Şimdi Ara

Türk Telekom - 3 ve 6 Aylık Süper Paketler - 30GB 6000DK 120TL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
105
Cevap
18
Favori
18.379
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Peki yıllık taahhütlü en geçilesi tarife hangisidir? Şuan türkcell var, gerekirse operatör değiştiririz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • anaksimenes35 kullanıcısına yanıt
    Online basvurun hocam hic olmadi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler. 👍

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1-Kampanya uzatıldı. Artık Haziran sonuna kadar geçerli.

2-Kampanyadan ilk 10bin kişi yararlanabilir. Yani belki de limit doldu. %50 iadeyi alamama şansınız var.

Türk Telekom - 3 ve 6 Aylık Süper Paketler - 30GB 6000DK 120TL

• Turkcell ve Vodafone'da da durum aynı. Türk Telekom'luk bir durum değil bu sadece.

• Dolduysa uzatmazlardı hocam mantıken. Paycell gibi limit koyup limiti uygulamıyor olabilirler.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yine de belli olmaz, 10k limiti dolabilir her an.

• bayilerden buna geçen var mı arkadaşlar ? sil süpür de oluyor mu acaba buna geçikten sonra ?

• Az önce geçmiş bulunuyorum. Tekrar devam eder dedi 6 ay sonra. Çok emin olamadim. Bir de aynı anda 2 tane alsak uzar mı acaba

• Pi kullanıcısına yanıt

+ vergi aldılar mı bu fiyatlara ek hocam? Şubeden mi geçtiniz bu arada?

• Johny Constantine kullanıcısına yanıt

Bayiye gittim. Geçiş yaptıktan sonra yükleme yapılacak hocam. 2 gün sürüyormuş o da. Vergi olayı da geçiş yaptığın operatörden faturaya toptan çıkıyor bildiğim kadarıyla. Sonradan nereye geçersen geç vergilerini ödediğin için ekstra ücret çıkmiyor.

• Pi kullanıcısına yanıt

hayırlı olsun, yeni gelen ile mevcut abone olanların fiyatları farklı, acaba 6 ayın sonunda otomatik yenileme yaparken yeni abone fiyatından mı, yoksa mevcut abone fiyatından mı yenileyecek bunu öğrenmek lazım gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dede06 -- 30 Mayıs 2022; 15:9:25 >
  • dede06 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam. Büyük ihtimal zamlı geçirirler. O zamana kadar da bakarız artik.

• 6 aylık pakete 260 lira odedım eski kullanıcıyım ona gore sız de katılabılırsınız hala uygun gelıyorsa

• Pi kullanıcısına yanıt

aynı anda tane alınabılıyor mu

• kaanrasmus K kullanıcısına yanıt
    Sanırım alınmaz hocam.

• kaanrasmus K kullanıcısına yanıt

detaylarda yazıyor alınıyor diyor, mesela 3 ay sonra bi daha alırsak 9 ay kullanmış oluruz diye yorumladım.

• awsedrzxc A kullanıcısına yanıt

sımdı baaktım hocam detaylara dedıgınız gıbı oluyormus

• Pi kullanıcısına yanıt

detay kısmında alınabıldıgı yazıyor hocam ama alımı sectıgınız paketın donemı bıtmeden yapmanız gerekıyor

• Bu paket çok kafamı karıştırdı tam ta turkcell de taahhütleri kabul edecektim lanet olsun deyip, peki kripto borsalarında vs nasıl oluyor acaba bu operatör değişikliği ? bankalarda tamam sim kart bloke oluyor da kripto borsalarında da oluyor mu bilgisi olan var mı ? 6 aylık paket inanılmaz mantıklı geldi açıkçası

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.