Şimdi Ara

Türk Telekom

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
961
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bu aralar biraz boş vaktim var Bir türk telekom açlışanıyım.İnternet arızsına bakıyorum internet sıkıntısı olan varsa yardımcı olamaya çalışırım.

• LoNLyMaN L kullanıcısına yanıt
    Merhaba.

http://forum.donanimhaber.com/m_100550038/f_//tm.htm#100550038

http://forum.donanimhaber.com/m_67663544/tm.htm

Aşağı yukarı tüm içeriğe sahibiz. Ayrıca genel müdürlük ve Istanbul il müdürlüğü aracılığı ile bende sıkıntılara çözüm bulabiliyorum, istersen beraber çalışabiliriz bölümde.

• quote:

Orijinalden alıntı: LoNLyMaN

Merhaba arkadaşlar bu aralar biraz boş vaktim var Bir türk telekom açlışanıyım.İnternet arızsına bakıyorum internet sıkıntısı olan varsa yardımcı olamaya çalışırım.

Merhaba hocam benim internet 16Mbps'e kadar. Fakat Upload değeri çok düşük gelmekte normalda 800 KBs küsür gelmesi lazım fakat bana 344 KBs gelmekte bu neyden kaynaklanıyor acaba?

Türk Telekom

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EinsteininTorunu -- 29 Aralık 2014; 12:10:09 >
  • EinsteininTorunu kullanıcısına yanıt
    Hattın ölüyor dostum keza ölmüş zaten.

Annex seçeneklerini sadece L seç, sonrasında tekrardan at olur mu? bakalım tekrar.
  • XpressMusic34 kullanıcısına yanıt
    Hat ölü dostum biliyorum ama TTnet yetkilerle kaç defa telefonlaştık, eve gelip ölçüm yaptılar ama sorun yok dediler gittiler. Bu arada Annex L yok benim modemde.

Türk Telekom

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EinsteininTorunu -- 29 Aralık 2014; 13:04:56 >
  • EinsteininTorunu kullanıcısına yanıt
    Merhaba kardeşim böyle bişey diyemem internetin yalın numarası varsa yada ev telefon numaran varsa bana özelden mesaj at yarın yada öbürgün ben sana bilgi veririm.Hatına bir bakayım işte hatının durumu sana söyleyim eğer kötü is arızaya veririsin.Birşey sorcam birde indirme yaparken 16 ya ulaşa biliryormusun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LoNLyMaN -- 29 Aralık 2014; 20:50:11 >
  • XpressMusic34 kullanıcısına yanıt
    Yardımım dokunacak konularda seve seve yardım ederim.
  • quote:

Yardımım dokunacak konularda seve seve yardım ederim.

İyi gunler hocan 24mbps lik hipernet kullaniyorum fakat ping cok yuksek ve aksam saatlerinde hiz dusuyor kac kayit biraktim mudurluge gittim yardimci olmadilar bisey yok dendi ic tesisat ise yeni. Moden zyxel vdsl modem ve ayrica 100metre ilerdeki vdsl tip 7 genisbant kabinden hizmet aliyorum ve apartmana fiber cektirip kabin koydurabilirmiyim sizce ne yapman gerekir.TESEKURLER...
  • halilka kullanıcısına yanıt
    Apartma fiber çektirmede sıkıntı.Yakındna bir vdsl dolap var zor kardeşim.

Hattın Vdsl se modemin de sıkıntı yokturdur.Bende aynı modemi kulandım.Sana diyecek pek bişeyim yok ama bir ikitane tavsiye vereyim.

1-Başka bir pc den ping kontorol et.
    2-Belli bir saatlerde hızın düşüyorsa yoğunluktan düşüyordur.
    3-Ttnet ara müşteri hizmetlerinde benim hattımı kontorol edilmesini istiyorum.İnterneti hiç bir şekilde verilmi kulanamıyorum.;Hattımın değeleri iyi ola bilir ama kulanamıyorum.Biraz sıkıştır.
    4-Başka zamanlarda netini pingsiz ve hızında bir sorun yoksa yoğunluktan dır.KArdeşim

Bu arada apartma çektirme meselesi abartmada cok fazla internet kulanıcı varsa toplanın dilekçe verin.Zor ama bellimi olur.
  • quote:

Apartma fiber çektirmede sıkıntı.Yakındna bir vdsl dolap var zor kardeşim.

Hattın Vdsl se modemin de sıkıntı yokturdur.Bende aynı modemi kulandım.Sana diyecek pek bişeyim yok ama bir ikitane tavsiye vereyim.

1-Başka bir pc den ping kontorol et.
    2-Belli bir saatlerde hızın düşüyorsa yoğunluktan düşüyordur.
    3-Ttnet ara müşteri hizmetlerinde benim hattımı kontorol edilmesini istiyorum.İnterneti hiç bir şekilde verilmi kulanamıyorum.;Hattımın değeleri iyi ola bilir ama kulanamıyorum.Biraz sıkıştır.
    4-Başka zamanlarda netini pingsiz ve hızında bir sorun yoksa yoğunluktan dır.KArdeşim

Bu arada apartma çektirme meselesi abartmada cok fazla internet kulanıcı varsa toplanın dilekçe verin.Zor ama bellimi olur.

