Şimdi Ara

Türk Telekom 1 Temmuz’da zam yapıyor (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
138
Cevap
2
Favori
11.725
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 100 mbit e kadar internet 600TL. İki üç sene önce bu paraya kiralık ev bulunabiliyordu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kulunckales kullanıcısına yanıt

Ya sev ya terk et... Türk Telekom 1 Temmuz’da zam yapıyor 

• smart0201 kullanıcısına yanıt
    Ne desek boş bu saatten sonra Türkiye'nin %52'si hiç umursamıyor nasıl olsa Sinema / İnternet vs şunu sakın aklınızdan çıkartıp üzülmeyin değmez sadece Muhalif Vatandaşlara üzülüyorum artık Cahillik Mutluluktur

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bakalım diğer iss firmaları ne kadar zam yapacak.
    Bazı iss firmalarında yıllık ödeme yapılıyor en mantıklısı bu, mesela pananet kullanıyorum 50 mbps 95 tl, istersen 2 3 6 12 aylık peşin ödeme yapıp aynı fiyattan kullanabiliyorsun, valla en az 6 aylık almayı düşünüyorum

• lektonstar kullanıcısına yanıt

turknet kullanır iken 100 mbps kullanıyordum turk telekom o paket'e geçirmiyor 5 yıldır vdsl var ondan 4 mbps ile 8 mbps arasında idi

Türk Telekom 1 Temmuz’da zam yapıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smart0201 -- 25 Haziran 2023; 19:53:37 >
  • smart0201 kullanıcısına yanıt
    Bu iş böyle gitmez. 8-10 Mpbs hızlara neden 400-500 TL vereyim. Madem altyapı yenilenmiyor, ben de internet sağlayıcısını değiştiririm. Telekomun 400-500 TL istediği hizmeti 120 TLye sunanlar da var. Gemiyi terk etme zamanı geldi.

Birebir aynı durumdayım. Altyapı desteklediği halde, desteklemediği yalanı veya bahanesi ile 8-12-16 veriyorlar max. Aylık ücret olarak da 500₺ istiyorlar. Sırf daha fazla söğüşlemek için. Türk Telekom böyle bir şirket.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 25 Haziran 2023; 20:8:33 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yazık insanımıza. Yıllardır yetmedi sömürdükleri. Bakın, şimdi yaptığım hız testini paylaşıyorum. Hale bakın, içler acısı. Yıl 2023 olmuş. İnsanlar 200-300 Mpbs hızlara artık burun kıvırırken, biz hala taş devrinde çile çekiyoruz.

• Antor kullanıcısına yanıt
    Eskiden kimse taahhüt sevmezdi ve istemezdi. Şimdi tam tersi oldu. Hayırlı olsun.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • atandığım yere taşımak için şimdiden net bağlatıyorum olaya gel Türk Telekom 1 Temmuz’da zam yapıyor bağlandığı gibi donduracağım

• Turknet gigafiberde 249 tl fakat, hız oldukça iyi.

ee ona göre oy vereceklerdi, muhalefet fiber getireceğim diyor ama bizim halk hayır bize adsl çöpü yeter diyor. e tamam o zaman

• Çok sayın eski bakanımız ne diyordu, OHH OHHHHHHHH!!! Ha bir de ne diyordu, benim ülkemin ekonomisi öyle bir şahlanacaaaakk öyle bir şahlanacaaaakk ki!!!

• Sadece bu değilki hepsine geliyor zam çatıdan anten ile 12/2 145 tl ye kullanıyorum zam gelecekmiş neyseki ön ödeme varda önden alabiliyorum 145 tl den Aralık 2024 e kadar zam derdim yok bi 6 ay daha almayı düşünüyorum. Yıl başında tekrar zam gelir sonra haziran 2024 de ve 2025 yıl başında tekrar tekrar zam gelecek kesin net

• cihatttayy C kullanıcısına yanıt

Hocam bir Gigafiber paketine göre hızınız biraz düşük değil mi ? Bende durum bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Professor X -- 26 Haziran 2023; 5:56:8 >
  • Professor X kullanıcısına yanıt
    Evet düşük , Kablosuz olarak mı alıyorsunuz? Kablosuzsa hangi marka ve model bir modem kullanıuorsunuz?

• Doğrusu bu:

Biz istedik, ses çıkarmayın. Zamlar yağmur olmuş yağıyor. Bize müstehak. Biz istedik. Sadece "Amin" diyin.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.