Şimdi Ara

TÜRK TELEKOM 100 MBPS HIZLARA MECBUR BIRAKIYOR FİYATLAR ARTIYOR (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
294
Cevap
8
Favori
227.993
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
317 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1 cigabit superonline de onceden vardi zaten de fiyati dudak uçuklatan turdendi.
    Aylık bin TL falandi sanırsam.
    Ama gel gelelim fiber altyapı olmadığı için bırak 20 yi 16 yı 8 megabit i tam bile alamıyorsun.
    Sozde sonradan fiber geldi diye soyledi Türk Telekom ne fiberi vdsl getirdin.
    VDSL nere fiber optik kablonun verimi nere.
    VDSL hız artsa baslar kopmaya zaten kaldırmaz 200 u bilmem neyi.
    Vdsl Download açısından iyi online oyunda pingden kafayı yiyorsun.
    200 versen zaten kablolar kıvılcım atmaya başlar.
    Alt yapısı olanlara hayirli olsun olmayanlarda surunucek bizim gibi vdsl adsl ping le yavaşlıkla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GlowZone -- 22 Ocak 2021; 22:1:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TÜRK TELEKOM 100 MBPS HIZLARA MECBUR BIRAKIYOR FİYATLAR ARTIYOR

şimdi ücretler bunlar galiba. 33.24 ten

123 tlye mi çıkıyor. Fena zam gelecek.

Gördüğüm kadarı ile upload değerlerinden bahsedilmemiş. 100 üstü hızlarda yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gulnare -- 22 Ocak 2021; 23:3:17 >
  • mow_ kullanıcısına yanıt

Bunu öğrenmeniz çok zor.

• gulnare G kullanıcısına yanıt

1 G/bit hız yazsalarda port ücreti ile 1 G/bit ücreti dudak uçuklatıyor.

VAE ile SAYE farklı bakalım ilerleyen zamanlarda ne olacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: NitroNos

Bunu öğrenmeniz çok zor.

Öyle maalesef:(

Sokak bazında sunulmalı en azından

• NitroNos kullanıcısına yanıt

Upload ile ilgili bir gelişme olmayacaksa müşteri açısından fark olmaz. Siz bu konuda fark bulabildiniz mi?

• Hocam 100 u gectim istanbulda hala 12 mbps hiz veriyorlar cimere btk ya yaziyosun altyapi talep ediyorum diye adresde goruldugu üzere adsl hizmet verilebilcegi baska bisi yapilamicagi soluyorlar robot gibi cevap olarak kardesim onu bende biliyorum ben bu altyapiyi gelistirmenizi istiyorum diyosun ayni cevabi veriyorlar sonra btk gereksiz uzadi bu konu diyip otomatik kapatiyor sikayetini

Teklifi tekrar baştan sonra inceleyip okuyacağım.

• mow_ kullanıcısına yanıt

SOL bu konuda biraz daha iyi yakın bölgelerdeki altyapısını gösteriyordu en son baktığımda.

2.31. DSLAM/OLT üzerinde Abonelere hizmet veren portlarda Türk Telekom tarafından tanımlanmış hız profilleri kullanılacaktır. Profillerin tanımı ve yönetimi Türk Telekom sorumluluğundadır.

• Herkeş halinden memnun hatta ucuz bile dewamkeee

• Valla kardeşim o hızlar için ben razıyım hemen 90-120₺ Arası vermeye hazırım. Ben halen 7-8 İlk hızlar için 85 ₺ ücret ödüyorum Ttnet’e.

• İşte türkiyenin zihniyeti.fiber çıkalı seneler seneler oldu...Adamların fiber altyapıdan şimdi haberi oluyor.Ben turktelekom olsam bende alt yapı yapmazdım bu cahil seviyesin de kullanıcı profiline.ver 8 mbps 100-120tl fiyatlara uğraşsın dursun cahiller.Nasıl olsa elham düllah 8 mbps alıyoz diyenlerin suçu hep.Adamlar 100 mbps neti 250 - 300 tl yaptığın da bir ISS eğer 100 milyonsa bir ülke 500 milyon kayaaan yıldızzz hediye etmiyosa btk-ıss nere varsa... toplum Cahildir bu kadar basit.Ben haklı buluyorum TT yani 8 mbps 120-150tl satmalı.

• Turktelekom eski müşterine yüksek fiyatlarla tarife sunuyor sayesinde Turknet ile tanıştım. Sorunsuz 3 senedir kullanıyorum.
  • Dünya'da bir çok ülkede ekonomik olarak uygun ve yüksek hızlı paketleri müşterilerine sunarken biz halen 2010 yıllarında sunulan 100 mbps paketlere mecbur bırakılıyoruz.

o ney gardaş yarısını bana ver

TÜRK TELEKOM 100 MBPS HIZLARA MECBUR BIRAKIYOR FİYATLAR ARTIYOR
  • 6 aylık süperonline ile süren mücadelem sonunda 1000 mbitlik altyapıya geçtim ... Şuan için memnunum

TÜRK TELEKOM 100 MBPS HIZLARA MECBUR BIRAKIYOR FİYATLAR ARTIYOR

• Kaç para ödüyorsunuz ?

Tv plus 4k aile paketi ile 169 tl hocam

• 1 G/bit yanlış duymadım dimi ?

Hocam altyapım da 100lük swiç vardı.1000 mbitlik swiç ile değişince 200/10 pakete geçiş yapabildim
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.