Şimdi Ara

Türk serverlarıyla ilgili...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
636
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bakiyorumda sadece buraya reklam yazmaya gelmişsiniz kendi arkadaşlarınızla beraber topicleri üstte tutmak için yazmiş durmuşsunuz.Burda iki tane server görüyorum ikisininde reklamını yapmaya çok uraşıyorsunuz bende bilgi vermek için bir yaziyim dedim.

Öncelikle bizmu serverla başlayayim.Bir kere iyi bir sitesi yok site çoğu zaman açılmıyor hata veriyor.Siteden acc alimi koymuşlar fakat görülen o ki yani türk serverlarinda bu yapilacak en büyük hata.Her oynayan 7-8 tane acc almış zaten site bilgilerindede bariz ortada böyle olduğu ve böyle oluncada noluyor önüne gelen küfür ediyor serverda bir düzen kalmiyor.Ve en geç 1 ay sonra o kadar çok acc alınmış oluyor ki acc alımları durmuştur diye bir yazi görüyorsunuz.Ama güzel bir yani var uraşılmış 1.0e kurulmuş.www.bizmu.servegame.org

mubergama denilen server içinde sitesine erişmek gibi bir olayı gerçekleştiremedim.Ama onlarda 1.0 var tek iyi yani görülen o.http://www.mubergama.com/

turkmu denilen serverdan bahsetmek bile istemiyorum zevk için kurulmuş bir server tekrar açılacakmış ama ihtimal vermiyorum.www.turkmu.com

Son türk serveri olarak kingmuonline a gelmek istiyorum.7-24 açık ve acc maille alindigindan dolayi oyunda herşeyi kontrol etmek mümkün server düzeni normal sitesi güzel kimseye ayricalik yok ve oyunda oyniyan kişisi bir hayli fazla.Ama kötü yani 97d olmasi.Şu an ben kingmuonline da oynadigim için bu server için detayli yaziyorum yoksa serverla bir alakam yok sadece bilgilendirmek için.www.kingmuonline.com

Yani sırf topic üstte tutmakla forumlara yazmakla bir yerlere gelinmiyor .Önce hatalari düzeltin güzel bir site yapin güven verin sonra zaten hiçbir yere yazmasanda server dolar taşar hepinize iyi oyunlar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ertankurtulmaz -- 13 Aralık 2005, 23:55:36 >

• allah razi olsun milllet reklam atip gidiyor kardeş..2server yarış halinda(kendi çaplarinda)

walla dun bi rus servera girdim arkadas caardi biraz takilim oyuna daha yeni başladim.sarmazsa bulurm seni.tarafsizbi adam olarak yourm icin tşk ler (umarim reklam icin sende burda diilsin)
  • quote:

Orjinalden alıntı: HighEND

allah razi olsun milllet reklam atip gidiyor kardeş..2server yarış halinda(kendi çaplarinda)

walla dun bi rus servera girdim arkadas caardi biraz takilim oyuna daha yeni başladim.sarmazsa bulurm seni.tarafsizbi adam olarak yourm icin tşk ler (umarim reklam icin sende burda diilsin)

wayt bea kimmiş o arkadaş

söyle bakam serverin en kalite adamı kimmiş hea ??

bi tek admine kesildim bugun bi kaç kere :D başka kimse kesemedi +ref set saolsun

sarmazsa dio bide yaf :)
    olm oyunda benim yanımda takılmak bile karizma yapar adamı sen ne dion

• quote:

Orjinalden alıntı: KageBunshinNoJutsu

quote:

allah razi olsun milllet reklam atip gidiyor kardeş..2server yarış halinda(kendi çaplarinda)

wayt bea kimmiş o arkadaş

söyle bakam serverin en kalite adamı kimmiş hea ??

bi tek admine kesildim bugun bi kaç kere :D başka kimse kesemedi +ref set saolsun

sarmazsa dio bide yaf :)
    olm oyunda benim yanımda takılmak bile karizma yapar adamı sen ne dion

tamam kanatlarin var die nie artislik yapion MU yoneticileri ile temesdayim roket yapicaklar bana

o zaman yarişiriz

ilgin için saol

• quote:

Orjinalden alıntı: ertankurtulmaz

Arkadaşlar bakiyorumda sadece buraya reklam yazmaya gelmişsiniz kendi arkadaşlarınızla beraber topicleri üstte tutmak için yazmiş durmuşsunuz.Burda iki tane server görüyorum ikisininde reklamını yapmaya çok uraşıyorsunuz bende bilgi vermek için bir yaziyim dedim.

