Şimdi Ara

Turk Telekom 750 Dk + 1000 SMS + 6GB + Tivibu Süper Paket 45 TL (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
412
Cevap
16
Favori
40.908
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • türksat paketli süper pakete üye olmak isityorum.

tlevizyonum smart değil, öyleyse receiver verecekler değil mİ?
  • berkmert737 B kullanıcısına yanıt
    Tivibu kendi uydu cihazını veriyor televizyonun smart olup olmaması önemli değil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu kampamyada sinema paketi kullanıyorum. Süper pakete geçmek istedim ancak böyle bir seçenek olmadığını extra olarak süper paket parası vermem gerektiğini söylediler. Böyle saçmalık olmaz paramla yüksek pakete geçemiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: berkmert737

türksat paketli süper pakete üye olmak isityorum.

tlevizyonum smart değil, öyleyse receiver verecekler değil mİ?

Hocam türksat paketli nasıl okuyor ? Bizde kablo tv var birde çanak var çanak şu an boşta. Türksat kablosunu tivibu kutusuna bağlayabiliyor muyuz ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • geçen gün beni aradılar, türksattan bağlanırsınız dediler.
  • Konuyu hortlatıyorum.

Taahhüt 2 yıldı ve mart ta dolacak. ondan sonrasında paket değişimi yaptığımızda tivibu için ücret öder miyiz? Taahhüdü biten var mı bu aralar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi getbusy06 -- 24 Ocak 2019; 16:49:59 >
  • getbusy06 kullanıcısına yanıt
    Ben de bu türk Telekom un tivibulu tarifelerini düşünüyorum.Ancak hiç bilmiyorum,etrafimda da kullanan yok.memnun kaldınız mı? süper paket almaya değer mi?sinema paketinden ne farkı var spor paketleri dışında.spor kanallarında işe yarar bir şey var mı?sinema kanallarında yayınlanan filmler nasıl?kampanya yıl sonuna kadar devam ediyor yeni abone olacaklar için,muhtelen size de devam ettirirler.

• hadem hor tivibu lu paket var mı ben bulamadım?
    alıntılayın lütfen
  • Tvi bu süper paketi internet üzerinden seyrediyorum sürekli takılıyor ben kafayı yıcektım kullandıgım hız az dıye netflix aldım cam gıibi seyredıyorum Sımdı ıkısıde var ama bırı kapanıcak ayrıca süper adı süper kendi değil 15 tl ye aldım yalnıs degılsem ıste bu paraya bu kadar cok bir sey beklemeyı lg tv uygulaması rezalet her gırıste cıhaz ekle dıyor manyakmıdır nedır sanırsın yenı acıyorum vs vs

• extinct kullanıcısına yanıt

Tavsiye eden var mı?Uydu kutulu düşünmüyorum.Taahuut 2 yıl,kafama takılan sürenin uzun olmasi.Sinema kanalları işe yarar mı?İnternette sinema kanallarının yayın akışının olduğu bir site bulamadım,digiturkun yayın akışı internette var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spiderman07 -- 25 Ocak 2019; 17:14:16 >
  • spiderman07 S kullanıcısına yanıt
    Normal tivibu lu yok mu.
    Go veya uydu değil intenet üzerinden çalışan versiyonu

• Bu paketin taahhütü bitince devam ettirmiyorlar. 57 tl'ye kullanırsınız dedi müşteri hizmetleri ama bence tivibuyu ayrıca fatura edecekler.

Evet 2 yıl dır kullanıyorum haftaya taahhütüm sona erecek , ben tavsiye ederim 10 dan fazla sinema kanalı ve belgesel kanalı var , f1 ve motogp için sportstv var , bunlar için değer bence . Ayrıca kutuyu internete bağlayınca tivibu uygulaması ile youtube-sinema kütüphanesi-tv rehberinden kaydetmeden 1 haftaya kadar geçmişi izle var , tavsiye ederim .

merhaba

süper paket benim için yeterliydi biz aldığımızda şl vardı ama artık o da kalmadı. sitesinde kanal listeleri var oradan karsılastırabılırsınız.
  • bunu alınca 3 aylık 6 gb yeni gelenler paketini alabiliyor muyuz fiyat yüksek bence 6 gb değilde 10 olsaydı bal olurdu
  • quote:

Orijinalden alıntı: browner

Evet 2 yıl dır kullanıyorum haftaya taahhütüm sona erecek , ben tavsiye ederim 10 dan fazla sinema kanalı ve belgesel kanalı var , f1 ve motogp için sportstv var , bunlar için değer bence . Ayrıca kutuyu internete bağlayınca tivibu uygulaması ile youtube-sinema kütüphanesi-tv rehberinden kaydetmeden 1 haftaya kadar geçmişi izle var , tavsiye ederim .
    Digitürk gibi,hangi gün hangi saatte hangi film var,bunu gösteren internet sitesi var mı?
    İnternet sitesi var mı bilmiyorum ama 10 dan fazla sinema kanalı yeterli şimdilik , güncel film eklenme oranı düşük ama eski klasikler (yüzüklerin efendisi , Hobbit , Batman , Matrix) gibi seriler mevcut .

• browner B kullanıcısına yanıt
    Peki hocam sinema paketi ile full paket arasindaki fark .nedir?full pakette spor kanalları mi var diğerinden farklı olarak

• quote:

Orijinalden alıntı: alpermete

Bu paketin taahhütü bitince devam ettirmiyorlar. 57 tl'ye kullanırsınız dedi müşteri hizmetleri ama bence tivibuyu ayrıca fatura edecekler.
    Aralık 2018 taahhüdüm bitiyordu Ekim ayında aradılar paketin yeni ücreti 57 olacak dediler ve indirim teklif ettiler bende tivibulu olarak mı diye sordum evet dediler ve kabul ettim.
    Aradan 4 ay geçtikten sonra Tivibu tarafından arandım ve kampanya var size indirim teklif ediyoruz dediler. Bende benimki zaten ücretsiz dedim kabul etmediler 29 tl ücret istediler. İtiraz ettim Telekom la görüşün dediler.
    Telekom müşteri hizmetlerini aradım tarıfem online işlemlerde “tivibulu cep tarifesi” yazmasına rağmen tivibu kapsamadığını söyledi. Ses kaydımın dinlenmesini talep ettim ama ses kaydı olmasa bile mevcut tarifem devam etmesine rağmen tivibunın olmaması müşteriyi aldatmak olduğunu söyledim.
    Tivibulu tekrar aradım müşteri olmadığım için görüşmedim.

• omerx O kullanıcısına yanıt
    Peki Tivibu fatura kesti mi size bu 4 ay boyunca? Bana da aynısını söylediler, bu ay bekliyorum fatura kesip kesmeme durumlarına göre hattı taşıyıp Digiturk'e geçeceğim.

Bu arada ben taahhüt falan vermedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpermete -- 21 Şubat 2019; 22:55:49 >
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.