Şimdi Ara

TÜRK TELEKOM GİGABİT 200-500-1000 Mbit PAKETLER SATIŞA SUNULDU (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.025
Cevap
13
Favori
55.852
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Eğer Türk Telekom müşterilerine 1000 mbit derseniz insanların canı yüksek hız ister ve alamayınca üzülürler demiştim, yani ben mevcut müşteriler için bahsetmiştim. Bakın şu an mevcut müşterilere vermiyorlar TÜRK TELEKOM GİGABİT 200-500-1000 Mbit PAKETLER SATIŞA SUNULDU 

Ancak ilk defa Turk Telekom kullanacak bir azınlığa bu hızlar verilecek. Zaten ilk defa Turk Telekom alacak olan insanlar, yeni bir eve taşınmışlardır ya da apartmanları yeni yapılmıştır.

Mevcut müşterilerin sayısı çok yüksek, onlara sunmuyorlar, ana sayfaya bile koymaya çekiniyorlar. Eğer gerçekten sunmak isteseler Turk Telekom ana sayfasına koyarlardı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi miskindvd -- 20 Haziran 2022; 20:21:41 >
  • Hızlar ve fiyatlar bence şuan ki ekonomiye göre gayet iyi kabul edilebilir düzeyde. Sonunda 200 500 1000 mbit internet getirdi demekki türk telekom. Keşke fiyatlar azıcık daha düşük olsa mesela 24 ay taahüt değilde 48 ay taahüt edene daha ucuzdan verse. Bi %20 30 daha ucuz olsa mevcut fiyatlar üzerinde ama buna da razıyız. Sırada fiber altyapı gitmesi kaldı evlere umarım 2-3 sene içerisinde artık her eve her mahalleye fiber internet gelir. Bir de upload hızları kalıyor geriye biraz arttırmışlar sıradan kullanıcılara yeter bu upload ama işi bu olanlara ayrı paket açmaları lazım az daha pahalı olup uploadın sabit 50 hatta 100 mbit olması gerekir. Ne kadar ekmek o kadar köfte.

• WatchAndLearnn kullanıcısına yanıt

2-3 sene içinde imkanı bile yok. BTK raporlarına göre yazdığım şu konuya bakabilirsiniz

https://forum.donanimhaber.com/btk-2021-4-ceyrek-raporu-ve-fiber-yavasligi--152343927

• Hem rakiplerine göre en pahalı hem de 20mbps upload? Allah kahretsin bunları ya ne zaman akıllanacak bu herifler? Şu paketleri oturduğu yerde ttnet den başka ISS olmayandan başka kimse almaz tek kelime ile rezillik!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • FTTB kullanıcılarına vermemeleri büyük eksiklik, çevremde gigabit portlu fttb sisteme sahip çok bina var.

Fiyatların düşük olması güzel fakat, toptan fiyatı yüksek kaldı şimdide, diğer issler ne yapacak şimdi?

@TurkNetDestek

200 mbit+ hızları ne zaman sunacaksınız?

Ek olarak önden 200 500 paketleri yüksek fiyattan satan küçük iss ler demekki fırsatçılık yapıyormuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seto-Kaiba -- 20 Haziran 2022; 20:44:5 >
  • miskindvd kullanıcısına yanıt

Hocam firmanın da cokta umrumdaydı üzülmesi elektriğe zam geliyor üzülüyorlarmı nasıl ödeyecekler diyeTÜRK TELEKOM GİGABİT 200-500-1000 Mbit PAKETLER SATIŞA SUNULDU 

• Şu sayfada: https://toptan.turktelekom.com.tr/fiber-internet

FİBER (50 - 75 - 100 - 1.024* Mbps) 37.43 18.715

* PSTN aylık sabit ücreti/paket ücreti veya THK aylık hat kullanım ücreti dâhil değildir.

şeklinde bir bilgi var, bu durum, 1gbit portu 37₺ + diğer masraflara kullanıcıya sunabilmesi anlamımı taşıyor? Bilen birileri aydınlatırsa sevinirim.

TÜRK TELEKOM GİGABİT 200-500-1000 Mbit PAKETLER SATIŞA SUNULDU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seto-Kaiba -- 20 Haziran 2022; 21:13:0 >

• Şimdi arkadaşlar mesela adam FTTH altyapisi var ve şuan Türk Telekom 100 mbps paketini kullaniyor o kişiler niye geçmiyor orasını anlamadım adamın altyapısı 10 GBPS ye kadar destekliyor sonuçta.

• Seto-Kaiba kullanıcısına yanıt

Orada garip bir şey olmuş ama anlamadım. Yazılan şey çok mantıksız, yani ev telefonu olanlara 1000mbit internet 37 lira mı olacak aşırı mantıksız. Muhtemelen yanlış yazdılar

• Errdall kullanıcısına yanıt

Çünkü zaten Turk Telekom kullanan bir abone 150 TL gelir getiriyor, bu abone cepte, taahhütü vermiş teslim olmuş. Önemli olan Turk Telekomda olmayan aboneleri toplamak, bu yüzden diğer firmalardan abone çekmek istiyorlar, Diğer firmalardan gelsinler diye 1000mbiti sadece onlara sunuyorlar.

• Seto-Kaiba kullanıcısına yanıt

1gibt için olsa aynı şeyleri 200 mbit için de yazarlardı. Hiç mantıklı değil ama keşke olsa TÜRK TELEKOM GİGABİT 200-500-1000 Mbit PAKETLER SATIŞA SUNULDU 

• miskindvd kullanıcısına yanıt

Haklısınız galiba. Anlamadım, sayfanın eski halinde, (*) Bu port hızları satışa kapatılacaktır. Ancak bu port hızlarını kullanan mevcut aboneler üzerinde bir değişiklik yapılmayacaktır.

şeklinde açıklama var, yeni halinde ise yukarıda belirttiğim açıklama var. anlam veremedim hocam, sağolun.

• Başka geçiş yapan oldu mu arkadaşlar benim yarın öğlen ekip gelicek bu kadar hızlı olucagini düşünmedim hiç ben en azından çoğu kişinin 500 mbps e geçebileceğini düşünüyordum.

• Errdall kullanıcısına yanıt
    Muhtemelen ay sonu geçeceğim bende 500 pakete fazlasiyla yeterli olur gibi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • AMC kullanıcısına yanıt

Bugün İlçe Telekom ile görüşüyordum bir internet sorunum için.

Artık 200-500-1000 paketlerimiz de çıktı. İleride ihtiyacınız olursa geçiş yapabilirsiniz dedi.

Ama tabii Teknik ekipteki biriydi belki satış tarafını yanlış biliyor da olabilir.

Anektot olarak buraya bırakmış olayım.

• BoraNb kullanıcısına yanıt

Adamlar birbirlerinden bin haber sanki farklı kurum düzenli bi haberleşme yok.

• keşke "perakende fiyatı toptan fiyatından ucuz, iyi fiyat o zaman" demek yerine toptan port fiyatlarının pahasını eleştirsek. pek yararlı bir düşünce yapısı değil bence.

• Daha cogu yerde 50 gecmeyen cok abone varken insanlar nasil kullansin

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Evrifaessa_TR E kullanıcısına yanıt

Toptan fiyat çok yüksek haklısınız. Perakendenin yarısı kadar olması lazım. 1000mbit TTda 390 liraysa , toptan olarak 150TLye verseler güzel olurdu. Ama demek ki müşterileri kendilerinde tutmak için diğer firmalara daha yüksek fiyat veriyorlar, çok saçma ama gerçek

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.