Şimdi Ara

Türk Telekom - 3 ve 6 Aylık Süper Paketler - 30GB 6000DK 120TL (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
105
Cevap
18
Favori
18.362
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Temmuzda numara taşıcam. inşallah taşımayada zam gelmez..

• Taşıma 10 gün önce gerçekleşti ama internet çekmiyor arkadaş müşteri hizmetlerini arıyorum çözemiyorlar

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • gahmetk G kullanıcısına yanıt

sene 2022, bir operatörün şebekesinin çekmemesi tamamen becerisizliktir.

Kırsalda bile telefonların full çekmesi gerekirken, şehir merkezleri gibi bazı yerlerde bile çekmediği oluyor

4 senedir hattım vodafoneda, taahütüm bitti. çekmediği yerler oldu ama genelde sorun yaşamadım. şimdi telekomataşıcam hattımı ama 4 sene önce bende şebeke sorunları yaşamıştım. aklıma o geldi, ya hala çekmiyorsa?

• Şimdi ben Turkcelle geçsem 1 hafta sonra tekrardan Turktelekoma gelsem bu tarifeyi alabiliyor muyum

• Son 30 gün içinde yeni hat alarak veya numara taşıyarak gelen müşteriler için Yeni Süper 3 Ay 30GB Yaz Kampanyası Paketi’nin fiyatı 3 aylık 135 TL, Yeni Süper 3 Ay 50GB Yaz Kampanyası Paketi’nin fiyatı 3 aylık 180 TL ve Yeni Süper 6 Ay 50GB Yaz Kampanyası Paketi’nin fiyatı 6 aylık 250TL’dir.
    Kayıt olunan Yeni Süper 3 Ay 30GB Yaz Kampanyası ve Yeni Süper 3 Ay 50GB Yaz Kampanyası paketleri, 90 gün içinde birden fazla kez alınabilir. Bu durumda paket, en son alınan paketi takip eden 90. günde yenilenecektir. Kayıt olunan Yeni Süper 6 Ay 50GB Yaz Kampanyası paketi, 180 gün içinde birden fazla kez alınabilir. Bu durumda paket, en son alınan paketi takip eden 180. günde yenilenecektir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün Türk telekoma geçiş yaptım. Türk telekom uygulamasında paket satın alma bölümde süper ay paketleri fiyatlar bu şekilde
    Türk Telekom - 3 ve 6 Aylık Süper Paketler - 30GB 6000DK 120TL

• comeback58 C kullanıcısına yanıt
    Hangi operatörden türk telekoma geçiş sağladınız acaba

• Bimcellden türk telekoma geçip bu paketi 215tlye alan oldu mu veya bimcellden geçersek mevcut müşteri mi sayılırız yeni müşter mi

• mami_3r3n kullanıcısına yanıt
    mevcut sayılırsınız

• Bugun hattım taşındı, 215 ₺ ye 6 aylık pakedi aldım..
    Birkaç ekran görüntüsü aldım.

• mami_3r3n kullanıcısına yanıt

Turkcell

• MUTAF kullanıcısına yanıt

bu 215 TL vergi dahil fiyat mı yoksa her ay gene saçma sapan vergi kesintisi yapıyor mu?

• Wampire^^ kullanıcısına yanıt

Sadece paket ücreti 215₺

• bu 6 aylık paketlerin fiyatı avantajlı alın ama 6 ay sonra bu fiyat olmayacak bunu bilerek alın. mesela ben turkcell 12 aylık paketini 300tl. almıştım kışın. şimdi aynı/benzer paket 550tl oldu

• Telekomun sayfasında "Paket 29.06.2022 tarihi itibarıyla yeni hat aktivasyonu veya numara taşıma ile gelen yeni müşterilerimize kapatılmıştır." diye yazıyor. Farklı operatörden geçiş hala mümkün mü

• gcanturk G kullanıcısına yanıt

Yeni Süper paket diye adı değişti 6 ay 250 TL idi sanırım. Ama yeni aboneler 215 TL'den geçebiliyor galiba

• Geçiş yaparken hangi tarife diye geçiş yapıyoruz? Bayiye nasıl anlatmamız gerekiyor?

• Turkcell faturalıdan buna geçiş yapabiliyor muyuz

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.