Şimdi Ara

TÜRK TELEKOM GİGABİT 200-500-1000 Mbit PAKETLER SATIŞA SUNULDU (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.025
Cevap
13
Favori
55.852
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hayır vermiyorlar

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Zooe kullanıcısına yanıt
    Fttb de bu nasıl mümkün oluyor? Bilgilendirirseniz biz de faydalanalım.

• Zooe kullanıcısına yanıt
    Bu test çok hassas değil. Gerçekte 1gbps linkle bağlayın 2 PC’yi, 112MB/s hızı geçmez. 112x8= 896mbps yapar. Yani alabileceğimiz maks hız herhalde 900mbps civarı

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • stubburn S kullanıcısına yanıt
    Altyapıda Gigabit ( 10gbbit uplink) lik swiç değişimi ve Sfb değişimi gerekiyor... FTTB de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zooe -- 21 Haziran 2022; 8:27:57 >
  • Man Of Earth kullanıcısına yanıt
    İstanbul'da Superonline fiberi çekilmiş tek semt Kadıköy Caddebostan Suadiye tarafı yani en zengin semt. Onun dışında mesela benim 100 metre yanımda 25 katlı lüks siteler var, hepsine Superonline fiber çekildi. Ama normal sokaklara çekilmiyor. İstanbul içinde sadece zenginlere çalışıyorlar, diğer illeri bilemiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi miskindvd -- 21 Haziran 2022; 8:28:32 >
  • Lan mevcut müşteri niye geçemiyor biri açıklasın?

Böyle saçmalık mı olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • by__metallica B kullanıcısına yanıt
    Çünkü mevcut müşteri zaten sabit gelir kaynağı, siz Turk Telekom için tabir yerindeyse "Cepte" siniz.
    Önemli olan superonline abonelerini çekmek

• miskindvd kullanıcısına yanıt

İyide ben nerdeyse 2 katı fazla para vereceğim , neredeyse yeni müşteri kadar ilave para demek bu.

saçmalığın daniskası…

Vizyonsuz firma cep hattimi bunlardan tasiyip turkcelle geciyorum

Olsun, uğraşmak istemiyorlar, fazladan para getirmen pek önemli değil, ayda 100 mbit içim 160 lira veriyor olman, 1000 mbit için 400 lira vermenden daha kârlı.

• Jazzalyn kullanıcısına yanıt

Hemfikirim.

1000/20 paket olacağına 100/50 ya da 200/100 gibi bir paket günlük hayatta çok daha konforlu olurdu.

En azından bu opsiyonları sunsalar keşke.

• 200/100, Data Center mı açacaksınız ? Ev kullanıcısı veya geçtim streamer için bile 8-10 kafi geliyor. Ha derseniz YT devamlı 4k videolar atıyorum yaaani anlarım ama o denli iş yükü ve müşteri portföyünüz var ise de karşılığı yatırımla bağlantı çektirmeniz de sizin sorumluluğunuzdur.

• Şimdi müşteri alımı açık mı?Ona göre iptal ettireyim internetimi.Netspeede geçtim dün ama iptal ettirip 500 bağlatmayı düşünüyorum artık .

• Zevk benim degilmi su kafa yapinizi degisin evimde 2 klima var ikisinide ayni anda aciyorum kime ne

• AMC kullanıcısına yanıt

Bunlar şey kafası '' bende hiç olması, sizin de olmasın'' , VDSL kullananlar hiçbir zaman yüksek upload göremeyecekler, Fiber kullananlar da göremesinler istiyorlar.

Ben de VDSL kullanıyorum ama yüksek upload hızı iyidir, keşke herkeste olsa

• İşte bu kafadan dolayı bu hale geldik

• Ben oyun oynayan biriyim, arada sırada oyun videolarını veya oyun savelerini arkadaşlarıma atmak istiyorum. Ama 8mbit upload ile bu çok zor. Upload hızları en azından 20-30 seviyesinden başlaması lazım

Ayrıca 8-10 mbit nasıl yeterli geliyormuş? Bugün 1080p 60fps bir oyun yayının net görüntü verebilmesi için 15mbit uploada ihtiyacı var, 8mbit ile yayın ancak 30fps verilebiliyor. 60fps yapınca hareketli görüntülerde pikselleşme oluyor. Bakın bunlar 1080p için geçerli, işin içine 4k yayıncılık girince en azından 30-40 mbit uploada ihtiyaç var.

Bugün Youtube'a yüklenen 1 saatlik oyun videolarının boyunu 5-10GB civarında olabiliyor. 8mbit upload ile bunları yüklemek 1 gün sürüyor. Neden 1 gün bekleyeyim ??

• miskindvd kullanıcısına yanıt

Mesele zaten upload.

Yukarıda da belirttim. Şahsen modemime 140 down 55 up geliyor ama 100/8 kullanabiliyorum. Download bazında 1 pc, 1 tv, 2 tel kullanımıyla download gayet yeterli geliyor. Fazla bile diyebilirim. Fakat upload tarafı rezalet. Biri görüntülü görüşse veya çocukların resmini lifebox'a yüklesek ya da anne babaya atsak anında oyunda ping fırlıyor.

Benim için ha fiber ha vdsl fark yok. Çünkü dolap dibimde ve kendi adıma yorum yaptım. Bana fiber gelmese de olur, kafaya takmıyorum.

Artık minimum paketler, 50/10, 100/20, 200/30 gibi olmalıdır. 1000/20 kullanmaktansa 100/20 daha konforludur.

1gbit download'a millet şükür ediyor. Gidip 1000/20 kullanıp egonuzu tatmin edebilirsiniz, zerre umrumda değil.

• Fransada uzun bir süre yaşadım. Hala da gidip geliyorum ailem orada. Hiç hayatımda sizin gibi bir soru soran insanla karşılaşmadım orada.

Orange Şirketinin fiberi ve Tivibu tarzında bir tv hizmetine o zaman 33 Euro Civarı bir para ödüyordum. 1000Down 1000Upload şeklinde geliyordu. Alternatif Free şirketi vardı o da aynı şekildeydi. Neden bu hızları satıyorlar çünkü rekabet var ve müşteriler bilinçli. Telekominakasyon da eğer biraz seyahat edip başka ülkeleri görürseniz herşeyin nasıl size itelendiğini görürsünüz.

Bahane olarak da orası Fransa falan boşuna demeyin aynı kablo aynı kapasite FTTH da. Bu işler çok zor değil. Dertleri başka burdaki firmaların. Sanırım biraz uyanmanız gerekiyor artık o yattığınız uzun uykudan..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thierry Henry 20 -- 21 Haziran 2022; 10:21:38 >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.