u acmaya calıstıgınızda karşınızda itemler görünecek ama itemi almaya calıstıgınızda herhangi bir shoptan item cekeceksiniz. Shop buglu gibi görünecek. ;)

skilsave oyun giriş cıksında siliniyor sen video çekkii dielim bravoo action bu işi biliyor fazla muahpete gelme benimlen yari yolda kalirsin skilsave ediyormus dedigim gibi vdeo cek gir cık skiller durumu gorelim gulum tamam sonra kapak et beni bende bişi bilmiyorum ben diyim kaçilim

Pc Pointe Gelince data pcpoint ve scfdata pcpoint içini sildim degerleri Onlar basit ben burda kac kere pc point ss leri koydum

[GameServerInfo]
    ClientExeVersion = 1.05.11
    ClientExeSerial = byarchil61ts61
    LootingTime = 20

Bu sana tanidik gelir fazla polimige girme yalani sevmem skilsave ediyormus

• Sana tek kelime gülüyorum :) Save olayını ilk yapan kişi benim. Gerek ss ler ile zaten kanıtladım. Oyuna gir cık aynı kaldıgı yerden devam ediyor evet. Ama onun bir bugu var peki bunu biliyor musun? Seninle bu tür dalaşlara girmem çünkü sen herşeyi bilirim tavrındasın. 1-2 birşeyi denemeyle herşeyi bilemezsin. Bende bilmediğim bir konuda bu kadar emin konuşmam ;)
  • serverina girip deneycegim Doğrudur İşallah

+ eklicem her filesde çalişir diosun o zaman burda sole bizi ugraşti,rma bende bunu cozmeye çalişiom bende bugsuz d emekki ediyor sagda solda biliyom ayagini giren sensin nasil olduguun anlatmayacaksan biliyorum deme burda hava atmak için bug bug bug die sinirrrr etmeyin lan beniiiiii nasil insnain sennn hasta adam biliyorsan anlat 2 denemyi bilerek yapaliMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM

+4 GENE EKLİCEM SİNİRLERİMİ GERDİN GİNE LAN O BUGU YA SOLE YA SOLEE YA ANLATTTT BENİ KAPAK ETT O BUG NASİ BİR ŞEYMİŞ OGRENELİM BİZ PAYLAŞİM ADAMİZ BENİM YAPGİM HER SEY FORUMA YARADİ SENİNKİ SANA YARİO HAVA ATMKA İÇİN KULLNAİYORSUN ADAMİ HASTA ETME BUNDAN SONRAKİ MESAJİN YİNE BU SEKİLDE OLURSA HAZİR OL SİNİRİMİN SONUCU CIKACAK KELİMELERİ BEN BUNU OGRENMEK İÇİN UGRAŞİYORUM BURDAKİLERİ SOYLEMK İCİN SEN KARSİMA GECİP BENİMLEN DALGA GECİYORSUN AYİPPPPPPPPPPPPPPPP

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0(0-0)0 -- 30 Nisan 2009; 22:36:47 >

• Bak sana dediğim gibi bug oluyor ondan dolayı şuan kapattım. Bu konuda yalan söyleyecek değilim. Şuan serverda playerlar olmasa senin için yapardım tekrardan. Oyundan girip cıkınca A ya basınca basmış oldugun skiller relog cekmeden önceki skillerin ile aynı. Yani skill sayıları orada hepsi 5 sen onu 3 te bıraktıysan 3 te kalıyor. Ama bu skilltree belli bir süre sonra buga dönüşüyor. Serverımda bu problem vardı bilenler bilir. Belli bir süre sonra skilllere tıklayınca oyun direk kapanıyordu. Aynı şekilde trade yapıp item koymayı deneyincede.
  • Bak Sen Bugu Çözümü ANLAT EDEBİYAT YAPMA GÜĞLÜM SİNİR OLUYORUM KIRACAZ BİRBİRMİZİ YİNE BAK GİRMEDİGİM ARAŞTİRMADİGİM YER KALMADİ OLABİLİR AMA O SORUN ÇÖZÜM VAR BAŞKA SERVERLARİ GİRİOM BU SKİLTRE YÜĞZÜNDEN ADAMLARDA OLMİO FREEE FİLES HEPSİ YA ANLAT YA ANLAT ANLATMİYACAKSAN MİLLETİ KAFASİNİ HEPSİ ÇALİŞİYOR DEME BARİ UĞRAŞİMİZİ BOSA CIKARMA BİZİM SİNİR EDİYORSUN BENİİİ

kafa agritma ya yol al ya BENDEN USTUN OLDUGUNU ORTAYA KOY ANLAT BUG OLSUN VARSİN SS OLARAK COZUMU ANLATTTT BENDEN USTUN OLDUGUNU GOSTERRRRRRRRRRRRRR BEN KAPAK OLUP OTURACAM BU İSTEDGİM HERKEZ İÇİN

aRTİ sen bole yapacagini bildigim için filesini aldim iinceden ipligi kdr kime ayit nerden buldun nasil ozelikler hepsini yaptim beni fazla konusturma actionnnn

bak biliyorsan anlat bilmiyorsan hava attma sıkılıyorum senşin mesajlarindan artik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0(0-0)0 -- 30 Nisan 2009; 22:45:25 >
  • ßence Senin Bi Doktora Gorunmen Gerekiyor.Sinirlerin Cok Yıpranmis.
  • aRTİ sen bole yapacagini bildigim için filesini aldim iinceden ipligi kdr kime ayit nerden buldun nasil ozelikler hepsini yaptim beni fazla konusturma actionnnn

bak biliyorsan anlat bilmiyorsan hava attma sıkılıyorum senşin mesajlarindan artik