Yogunluk neden kaynaklidir peki ve adsl varkeb yani kabin konmadan once bu sikinti yoktu yani vdsl de yogunluk mu oluyo ve yagnurdada yapiyor bun lari

Kardesım 1 dk yagmurda yagınca aynı sorun oluyormuç
  • quote:

Kardesım 1 dk yagmurda yagınca aynı sorun oluyormuç

Belli olmuyor hocam bazen yapiyor ama
  • quote:

Merhaba arkadaşlar bu aralar biraz boş vaktim var Bir türk telekom açlışanıyım.İnternet arızsına bakıyorum internet sıkıntısı olan varsa yardımcı olamaya çalışırım.

Son 1 haftadir internetimin içine edilmiş durumda.. Pingler ne yaparsam yapayim 400'un altina zor iniyor.. İndirme hizi site açma hızı Yerlerde ? 50 MB FİBER kullanicisiyim, Fiber dolabinin üstünde oturacak kadar yakinim nedir bu çile yaa... İstanbul Beylikdüzü..
    Kardeşim ev telefonu kulanıyormusun.
  • quote:

Kardeşim ev telefonu kulanıyormusun.

Hayir hocan yalin baglanti var...
  • Sedat. kullanıcısına yanıt
    Adil kullanım kotsını biliyorsun değilmi hızın aştıysan ondan düşmüş olabilir.Ping gelincede daha önceden varmıydı 1 haftadırmı cıktı.
  • quote:

Adil kullanım kotsını biliyorsun değilmi hızın aştıysan ondan düşmüş olabilir.Ping gelincede daha önceden varmıydı 1 haftadırmı cıktı.

AKK'i tabi ki biliyorum arkadaşim ttnet belasini kullanip Akk'i bilmeyen mi kaldi.. Daha AKK'i aşmama 60 GB var.. Ping'e gelince ping daha öncede vardi ama çok düşüktü önemsizdi.. Ama şuan ve son bi kaç gündür 400'ün altina inmez oldu.. 444 0 375'i ne zaman arasak artik cinnetin eşiğine getiriyolar insani Sistemde sorun yok demekten başka bi halt bildikleri yok.. Elit hizmet istedik her ne kadar bi işe yaramayacak olsada gelen adam bakti her yere burda sorun yok Santral kaynakli bu dedi gitti.. Kablolarda binada tesisatta hiç bi sorun yok bina yeni zaten..

Az önce aradim Ariza kaydini bile Zor aldi kadin zar zor bela ariza kaydi açtiyoruz artik..

• quote:

Orijinalden alıntı: Sedat.

quote:

AKK'i tabi ki biliyorum arkadaşim ttnet belasini kullanip Akk'i bilmeyen mi kaldi.. Daha AKK'i aşmama 60 GB var.. Ping'e gelince ping daha öncede vardi ama çok düşüktü önemsizdi.. Ama şuan ve son bi kaç gündür 400'ün altina inmez oldu.. 444 0 375'i ne zaman arasak artik cinnetin eşiğine getiriyolar insani Sistemde sorun yok demekten başka bi halt bildikleri yok.. Elit hizmet istedik her ne kadar bi işe yaramayacak olsada gelen adam bakti her yere burda sorun yok Santral kaynakli bu dedi gitti.. Kablolarda binada tesisatta hiç bi sorun yok bina yeni zaten..

Az önce aradim Ariza kaydini bile Zor aldi kadin zar zor bela ariza kaydi açtiyoruz artik..

Alıntıları Göster
    bu firmaya verdiğim para haram olsun . bu firmadan ekmek yiyenlere acıyorum ayrıca bu kadar insanın ahını alıyorlar parasını çalıyorlar 2003 ten beri bölgemde bi tek bu Allahın belası kuruluş var .

yani koçum haram olsun

• Sedat. kullanıcısına yanıt
    Kardeşim ben sana yardım olamıcam bildigim herşey söyledim .Sadece şunları diyecegim.
    1-Hız düşmesi ve pingin cıkması sende olması lazım zaten hızına para üdüyorsun.Vdsl oldugu için.
    2-o hızıda kulanmıyorum pingim var diyorsun.taaddüt bittiyse kapatır bence.O kadar şikayetciysen.

yapcak bişey yok sen parasını veriyorsan o hizmeti almak zorundasın.

Kısca kapatıra biliyorsan kapatır.
  • empath kullanıcısına yanıt
    Aynen kardeşim ttnet artık abartı ama rakip olmadıgı için bunlar oluyor.Superonline daha yeni yeni alt yapı cekiyor.3-4 yıla superonline sağlam bir alt yapı kurarsa ttnet yarı yarıya düşer.Neden bu bölgede bazı binalara superonlıne hat cekti.Adamlar taaddüt bile ödüyorlar bize geçsinler diye ve o bina nerdeyse superonline geçti.Bakalım inşallah bişeyler olur.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.