< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Türk Telekom - 3 ve 6 Aylık Süper Paketler - 30GB 6000DK 120TL (2. sayfa)
-
-
Online basvurun hocam hic olmadi
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkürler. 👍
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
1-Kampanya uzatıldı. Artık Haziran sonuna kadar geçerli.
2-Kampanyadan ilk 10bin kişi yararlanabilir. Yani belki de limit doldu. %50 iadeyi alamama şansınız var.
Turkcell ve Vodafone'da da durum aynı. Türk Telekom'luk bir durum değil bu sadece.
Dolduysa uzatmazlardı hocam mantıken. Paycell gibi limit koyup limiti uygulamıyor olabilirler.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yine de belli olmaz, 10k limiti dolabilir her an.
bayilerden buna geçen var mı arkadaşlar ? sil süpür de oluyor mu acaba buna geçikten sonra ?
-
Az önce geçmiş bulunuyorum. Tekrar devam eder dedi 6 ay sonra. Çok emin olamadim. Bir de aynı anda 2 tane alsak uzar mı acaba
+ vergi aldılar mı bu fiyatlara ek hocam? Şubeden mi geçtiniz bu arada?
-
Bayiye gittim. Geçiş yaptıktan sonra yükleme yapılacak hocam. 2 gün sürüyormuş o da. Vergi olayı da geçiş yaptığın operatörden faturaya toptan çıkıyor bildiğim kadarıyla. Sonradan nereye geçersen geç vergilerini ödediğin için ekstra ücret çıkmiyor.
hayırlı olsun, yeni gelen ile mevcut abone olanların fiyatları farklı, acaba 6 ayın sonunda otomatik yenileme yaparken yeni abone fiyatından mı, yoksa mevcut abone fiyatından mı yenileyecek bunu öğrenmek lazım gibi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dede06 -- 30 Mayıs 2022; 15:9:25 > -
Teşekkürler hocam. Büyük ihtimal zamlı geçirirler. O zamana kadar da bakarız artik.
6 aylık pakete 260 lira odedım eski kullanıcıyım ona gore sız de katılabılırsınız hala uygun gelıyorsa
-
aynı anda tane alınabılıyor mu
-
Sanırım alınmaz hocam.
detaylarda yazıyor alınıyor diyor, mesela 3 ay sonra bi daha alırsak 9 ay kullanmış oluruz diye yorumladım.
-
sımdı baaktım hocam detaylara dedıgınız gıbı oluyormus
-
detay kısmında alınabıldıgı yazıyor hocam ama alımı sectıgınız paketın donemı bıtmeden yapmanız gerekıyor
-
Bu paket çok kafamı karıştırdı tam ta turkcell de taahhütleri kabul edecektim lanet olsun deyip, peki kripto borsalarında vs nasıl oluyor acaba bu operatör değişikliği ? bankalarda tamam sim kart bloke oluyor da kripto borsalarında da oluyor mu bilgisi olan var mı ? 6 aylık paket inanılmaz mantıklı geldi açıkçası
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X