Burada bir sorun gözükmüyor. İstanbul'a erişirken sırayla yerel santraliniz, Bartın, Ümitköy(Ankara-yenimahalle sanırım), Ulus, Gayrettepe(İstanbul genel merkez) güzergahında normal bir şekilde bağlanıyorsunuz. İnternetiniz Ankara üzerinden çalışıyor. Gerçekten çok ilginç bir durum var, umarım Türk Telekom merkezi sorunu anlar ve çözebilir. |
türk telekom 1000mbps bağlattım ama hızımı tam alamıyorum (2. sayfa)
-
-
farklı Steam sunucularını deneyin, Yurt içi ve yurtdışında daha stabil hız sunabilen sunucular olabilir
-
Fast üzerinden hız testi yaptığımda da 100mbps veriyor insanlar oradan çok daha yüksek değerler alıyor gerçekten garip bir durum.
-
çok takılmayın hocam, zaten aldığınız hızlar gayet yüksek, ülkemizde 100Mbit üzerinde çıktığınızda kral oluyorsunuz
benim şu halime bakın
-
Aldığım hızlar yüksek ama takıldığım şey ben 1000mbps parası ödüyorum ve aldığım hizmet 300 olunca enayi gibi hissediyor insan kendini
-
Çoğu zaman 2 veya 1 çıkıyor.
-
Konuyla ilgili Telekom a kayıt açtınız mı, ne diyorlar? @eqix
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XpressMusic34 -- 26 Ağustos 2022; 14:22:56 > -
Arıza kaydı oluşturuldu 48 saat içerisinde çözülmesi planlanmaktadır şeklide mesaj geldi bekliyorum bakalım.
-
Tamamdır hocam.
Burada nasıl?
-
-
Sunucu kısmında size en yakın yeri mi seçtiniz?
-
En yakın yer daha az veriyor.
-
siz istanbuldasınız, o arkadaş karadeniz bölgesinde , sizde 2 çıkması normal
-
Hocam benim değerlerime de bakabilir misiniz rica etsem 100 mgbt hızdan 80 civarı alıyorum
-
normal yani izmir istanbul arası 13 ms olması. Zaten siz VDSL kullanıyorsunuz sanırım, hat değerleriniz 80 kaldırıyordur, onlar için DSL hat değerlerine bakmak lazım, bu sayfa sadece rotayı gösteriyor
-
Sonuçlandı mı talebiniz? İşletmeciye oluşturduğunuz?
-
Kontroller devam etmektedir diye mesaj geldi tekrardan süre verilmedi ne zaman sonuçlanacağına dair ve teknik ekip de yollanmıyor şuan ne yapıyorlar anlayamadım.
-
Sonuçlanır hocam onların da yasal süreleri var kayıtları kapamak için.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X