Şimdi Ara

Türk Telekomun Oyunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçen bir yolculuk esnasında paketim bitmiş ne olur ne olmaz diye paket yenileyecek kadar tl telefonda hazır bulundururum. Hatta daha fazla da olur ancak o esnada tam tarifeyi yenileyecek kadar miktar kalmış fakat avea bana hiçbir haber vermeden paketin ücretini artırmış ve böyle olunca paket yenilenmiş diyerek interneti açtım uzun yolda İstanbula gidiyordum. Birbaktım tl leriniz bitecek diye mesaj geldi. Benim bütün tl leri almış ve aradığımda biz sorumlu değiliz dediler ve iade etmeyeceklerini söylediler. bu konuda onları tüketici hakem heyetine şikayet edebilir miyim ki?

• Sizin bu konudaki sorununuza çözüm olacağına sanmam. Mutlaka paket detayında fiyat değiştirilmesi ile ilgili maddeler vardır. Boşuna uğraşmış olursunuz. Paket bitmeden önce yarın yenilenecek şu kadar tl olursa diye mesaj geliyor o mesajı almış olabilirsiniz. Bundan sonra artık yenilenip yenilenmediğini kontrol edip de kullanırsınız. Faturalı hatta geçsen o daha berbat çıkarken 50-100lira ceza var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çıkarken ne 50-100 lira cezası var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bakmadığınız için sizde sorunknşikayet etsende bşi değişmez kullanmışsınız pakketinn yenilenmesi siizn sorumluluğunuzda

• ben sana paketi sormuyorum
    50-100 lira ne cezası nereden çıkıyor onu soruyorum ceza ne neye dayanıyor bu
  • krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    Taahhüt bozma..

• Bozarsan çıkıyor değil mi senden kaynaklı 6 senedir kullanıyorum kullanım haricinden başka 1 şey çıkmadı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    türk telekom modem
    2 ay önce açıldı
    Türk Telekom Youtube Paketleri
    4 yıl önce açıldı
    Türk Telekom Rezaleti!!!
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Paket 11 Nisan da gece bitti bittiğinde içinde yenileyecek kadar tl vardı.Ne 11 Nisanda "paketiniz yarın bitecek içinde ... tl varsa yenilecek" diye bir mesaj geldi ki gelse muhakkak görürüm çünkü mesajları takip ederim. Ne de daha öncesinde paketinizin ücreti şu kadar olmuştur diye bir mesaj gelmedi. Gelse kesinlikle görürüm. Ama tabi paketin kullanımında bir yıldan sonra zam olacağı yazıyordur ama ben onu girip internetten takip edemem veya iş gücümün arasında onu düşünemem. Ben bana bunu hatırlatmadıkları için kızıyorum.
  • Bu ekran görüntüsünde paketin azaldığını ve dk ların biteceğini belirtmişler ama öncesinde ve sonrasında paketin yenileneceğine dair hiçbir mesaj gelmedi. Gerekli mesaj göndermezler zaten. Ne kadar gereksiz mesaj varsa onu gönderirler.

En sonra kaç tl ye yenilendiği yazıyor fakat ben onu artık tekrar yükledim öyle yenilediler.

Türk Telekomun Oyunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kelikuputis -- 17 Nisan 2017; 13:51:2 >

• Size tavsiyem *123# yapip kalan kullanımlarınizi sorgulamak bana bedava dk internet vs geldiğinde ilk once sorgularım sonra kullanirim bu adamlar sizi düşünmez nerden ne kopaririz derdindeler

• kelikuputis K kullanıcısına yanıt
    Fiyat değiştirme hakkına sahipler.Bununla ilgili maddesi vardır.Birşey çıkacağını sanmıyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elmandrill

Size tavsiyem *123# yapip kalan kullanımlarınizi sorgulamak bana bedava dk internet vs geldiğinde ilk once sorgularım sonra kullanirim bu adamlar sizi düşünmez nerden ne kopaririz derdindeler

Normalde ben de hep öyle yaparım ama İstanbul a yoldaydım otobüste. Gece arkamda oturan suriyelimidir nedir konuşup durdu. Uykusuzluk yorgunluktan bu sefer aklıma gelmedi.
  • kelikuputis K kullanıcısına yanıt
    yaptığımız hatalar aslında birer tecrübedir hocam geçmiş olsun artık gelecekte o tecrübeleri kullanmalıyız

• Keşke önce kontrol etseydin

• Türk Telekom pişmanlıktır. Buna benzer bir olayı da ben yaşadım. Milleti ucuz diyerek çekiyorlar, fiyat farkını geçtikten sonra bir şekilde kapatıyorlar.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.