Öncelikle bizmu serverla başlayayim.Bir kere iyi bir sitesi yok site çoğu zaman açılmıyor hata veriyor.Siteden acc alimi koymuşlar fakat görülen o ki yani türk serverlarinda bu yapilacak en büyük hata.Her oynayan 7-8 tane acc almış zaten site bilgilerindede bariz ortada böyle olduğu ve böyle oluncada noluyor önüne gelen küfür ediyor serverda bir düzen kalmiyor.Ve en geç 1 ay sonra o kadar çok acc alınmış oluyor ki acc alımları durmuştur diye bir yazi görüyorsunuz.Ama güzel bir yani var uraşılmış 1.0e kurulmuş.www.bizmu.servegame.org

mubergama denilen server içinde sitesine erişmek gibi bir olayı gerçekleştiremedim.Ama onlarda 1.0 var tek iyi yani görülen o.http://www.mubergama.com/

turkmu denilen serverdan bahsetmek bile istemiyorum zevk için kurulmuş bir server tekrar açılacakmış ama ihtimal vermiyorum.www.turkmu.com

Son türk serveri olarak kingmuonline a gelmek istiyorum.7-24 açık ve acc maille alindigindan dolayi oyunda herşeyi kontrol etmek mümkün server düzeni normal sitesi güzel kimseye ayricalik yok ve oyunda oyniyan kişisi bir hayli fazla.Ama kötü yani 97d olmasi.Şu an ben kingmuonline da oynadigim için bu server için detayli yaziyorum yoksa serverla bir alakam yok sadece bilgilendirmek için.www.kingmuonline.com

Yani sırf topic üstte tutmakla forumlara yazmakla bir yerlere gelinmiyor .Önce hatalari düzeltin güzel bir site yapin güven verin sonra zaten hiçbir yere yazmasanda server dolar taşar hepinize iyi oyunlar..

bana King mu nun Ip ve port nu vere bilecek var mı???

• quote:

Yok kardeş reklamla işim olmaz sadece uzun zamandir mu oynuyorum yani kötü serverda zamanını boşa harcamanın ne demek olduğunu iyi bilirim.Ama işte durum bu yani gördügün gibi tüm arkadaşlari reklam yapmak için her topicte bizmu ve mubergamayı yazmışlar birde desteklemişler ama yazdigim sebeplerden dolayi ikisininde iyi bir durumu yok.Kingmuonline ıda reklam için degil tanimam etmem yeni başladim bile diyebilirim pisik doomda 400 reslik 2 charim var ama orda da adminin yaptigi seyden geçilmiyor full char satip duruyor anca millete.O yüzden türk serverda oynuyorum ve içlerinden açıkladigim sebeplerden dolayi en iyi kingmuonline geldi bana

• quote:

Orjinalden alıntı: Alim_007

ip veya porta ihtiyaç yok sitesinde zaten launcher ayri olarak var ama sen dupe yapmak hahamu kullanmak veya hitkill muproxy gibi şeylerle uraşacaksan zaten hiç uraşma direkt yakalaniyorsun çok şahit oldum loglardan bakiyorlarmiş ve dupefinder varmiş.Tabi ayni şekilde servera girmeyide deneme modemin firewalini bile zor geçersin.Bunlari nerden biliyorum server nasil diye anlamak için hepsini detayli olarak denedim ve olmadi.Zaten yoksa dupe yapmayi hahamu hitkill muproxy kullanmayi bilmeyen kalmadi.Ama yinede çok istiyorsan zaten oyuna girdikten sonrada çok kolay bir şekilde ip ve portun bulundugunu biliyorsundur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Türk Telekom hakkında
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

• ben artık türk serverlerinde oynamıyom. biraz oynuyon server resleniyo yada kapanıyo şimdi alchemy e takılıyom herkese tavsiye ederimwww.muonline.co.uk
  • evet alchemy de güzel ama işte türk serverinda zevki başka oluyor o yüzden diyorum önce güven versinler diye bak falken arkadaşınwww.turkishmuonline.com.tr.tc verdigi servera bak öylesine kurulmuş birşey o yüzden önce güven vermeye uraşin diyip duruyorum digerlerinde hiçbiri yok yani mantik hep ayni reklamin iyisi kötüsü olmaz sadece bunu biliyorlar ben bakalim şimdi kingmuonline a da başladim ama umarim güzeldir ve yani sitesi öyle bedava site degil para veriliyor o yüzden oynuyorum ciddi geldigi için ama bakalim sonra nolur bilmiyorum
  • Bence falken' e suc atma adam uğraşmış.Bi de king mu ya bende üye olmak istiyorum paralı bir servermi yoksa üyelik bedavamı?Bi de alchemy de türkler cok hemen bulursun sana iiii oyunlar
  • hayir zaten falkena söylememin en önemli sebebi buydu işte durup duruken gelmiş reklamın iyisi kötüsü olmaz mantigiyle işte server yazmiş gitmiş.Ayrica bana böyle bir site güven vermiyor iştewww.turkishmuonline.com.tr.tc.Tabi nolacagini bilemezsin kimseninde emegine saygisizlik etmek istemem eline sağlık ama gördügümü söylürum.Senin soruna gelincede kingmuonlineda acc bedavawww.kingmuonline.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ertankurtulmaz -- 14 Aralık 2005, 16:12:49 >
  • ya
    quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Alim_007