FİLESİN ELİMDE HER SEYİNİ EN İNCE DETAYİNA KDR ACTİM GAMESERVER LARİ DAHİ ACTİM AKLINA GELCEK HER SEYİİİ ONUN İÇİN YA ANLAT YA ANLAT BİLMİYORDAN BİLMİOM BEN BİR YALANCİYİM BURDA HAVA ATMAK PRİM YAPMAK İCİN YAPTİM DE GECCC SANA SİNİR OLUORUM BEN BURDA UGRASİYORUM 0 DAN KENDİM NASİ YAPABİLİRİM DİE ÇİNLİLERLE KONUSMAYA ÇALİŞİYORUM OGRENDİGİMİDE EN İYİ SEKİLDE BURDA OPAYLAŞİYORUM KENDİME SAKLAMAYİYTUMMM SENİN GİBİ SATEN BENSENDEN SUPHELİYİM KIRMIZI DON GİYEN ADAMSAN
  • ExtReme1®

SEN BAKMA

GICIK ALİOM SANA
  • ^_^ o işi yapmak için en az 10-12 tane server dosyasını test ettim. Ayrı ayrı tek tek denedim. Herşey o kadar kolay olamaz k.bakma. Hele senin gibi bilmiş tavırda işe girip karşındakileri aşağılar gibi olursa kesinlikle olmaz. Kusura bakma ama sen forumda kendini efe gibi görüyorsun. Yok sana buraları dar edecegim yok bitirecegim yok kesecegim. Çok mu film izliyorsun bana mı öyle geliyor??? Gir serverıma PcPoint Shop u dene Kredi ile playerlara sadece choas alacak kadar point veriyoruz. Maksat test amaçlı. Ben kendi server dosyama full bugsuz demiyorum ki sen neden gocunuyorsun. Ama bu olayı düzeltmesini biliyorum. Ve Season 4 lerin neredeyse hepsinde çalışıyor. Ama dediğim gibi bugu var. Bende 100++ online olurdu. Bugları cok cabuk ögreniyorduk. Bundan dolayı Skilltree nin bugu var. Küçük bir ayar ile onuda düzelteceğim sana söz veriyorum. Sonra gelir denersin serverda oke ;)
  • quote:

Bak sana dediğim gibi bug oluyor ondan dolayı şuan kapattım. Bu konuda yalan söyleyecek değilim. Şuan serverda playerlar olmasa senin için yapardım tekrardan. Oyundan girip cıkınca A ya basınca basmış oldugun skiller relog cekmeden önceki skillerin ile aynı. Yani skill sayıları orada hepsi 5 sen onu 3 te bıraktıysan 3 te kalıyor. Ama bu skilltree belli bir süre sonra buga dönüşüyor. Serverımda bu problem vardı bilenler bilir. Belli bir süre sonra skilllere tıklayınca oyun direk kapanıyordu. Aynı şekilde trade yapıp item koymayı deneyincede

bir daha cvp veremeycegin bir konu hakkında yazi yazma suanda kapali iömiş o zaman skiltresaveeeee demicen burdaki bi ben degil bir cok adam varsenden eski o adamlarda save işte sorun dio save harici bir gram sorun goremiom ben deniyoruz işte online serverlar var bir suru acip kapanio bugdan degil ama neyse sinir ettin beni bende seni kapak edecem cvp vermeyene cvp verelir

• quote:

^_^ o işi yapmak için en az 10-12 tane server dosyasını test ettim. Ayrı ayrı tek tek denedim. Herşey o kadar kolay olamaz k.bakma. Hele senin gibi bilmiş tavırda işe girip karşındakileri aşağılar gibi olursa kesinlikle olmaz. Kusura bakma ama sen forumda kendini efe gibi görüyorsun. Yok sana buraları dar edecegim yok bitirecegim yok kesecegim. Çok mu film izliyorsun bana mı öyle geliyor??? Gir serverıma PcPoint Shop u dene Kredi ile playerlara sadece choas alacak kadar point veriyoruz. Maksat test amaçlı. Ben kendi server dosyama full bugsuz demiyorum ki sen neden gocunuyorsun. Ama bu olayı düzeltmesini biliyorum. Ve Season 4 lerin neredeyse hepsinde çalışıyor. Ama dediğim gibi bugu var. Bende 100++ online olurdu. Bugları cok cabuk ögreniyorduk. Bundan dolayı Skilltree nin bugu var. Küçük bir ayar ile onuda düzelteceğim sana söz veriyorum. Sonra gelir denersin serverda oke ;)

yaptiginda pm yolu ile haber et acotnu ayarla deneyelim gorelim bakalim

• Tek kelime Çoçuksun!!!
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.