Şimdi Ara

Türk telekom oyun indirirken internetin kopmaya başlaması?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Akşam 7-8 gibi oyun indirmeye başladım,yaklaşık 9gb indirdikten sonra net kopmaya başladı ancak modemin ışıklarında bir sorun olmuyor.Herhangi birşey indirmediğim halde hala 5dk da bir net kopup duruyor modemin ışıklarında bir sorun olmadığı halde."DNS PROBE FINISHED NO INTERNET" hatası veriyor tarayıcıda.

Aşağıdaki değerlerin resmini aldıktan sonra internet yine gitti...
    Türk telekom oyun indirirken internetin kopmaya başlaması?

• Gerçek IP mi alıyorsunuz acaba? Modem arayüzündeki IP ile internette whatsismyip sitesinde gözüken IP aynı mı? Ben o DNS problemini TürkNet'de yaşamıştım, düzeltemediler bende çıktım.

20 Mbps gibi değere düşürtün hızı, bir deneyin devam ederse teknik destek isteyin.
  • yüke girdiğinden modemin ısınması kaynaklı olabilir, bendede aynı şey oluyordu modem değiştirdim çözüldü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • modem operatör modmei mi? çünkü torrentten indiriyorsan ve anlık onlarca bağlantı kurduğunda o kıytırıp modem ısınıp sapıtmaya başlıyordur. modemi serin tutup indirmeyi deneyebilirsin, bir fan falan koy serinletsin.
  • Gerçek ip değil,onun için ekstra ücret veriliyor galiba türk telekoma.Ayrıca kontrol ettim eşleşmiyorlar.

Türk telekomun verdiği modem.Modem normalde değince bile bayağı bir sıcak,tahminim 40-45 arasıdır sıcaklığı,yüke girince dahada ısınıyor.Torrent kullanmıyorum ancak origin,battle.net,steam gibi yerlerde torrent mantığıyla çalışıyor galiba oralardan indiriyordum.Bugün sabahta yaklaşık bir 30gb indirdim ama herhangi bir kopma sorunu falan olmadı gün boyunca.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ethnicity -- 13 Ağustos 2019; 20:14:11 >
  • Ethnicity E kullanıcısına yanıt
    Statik IP paralı ama CGN den çıkabilirsiniz müşteri hizmetleriyle bi görüşün derim. Port yönlendirme vesaire olayı var öylede çıkıyor. Bir de şu yöntem vardı Turkcell'de. Online işlem merkezi girin internat ayarlarından güvenli aile profili seçin, gerçek IP veriyor.
  • hat değerleri güncellemesi yapılması lazım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Superbox internet çok yavaş.
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.