Şimdi Ara

Türk Telekom (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
961
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Altyapı çekiyor da noluyor 3-5 abone topladı diye fiyatları bindirdi hemen. 20 mbit 25 gb akk taahhütlü 49 ile başladım taahhüt sonu 55 oldu. Buraya kadar normal ama kasımda 10 lira birden zam yaptılar. Bir de faturada pişkin pişkin yazmışlar zamdan etkilenmemek için kampanyalara falan bakın diye. Kampanyaya bakacam da 49 liralık taahhütlü kampanyası yok ki (sabit telefon taşımıyorum) Amaçları hem zamlı fiyattan taahhüt yenilemek hem de her 2 yılda bir yeni taahhüt yaparak ömür boyu kendine bağlamak. Zaten başka şehre atanma durumum var kablo tv olursa ne tt ne sol hiçbirinin yüzüne bakmam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr. Boone -- 29 Aralık 2014; 23:32:34 >
  • Hattimin vdsl desteği olup olmadığını öğrenebiliyormuyuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Müşteri hizmetlerine bölgemde fiber altyapı varmı diyer sor.Sanırsam söylerler.
  • Dr. Boone kullanıcısına yanıt
    Doğru diyon kardeşimde En iyisi şu taaddüt bitti andan git netini kapattır.Ailenin başka birinin üstüne al interneti tekrar.2 yıl taaddüt yapmış olursun ama zamdan etkilenmesin kampanyalı kulanırsanın.Hemde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LoNLyMaN

Müşteri hizmetlerine bölgemde fiber altyapı varmı diyer sor.Sanırsam söylerler.

Doping yok diyor ttnet var diyor fixnet var ama.bos port yok diyor bende anlamadim

• KArdeşim internet porttdan sana gelir.Port yoksa kalabalık bir bölgedemi oturuyorsun.Belliki dışarda bulunan saha dolabının kapasitesi dolmuş.Bağlı oldugun dolaba yeni port cıkarsa anca öyle alırsın.Türk telekomun sığırlıgı gidiyor saçma sapan yereler büyük dolap yapıyor.En yoğun bölgelere küçüük dolap yapıyor sonra port yok füz dolu sıfır hesap.
  • quote:

KArdeşim internet porttdan sana gelir.Port yoksa kalabalık bir bölgedemi oturuyorsun.Belliki dışarda bulunan saha dolabının kapasitesi dolmuş.Bağlı oldugun dolaba yeni port cıkarsa anca öyle alırsın.Türk telekomun sığırlıgı gidiyor saçma sapan yereler büyük dolap yapıyor.En yoğun bölgelere küçüük dolap yapıyor sonra port yok füz dolu sıfır hesap.

Ben.kasabada.oturuyorum bütün herkese direk ptt santralinden.geliyor baglanti isin garip tarafi bizim.burda hic vdsl.kullanan yok.iyi biliyorum ama.neden.bos.port yok dediler ona anlam veremedim sadece

• LoNLyMaN L kullanıcısına yanıt
    Zamdan her türlü etkileniyorum işte. Şu an 49 liralık taahhütlü paket yok. Olsa bile illa numara taşıma istiyor ben de bunu istemiyorum. Taahhüt yapsam bile ilk ödediğim fiyat olmuyor.
  • Bir santralden geliyorsa port yok diye bir şey olmaz kardeşim.Orada yalnız vdsl hat zor olur.internet yoksa bayiye git baş vur.Yada santrale git oraya bir sor böyle diyolar doğrumu diye.
  • LoNLyMaN L kullanıcısına yanıt
    PM attım hocam. İndirme yaparken 16'ya ulaşmıyor hocam 1100Kbps ile indiriyor en fazla. Yani modeme ne geliyorsa o hızda indirme yapıyor
  • quote:

Bir santralden geliyorsa port yok diye bir şey olmaz kardeşim.Orada yalnız vdsl hat zor olur.internet yoksa bayiye git baş vur.Yada santrale git oraya bir sor böyle diyolar doğrumu diye.

Telekom müdürlüğünü aradım bugun vdsl yokmus malesef

• Bolgenizdeki TT müdürlüğüne gidin en dogru bilgiyi onlar verir. Kalani boş

Edit:alttaki Mesajınızı görmedim hocam
    Port yok demelerinn sebebi her santralde her iss ye belirli miktarda port ayrilir bunlar dolmussa yoktur normal olarak :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ressi1 -- 30 Aralık 2014; 19:52:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ressi1

Bolgenizdeki TT müdürlüğüne gidin en dogru bilgiyi onlar verir. Kalani boş

Port yok demelerinn sebebi her santralde her iss ye belirli miktarda port ayrilir bunlar dolmussa yoktur normal olarak :)

Ttnet var diyor.ama.akk.olduğu sürece hayatta ttnet.kullanmam.fixnet.alacaktım. onlarda bos.port.yok.dedi.isin.icinden çıkamadım bir türkü

• quote:

Orijinalden alıntı: savliilker

quote:

Ttnet var diyor.ama.akk.olduğu sürece hayatta ttnet.kullanmam.fixnet.alacaktım. onlarda bos.port.yok.dedi.isin.icinden çıkamadım bir türkü

Kardeşim yapcak bişey yok internet istiyorsan mecbur alıyorsun.Tabi akk kotasının yüksek olan kampanyalar var.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: savliilker

quote:

Kardeşim yapcak bişey yok internet istiyorsan mecbur alıyorsun.Tabi akk kotasının yüksek olan kampanyalar var.

Şimdilik doping ile devam ediyorum bakalım ilerleyen günlerde fixnet yolu göründü bana

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.