ip veya porta ihtiyaç yok sitesinde zaten launcher ayri olarak var ama sen dupe yapmak hahamu kullanmak veya hitkill muproxy gibi şeylerle uraşacaksan zaten hiç uraşma direkt yakalaniyorsun çok şahit oldum loglardan bakiyorlarmiş ve dupefinder varmiş.Tabi ayni şekilde servera girmeyide deneme modemin firewalini bile zor geçersin.Bunlari nerden biliyorum server nasil diye anlamak için hepsini detayli olarak denedim ve olmadi.Zaten yoksa dupe yapmayi hahamu hitkill muproxy kullanmayi bilmeyen kalmadi.Ama yinede çok istiyorsan zaten oyuna girdikten sonrada çok kolay bir şekilde ip ve portun bulundugunu biliyorsundur.
    kardes ben hahamu yu kullanıyom ben sadece bi denicem bask server ın clint ile bakıcam

• quote:

Arkadaşlar bakiyorumda sadece buraya reklam yazmaya gelmişsiniz kendi arkadaşlarınızla beraber topicleri üstte tutmak için yazmiş durmuşsunuz.Burda iki tane server görüyorum ikisininde reklamını yapmaya çok uraşıyorsunuz bende bilgi vermek için bir yaziyim dedim.

Arkadasim Senın Bu yaptıgına Politikada "Kulis Diyorlar"

• mubergama denilen server içinde sitesine erişmek gibi bir olayı gerçekleştiremedim.Ama onlarda 1.0 var tek iyi yani görülen o.http://www.mubergama.com/

Oyunu oynamadan yargıya varmıycaksın Reklam yaptıgımıza gelınce sadece Senın gıbı arkadaslara vs vs kısılere Gereken cevapları verıyoruz ve oyuncuları bılgılendırıyoruz okadar.! sonucta bız bu ısten para kazanmıyoruz ki reklam yapalım.!
  • yalniz orda yalan birşey yok çok kez denedim siteye girmiyordu ayrica reklamdan para kazaniyorsunuz demedim ama siz topic açıyorsunuz siz soru soruyorsunuz siz cevapliyorsunuz ayrica şimdi siteye girdim ve bizmu için söylediklerim bu server içinde geçerli 1600 acc alinmiş 1200 char açık yakinda umarim acc alimlarimiz durdu diye bir yazi görmeyiz ayrica ne dedigime dikkat edermisin sadece gördügümü yazdim ama siteye giremedigim için yorum yapamam diye yazdim neyse inş iyi olur ama ben sadece oynayanlari bilgilendirmek için yazdim..
  • ba$ligi acan arkada$ herkesin yaptigi gibi yine bilip bilmeden bir$eyler yazmi$ :)

BizMU OnLine'nin Donanimhaber.com forumlarindaki tek yetkilisi benim. Postlarima dikkat ettiyseniz kendi serverimin deliler gibi reklamini yapar bir halim yok.
    Burda ele$tirmeniz gerekenler Server'lar degil,Server sempatizanlaridir. Biz kimseye bizim shardımızı övün, her ba$ligin altinda reklamini yapin gibisinden bir te$vikte bulunmuyoruz.Bu ve benzeri rekabet ortamlarina girme geregi duymadigimizi herkes bilir. Biz i$imize bakiyoruz.. Daha iyisini yapmak bir kenara, birilerinin eglenmesi icin ugra$ verenleri taktir ediyoruz. Cunku biliyoruz ki Turkiye gibi bir yerde bu ve benzeri cabalar icin buyuk sabir ve bir o kadar azim gerekli. Sutubozuk uc be$ ki$inin bilip bilmeden bize camur atmasi umrumuzda bile degil.Cahilliklerine,anlayi$sizliklarina ve bu i$lerin nasil yuruduklerini bilmemelerine veriyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HolyAty -- 17 Aralık 2005, 12:47:04 >

• MUBERGAMA'NIN UZERINE TANIMAM KARDESIM ALLA AALLAAA
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.