Şimdi Ara

Sonunda Türk Telekom GPON geldi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
2
Favori
11.758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 6 aylık bekleme sona erdi ve fiber internete kavuştum. Nakil ile birlikte hızı 50den 100 çıkarttım. Bu süreçte merak ettikleriniz olursa seve seve cevaplayabilirim

Binanın girişi

Dairenin içi

Wi-fi hız testi 5 Ghz üzerinden Samsung Note 4 ile

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• modemin markası nedir acaba
  • Tp - link archer c5v hocam

• Hayırlı olsun bende 8 aydır bekliyorum adamlar daha proje bile çizmedi .heralde unuttular bizi acaba ne zaman hatırlayacaklarda gelip projee çizecekler,
  • fra.bakr F kullanıcısına yanıt
    Muhtemelen ödenek çıkmamıştır

• gpon olsa ne fayda. türk telekom kazığı var ortada

24 mbit sınırsız 24 ay taahhütlü paket
    türk telekom 12 ay 99,90 tl 12 ay 109,90 tl
    vodafone 12 ay 74,90 tl 12 ay 84,90 tl
  • fra.bakr F kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam. Muhtemelen bütçe yoktur, benim altyapıda bütçe olmasına rağmen 6 ay sürdü hocam, henüz proje çizilmediyse bir 8 ayınız daha var diyebilirim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Türk telekom iptal olan hat
    7 yıl önce açıldı
    Türk Telekom fiber yeni modem hakkında
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Daire içine fiber kabloyu türk telekom mu çekti siz mi çektirdiniz ? 3 hafta önce türk telekom dan fiber kablo verildi apartmanımıza proje onaylandı 2 hafta içerisinde alt yapı çekim işleminiz yapılmış olacak dendi ancak hala gelen giden olmadı. Apartman 1 yıllık daire içleri CAT kablo döşeli durumda ancak fiber döşenmesini istediler türk telekom için bu daha maliyetsiz sanırım. Daire içini siz çektirdiyseniz fiyat olarak ne aralıkta yaptırdıgınızı ögrenebilir miyim?
  • Valla Gpon geldi diye çokta sevinmeyin. Yaklaşık 3 yıldır Türk Telekom Gpondan hizmet alıyorum.Yüksek hızlar zaten faiş fiyatlara veriliyor. Fakat benim ilk önceliğim her zaman düşük ping. Zaman zaman pinglerim o kadar berbat oluyorki 3 4 kere arıza kaydı bıraktıktan sonra 3 gün sonunda düzelme oluyor. Adls en fibere geçince ping sorunum hiç olmaz sanıyordum :) Son zamanlarda da Netfilixte sorun yaşıyorum. 24 mbit fiber hızda 4k Tvde 480p görüntü alıyorum :)

ek olarak aynı modemden kullanıyorum. Modemi routerı ıvır zıvır salonda koltuğun altına koydum. 2+1 Yatak odamdan çekmiyor. Sinyal güçlendirici almak zorunda kaldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hatabo -- 6 Şubat 2019; 15:50:7 >
  • GévréK kullanıcısına yanıt
    Hocam ben çektirmedim, Türk Telekom çekti. Bizim apartmanda 3 daire var aynı şekilde Cat 6 kablo vardı daha sonra fiber kablo ile değiştirdiler.

• hatabo kullanıcısına yanıt
    Hocam ping genel bir sorun zaten. Hız konusunda biraz şanslıyım sanırım. Yaklaşık 10 sene içinde 4 farklı evde Türk Telekom kullandık hiçbir zaman hız konusunda problem yaşamadım. GPON'da 2 günde 500 GB indirme yaptım, Youtube, Netflix, Twitch'te de bir sorun yok.

Modem cidden aşırı dandik çekim kalitesi baya kötü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Omersa90 -- 7 Şubat 2019; 2:43:56 >
  • hatabo kullanıcısına yanıt
    Fiber diye sorun olmayacak diye bişey yok yani Turktelekom ise bilerek kısıtlıyorlar masraf azalması için
  • Hocam.hayirli.gunler
    Daire.icindeki 3 cihaz war gordugum.kadari ile
    Duwara monte yapilicak cihaz yerdede durabilirmi ve 3 cihaz illaki yanyanami durmasi gerekiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Oskis

Hocam.hayirli.gunler
    Daire.icindeki 3 cihaz war gordugum.kadari ile
    Duwara monte yapilicak cihaz yerdede durabilirmi ve 3 cihaz illaki yanyanami durmasi gerekiyor
    Hocam o o cihazın duvarda kalması gerekiyor diğer iki cihaz da ethernet kablosu ile birbirine bağlı kalması gerekiyor mesafe fark eder mi bilmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Omersa90

Hocam ben çektirmedim, Türk Telekom çekti. Bizim apartmanda 3 daire var aynı şekilde Cat 6 kablo vardı daha sonra fiber kablo ile değiştirdiler.
    hocam fibere geçmek için bir yere başvuru filan yaptınız mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: arifberkay1

hocam fibere geçmek için bir yere başvuru filan yaptınız mı ?

Alıntıları Göster
    Yok hocam eve taşındığımda fiber altyapı halihazırda vardı ama kurulumu yapılmamıştı 8 aylık bekleme sonunda kavuştum

• quote:

Orijinalden alıntı: Omersa90

cat 6 olması sorun olurmu bızdede fiber var ama daireye cat 6 cekılmıs malesef
  • Omersa90 O kullanıcısına yanıt
    Coklama yapıldı ise abone artıkça hızınız düşer

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.